Anonimen
|
pozdrav.Pred dnevi sem pisala o norem računu za gsm.,ter kako si je moj pisaril z eno punco.Naj povem kako se je razpletlo.Ko smo bili na potovanju sem vsak dan kaj zvlekla z njega.Bilo je nekako tako:dekle ga je dvakrat videlo,mu poslalo sms,na kar sta si začela pač pisat.To je trajalo nekje en teden,nakar ga je punca začela vabit,da bi šla na pijačo.ko se je začel zavedat,da rine vedno globje,ji je napisal da naj prenehata,ker ima doma punco in otroka.Po vprašanju,zakaj ji je sploh odpisoval na sms-je je odgovoril da pač iz neke radovednosti,da sam ne ve.Ko sem ga vprašala,ali mu je dekle bilo všeč,je odgovoril,da pač tak,ni bilo grdo,pa tud tako lepo ne,nekje vmes pač-luštno.Gleddal me je v oči,da se ni nič zgodilo,da se nista niti enkrat dobila,da se mu skratka fučka za to dekle,da nima niti cifre več,ništa.Izpisov itak ne bom dobila,tega noče,niti več nimam volje silit,rekel je samo da mu od zdaj naprej lahko preverjam,če je bilo kaj poslano.Vglavnem noro,da te kap.En dan se ok,pol spet delam scenarije v svoji glavi,rada bi mu nekako vrnila,skratka nevem.Rekla sem tud,da bi šla narazen vsaj za kakšna dva tedna.pa noče,pravi da hoče samo mene.Naj povem da še nikoli ni bil tako nor na mene,še nikoli ga nisem tako noro privlačila,vedno je bil bolj hladen kar se seksa tiče.Zdaj pa se ljubiva vsak dan,pa ne vem kako krotiti strast.Vem da bi mu morala dat lekcijo za vnaprej,vem da v najini zvezi nebo več zaupanja,ampak enostavno se noro privlačiva,mogoče je to edino kar naju trenutno združuje.Jaz pa v sebi vsak dan trpim,jočem,ko nevem kako naprej.Morala se to izlit v tem postu,hudo je,upam da najdem pravo pot.Hvala da ste me brali
|