|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj storiti 2
30.6.2007 14:36:32   
Anonimen
pozdrav.Pred dnevi sem pisala o norem računu za gsm.,ter kako si je moj pisaril z eno punco.Naj povem kako se je razpletlo.Ko smo bili  na potovanju sem vsak dan kaj zvlekla z njega.Bilo je nekako tako:dekle ga je dvakrat videlo,mu poslalo sms,na kar sta si začela pač pisat.To je trajalo nekje en teden,nakar ga je punca začela vabit,da bi šla na pijačo.ko se je začel zavedat,da rine vedno globje,ji je napisal da naj prenehata,ker ima doma punco in otroka.Po vprašanju,zakaj ji je sploh odpisoval na sms-je je odgovoril da pač iz neke radovednosti,da sam ne ve.Ko sem ga vprašala,ali mu je dekle bilo všeč,je odgovoril,da pač tak,ni bilo grdo,pa tud tako lepo ne,nekje vmes pač-luštno.Gleddal me je v oči,da se ni nič zgodilo,da se nista niti enkrat dobila,da se mu skratka fučka za to dekle,da nima niti cifre več,ništa.Izpisov itak ne bom dobila,tega noče,niti več nimam volje silit,rekel je samo da mu od zdaj naprej lahko preverjam,če je bilo kaj poslano.Vglavnem noro,da te kap.En dan se ok,pol spet delam scenarije v svoji glavi,rada bi mu nekako vrnila,skratka nevem.Rekla sem tud,da bi šla narazen vsaj za kakšna dva tedna.pa noče,pravi da hoče samo mene.Naj povem da še nikoli ni bil tako nor na mene,še nikoli ga nisem tako noro privlačila,vedno je bil bolj hladen kar se seksa tiče.Zdaj pa se ljubiva vsak dan,pa ne vem kako krotiti strast.Vem da bi mu morala dat lekcijo za vnaprej,vem da v najini zvezi nebo več zaupanja,ampak enostavno se noro privlačiva,mogoče je to edino kar naju trenutno združuje.Jaz pa v sebi vsak dan trpim,jočem,ko nevem kako naprej.Morala se to izlit v tem postu,hudo je,upam da najdem pravo pot.Hvala da ste me brali
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj storiti 2
30.6.2007 14:53:27   
Anonimen
In zakaj se oziraš na to, kar on hoče? Če želiš prekiniti za dva tedna, daj, ne glede na to, kar si on želi.. Verjetno on med dopisovanjem niti ni pomislil nate, zakaj bi ti sedaj mislila nanj in njegove želje? user posted image No, je pa sicer tvoje življenje, sama odločaš kako pa kaj.. Vso srečo ti želim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2007 14:54:23   
Anonimen
Zakaj bi mu morala vrniti. To je otročje. Ne kompliciraj. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2007 15:14:59   
Anonimen
rada bi mu nekako vrnila

Ja potem mu pa vrni, če misliš, da boš s tem našla rešitev...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2007 15:29:51   
nabiralka
To, da sta sedaj nora drug na drugega se mi zdi posledica preizkušnje, ki sta jo preživela. Vsakokrat nam takšne situacije pokažejo, koliko nam pravzaprav pomenijo bližnji. In tvoj partner je sedaj videl, da si mu ti edina, zatorej noče niti pomisliti o pavzi v vajinem odnosu. Zaveda se, da je naredil napako in to se trudi popraviti. Razumem pa tudi tvoje dvome, ko je zaupanje enkrat okrušeno, se ne povrne kar tako. Ampak, ker je šlo le za dopisovanje in ker ti je partner vse obrazložil in ker se imata sedaj tako fajn bi bilo najbolje, če ne pogrevaš več starih stvari, saj boš le mučila samo sebe. Vem, da je nemogoče pozabiti kar čez noč. Da se človek pomiri, ponovno zaupa, je potreben le čas. Do takrat pa poskušaj čim manj misliti na to slabo izkušnjo, ki sta jo imela ter poskusi vse obrniti v pozitivno smer. Na pogovoru, dobri volji, pozornosti drug do drugega naprej gradita in utrjujta vajin odnos.
Želim vama vse dobro user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2007 17:02:07   
Anonimen
Mah, kakšno maščevanje neki...saj nismo več v OŠ.
Malo ga je zaneslo, malo ga je radovednost dajala in nekaj novega v življenjski rutini, pa si je pač malo sms pošiljal, dokler ni ugotovil da je vse skupaj brezveze, še teh sms se je naveličal pošiljat in prekinil stike. Vesela bodi, da ga je ta izkušnja spomnila na to kaj ima doma, da je tisti kar ima doma bolj pomembno in da si mu ti prioriteta.
Malo flirta pa res ne škodi, pojma nimam kakšne scenarije si ti v glavi delaš, saj se niti na kavici nista dobila, kaj šele na seks. V današnjem svetu chatov in podobnega pa vsi vsake toliko malo nedolžno poflirtamo, ravno toliko da nam kri požene po telesu, pol pa se vrnemo v resnično življenje k svojim možem in ženam, jim damo poljubček in je vse ok.
Nehaj delat paniko, ker je res brezveze živcev in časa.

(odgovor članu nabiralka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.6.2007 17:19:45   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

Zakaj bi mu morala vrniti. To je otročje. Ne kompliciraj. 

Se strinjam. Nekako potlači ta dogodek in ne misli več na to, če misliš, da je vredno in uživaj v teh trenutkih. Če pa misliš, da mu ne boš več zaupala in da tega ni vrede, prekini z njim vse, tudi če on tega noče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?