Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
oglasi na župnijskih panojih 29.6.2007 21:44:53
|
|
|
|
štorkljica
|
Oglasi na zupnijskih panojih (vsi so prepisani z resnicnih zupnijskih panojev). * Za vse, ki imate otroke, pa tega ne veste, imamo prostor, opremljen za otroke. * Skupina za ponovno pridobitev zaupanja vase se zbira ob cetrtkih ob 19h. Prosim, vstopite pri zadnjih vratih. * V petek ob 19h bodo otroci iz oratorija v zupnijski avli uprizorili Shakespearovega Hamleta. Zupljani ste vabljeni, da se udelezite te tragedije. * Drage gospe, ne pozabite na dobrodelni sejem! To je odlicen nacin, da se znebite vseh tistih neuporabnih stvari, ki vam jemljejo prostor v stanovanju. Pripeljite svoje moze. * Tema danasnje kateheze: Jezus hodi po vodi. Jutrisnja kateheza: Iscemo Jezusa. * Zbor nadsestdesetletnikov za vse poletje preneha delovati, s hvaleznostjo vseh zupljanov. * Zupnijska kosarkarska turneja se nadaljuje s tekmo v sredo zvecer: pridite navijat za nas, ko bomo skusali premagati Kristusa Kralja. * Cena za udelezbo na seminarju o molitvi in postu vkljucuje vse obede. * Prosimo, da vase darove polozite v kuverto skupaj z rajnimi, za katere zelite, da molimo. * Zupnik bo prizgal svojo sveco pri oltarni sveci. Diakon bo prizgal svojo sveco pri zupnikovi, potem se bo obrnil in prizgal vse vernike v prvi vrsti. * V torek zvecer bo v zupnijski avli vecerja na osnovi fizola. Sledil bo koncert.
|
|
|
|
RE: oglasi na župnijskih panojih 29.6.2007 21:46:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Za crknt!
|
|
|
|
RE: oglasi na župnijskih panojih 1.7.2007 9:35:07
|
|
|
|
tanaja*
|
|
|
RE: oglasi na župnijskih panojih 6.7.2007 16:12:53
|
|
|
|
Balonchy
|
Ma sej ne moreš verjet!
|
|
|
|
RE: oglasi na župnijskih panojih 6.7.2007 22:04:50
|
|
|
|
KBM
|
|
|
RE: oglasi na župnijskih panojih 6.7.2007 22:09:37
|
|
|
|
tajtaja
|
Inteligenca na višku. Pa baje do so to šolani možje Le kaj so se šolali?
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?