valči
|
Zadeva je sledeča: Če ima katera podobne izkušnje,prosim za odgovor. Moja hčera je stara 2 leti in 4 mesece.Lani v takem času je dobila po celotnem telesu koprivov izpuščaj,fleke in hkrati ji je hropelo v pljučih,bila je res boga.Sem se zelo odločala,kam bi šla,po tehtnem premisleko sem se odločila za nemedicinsko pomoč,bioresonanco v Rogaški.Ugotovijo ji alergijo na pšenico,vsa mleka,svinjino,aditive,kvas,ne vem,če sem kaj pozabila.Hodili sva enkrat tedensko,strogo dieto je imela,po mesecu dni je lahko počasi začela uživat alergene.Kožo je imela krasno,hropelo ji več ni,potem sva hodili na mesec dni. Vsa živila so bila vredu,pol so našli glivice.In od novembra dalje so ji delali terapije za glivice,do letos februarja,ko sem sama nehala hodit,ker so skoz kazali glivice.n Lara je bila vredu. Do maja letos.Poje jagode,koprivnica.Izločam jagode,citruse.Osipi na nogicah,rokicah so se večali,že voda ji je škodila,ko sem jo kopala.Štirinajst dni nazaj se ji je prebava zaprla.Blato posušilo,kakala na tri dni bobke in hudo jokala,imela krče. V torek začne bruhat,v sredo greva k zdravnici,hudo bruha,vse,kar zaužije.Včeraj pristane dehidrirana in izčrpana v bolnici. Na viziti zdravnica reče,da je verjetno alergijsko povezano vso dogajanje z njo.Povem o bioresonanci in reče,da nima nič proti temu,samo da po izkušnjah sodeč,se veliko otrokom pojavi nazaj v hujši obliki.In pri njej je bilo,najprej kožni ekcemi,kraste,potem zaprtost,bruhanje,bojijo se,da še ne bi šlo na dihala. In sedaj smo na začetku ,če bi lani šla na alergološki zavod na teste,bi bilo jasno.Sedaj pa si očitam,da ji nisem pomagala in čakala,tako da jo vse to čaka,da ugotovimo,kaj ji je. Mož mi pravi,koliko denarja je šlo,prbl. 25 terapij je bilo,revica pa je spet na začetku in v bolnici Ko bi vedele,kako mi je hudo. Se opravičujem za dolgo pismo,prosim če ima katera podobno izkušnjo,naj mi javi.So otroci bili zdravi po terapijah,ali se je katerem tako pripetilo,kot Lari? Hvala,ker ste me brali.