|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Balaton
30.6.2007 10:54:03   
sergy
A mogoče katera ve po čem so sobe na Balatonu?

Čez vikend bi bilo lepo malo skočit v vodo in me zanimajo vaše izkušnje z Madžarsko.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Balaton
3.7.2007 23:43:23   
rija
Madžarska je super, ljudje prijazni.

Edino kopanje v Balatonu ni zame user posted image  sobe se da dobiti po moje kar poceni, vendar je temu primerna tudi kvaliteta. Pa en kup komarjev je na balatonu user posted image

...vox populi...

(odgovor članu sergy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2007 15:53:00   
sergy
Da vam povem - super je na Balatonu.

Soba stane 10€ po osebi na dan, plaža je polna igral in pedolinčkov in mivka v vodi.
Mesto Siofok pa je zelo turistično(polno gostiln, restavracij, štantov...)

Nam je bilo všeč in bomo še šli.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2007 15:55:47   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: sergy

Da vam povem - super je na Balatonu.

Soba stane 10€ po osebi na dan, plaža je polna igral in pedolinčkov in mivka v vodi.
Mesto Siofok pa je zelo turistično(polno gostiln, restavracij, štantov...)

Nam je bilo všeč in bomo še šli.

super, jaz sem dragemu že enkrat prej predlagala izlet na Balaton, pa ni bil nič kaj navdušen. Moja starša sta v 70. velikokrat šla tja na dopust.

Mogoče bi se pa tam dalo kampirat, ker na Hrvaško se mi nekak ne gre.

(odgovor članu sergy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.7.2007 16:00:23   
sergy
Kamp sem videla v mestu Fonyod kjer smo prespali. Je lepo urejen in tik ob jezeru. Zraven je trgovina, bife in prodajalna sadja in zelenjave.

Edini problem je vlak, ki ima progo med kampom in jezerom.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.7.2007 22:54:20   
Olivija
thx, zdaj sem se tako navdušila nad tem Balatonom, da sem že internet prebrskala in ugotovila, da je ogromno kampov. Pisalo je pa tudi, da je voda zelo čista?

Tudi slike so me čisto impresionirale, evo zdaj moram samo še dragega prepričat.user posted image

(odgovor članu sergy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.7.2007 12:04:29   
sergy
Voda je res zelo čista, plaža urejena, bistroji na plaži....nič vama ne bo manjkalo.

Veliko užitkov v namakanjuuser posted image

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjo
Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?