Jančika_
|
No, jaz imam na žalost v sorodstvu primer idiotizma na kvadrat: punca do 5. meseca "ni vedela", da je noseča. Aha. Seksaš brez zaščite, nimaš M, čeprav je bila prej redna, pol pa ne veš??? Da ne bom predolga (tu bi se dalo povedat še marsikaj, verjemite) - takrat je bila stara 27 let, ŠE NIKOLI v življenju pri G (!!!), SLADKORNA bolnica, ki je tudi potem ko je končno "ugotovila", da je noseča, jedla krofe, pila kavo kljub obupno visokemu pritisku... debela pa tako, da se konca itak ni videlo, da je noseča. Konec je bil pa tragičen - otrok je v osmem mesecu umrl, imel je zelo deformirano glavo:(. Punca par dni malega ni čutila, pa ni hotela k zdravniku...Jaz s takimi ženskami nimam sočutja! Zdaj seveda priznava, da mogoče se ji je pa malo zdelo, da je noseča. Mater, dobim kar napad besa, ko se spomnim na to zgodbo. Aja, oče otroka: dete je bilo njegovo "poslovilno darilo", nikoli ni izvedel, da bi naj postal oče, ker mi ženska tega nikoli ni povedala. Tudi svojim strašem (pri katerih bi otroček rastel gor) ni nikoli povedala, kdo je oče. Evo ti odgovornost. In ta ista čarovnica je zdaj stara 31 in mi je ravno čez praznike težila, kak bi ona zdaj spet hotela imet otroka. Da ti gre na bruhanje. Uhhhh...se opravičujem, če sem se preveč razkurila, ampak mi je že od vikenda ležalo na duši, zdaj je bila pa ravno prava prilika, da se olajšam.:)
|