|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brez besed :(
3.11.2004 20:32:33   
dory
Neposredna povezava do sporočila: 1
3.11.2004 20:33:26   
Anonimen
Teja, na RR ne rabiš <>:)-

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2004 20:34:08   
dory
Ma zadnc sem dala brez pa ni delal:(

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2004 20:38:49   
tina.nika
Svaka čast folku. Kaj pa študirajo?:grrr::(

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.11.2004 20:40:07   
Erdbeere
:(( tole je pa res brez besed...za zjokat :((:((

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.11.2004 20:40:26   
dory
Mislim eni so res neodgovorni...in pol ugotovijo pri 21.tednih nosecnosti,da gre res za nosecnost in kako splavit????? No comment!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.11.2004 21:07:10   
ZARA
mislm pa ta folk nima nobene vesti...magisterij ga se caka, pa taki izgovori blesavi,fuj...rajsi bi detka umoril pa mag.koncal, za bruhat...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.11.2004 21:08:59   
nikitta
jaz mislim, da se kdo malo norca dela...A SO NORI?

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.11.2004 21:12:27   
Anja
Če se ne dela norca...

Drgač bo pa bebija menda kr pred vrati porodne sobe počakal, pa mu nardil ne vem kaj, sam da ne bo ogrozil njegovega intelektualnega naziva...

Ej, bi mu ...10000000 :hudicek: pokazala!!!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.11.2004 21:15:49   
ZARA
A mislta da se norca dela???
S takih stvari????????

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.11.2004 21:28:10   
Taša
Sem ostala brez besed. !!!!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.11.2004 21:28:11   
nikitta
vse je možno, vidim. Da taka vprašanja in taka premišljevanja imajo ljudje, me ne preseneča več. Izobrazba res nima kaj dost pri tem...to sem prepričana.
Rada bi spoznala tega fanta in ga vprašala ali je res toliko blentav... Verjamem, da je takih ljudi še pa še ...in me je prav groza.

Tip omenja neke hobije...pa prihodnost! Po občutku, mu ne vidim lepe prihodnosti...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.11.2004 21:31:45   
mammika
Ne pomoje se ne delajo norca .Pomoje gre čisto zares.Ni mi pa jasno od kod folku ideja da se splav lahko nardi tud po 11 tedni nosečnosti??????????A SO ZMEŠANI AL KAJ???:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.11.2004 21:34:10   
pika74
Grozn.

Sam men je pa najbolj všeč pr vsem tem tazadn komentar in ga morm citirat:

Avtor: sagittarius
Datum: 03-11-04 21:10

magisterij....

It' nice to be important,
but it' more important to be nice!!!!!!!!!!!!!!!

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.11.2004 21:47:37   
mammika
Ja pa še res je !!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.11.2004 21:52:00   
puncica
Ja a tej punci ni nič čudn zdel da nima menstruacije 5 mescov?????:zmeden::zmeden: Mater so eni neodgovorni. Ubogi otroček. Tam ko si pa želijo dojenčka pa nič ne rata. Kje je to pravica?

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.11.2004 21:54:13   
ZARA
ma ni je sploh!!!!!!!!!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.11.2004 22:30:54   
kimi
ej punce vse je mogoče, samo dvomim pa da je tako pozno ugotovila.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.11.2004 22:41:40   
Seven*
Mogoce je pa prav, da ne sodimo prevec. Neplanirana nosecnost je lahko velik sok. Nikoli ne moremo vedeti kaksno je dejansko ozadje zgodbe. Dvomim, da atek sploh ve kako je ze razvit otrok v 21. tednu. Verjetno je pac v stiski.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.11.2004 7:11:25   
pika74
Hmmmm se strinjam, da je atek lahko v stiski.

:zmeden2::zmeden2:

Sam, kaj pa takrat, k sta stiskala, a takrat pa nista bla nč v stiski:grrr::grrr::grrr:.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.11.2004 8:13:10   
Jančika_
No, jaz imam na žalost v sorodstvu primer idiotizma na kvadrat: punca do 5. meseca "ni vedela", da je noseča. Aha. Seksaš brez zaščite, nimaš M, čeprav je bila prej redna, pol pa ne veš??? Da ne bom predolga (tu bi se dalo povedat še marsikaj, verjemite) - takrat je bila stara 27 let, ŠE NIKOLI v življenju pri G (!!!), SLADKORNA bolnica, ki je tudi potem ko je končno "ugotovila", da je noseča, jedla krofe, pila kavo kljub obupno visokemu pritisku... debela pa tako, da se konca itak ni videlo, da je noseča. Konec je bil pa tragičen - otrok je v osmem mesecu umrl, imel je zelo deformirano glavo:(. Punca par dni malega ni čutila, pa ni hotela k zdravniku...Jaz s takimi ženskami nimam sočutja!

Zdaj seveda priznava, da mogoče se ji je pa malo zdelo, da je noseča. Mater, dobim kar napad besa, ko se spomnim na to zgodbo. Aja, oče otroka: dete je bilo njegovo "poslovilno darilo", nikoli ni izvedel, da bi naj postal oče, ker mi ženska tega nikoli ni povedala. Tudi svojim strašem (pri katerih bi otroček rastel gor) ni nikoli povedala, kdo je oče.

Evo ti odgovornost. In ta ista čarovnica je zdaj stara 31 in mi je ravno čez praznike težila, kak bi ona zdaj spet hotela imet otroka. Da ti gre na bruhanje.

Uhhhh...se opravičujem, če sem se preveč razkurila, ampak mi je že od vikenda ležalo na duši, zdaj je bila pa ravno prava prilika, da se olajšam.:)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.11.2004 8:14:26   
Jančika_
Seveda "mu povedala", ne "mi povedala". Pardon!:)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.11.2004 19:26:36   
Abby
Mene pa malo moti ta NJEGOVA stiska. On je odrasel dedec, njegova bivša je pa vendarle samo dekletce. Šolarka, za boga milega. Če pomislim, da bi moji pikici nekoč nek prasec naredil nekaj takega, me kar zmrazi. Lahko bi ga ubila z golimi rokami.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?