Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Neckermannovi modrčki za dojenje 29.6.2007 21:26:26
|
|
|
|
total
|
lušna sta,jaz sm mela Liscine modrce za dojenje pa sta bla ok.
|
|
RE: Neckermannovi modrčki za dojenje 29.6.2007 22:25:11
|
|
|
|
2 Sraki
|
Jest sem prvega naročila že pred mesecem in pol, pa jih trenutno sploh nimajo. V dopisu so mi poslali, da ne vedo kdaj bo zadeva sploh dobavljiva, tako da ne upaj preveč nanje če si jih boš naročila.
|
|
|
|
RE: Neckermannovi modrčki za dojenje 29.6.2007 22:26:21
|
|
|
|
arielca
|
Kaj pa tile: http://www.alisa.si/item_list1.asp?skupina=Dojenje&podskupina=nedrčki
|
|
RE: Neckermannovi modrčki za dojenje 29.6.2007 22:30:23
|
|
|
|
2 Sraki
|
Jest sem želela imet modrčk za dojenje, ki ni tako zelo zaprt spredaj, da bi poleti nosila brez problema vse majčke. Pa mi ni ratalo dobit . Sem pa mal spraševala po trgovinah, kjer bi človek pričakoval, da imajo kaj izbire, pa je en sam dolgčas povsod. Sem v bistvu že obupala.
|
|
|
|
RE: Neckermannovi modrčki za dojenje 29.6.2007 23:01:51
|
|
|
|
Lejči
|
Paštetka, poglej še na stran od otto. v katalogu imajo nekaj modrčkov za dojenje. mogoče bi ti bilo pa kaj všeč.
|
|
|
|
RE: Neckermannovi modrčki za dojenje 29.6.2007 23:04:07
|
|
|
|
arielca
|
Vidim, da link ne dela, zato še enkrat: www.alisa.si
|
|
RE: Neckermannovi modrčki za dojenje 29.6.2007 23:04:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvončica in Peterpan Jest sem prvega naročila že pred mesecem in pol, pa jih trenutno sploh nimajo. V dopisu so mi poslali, da ne vedo kdaj bo zadeva sploh dobavljiva, tako da ne upaj preveč nanje če si jih boš naročila. A potem so tako dobri ali koga? ALi imajo z dobaviteljem težave ?
|
|
|
|
RE: Neckermannovi modrčki za dojenje 29.6.2007 23:04:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: arielca Vidim, da link ne dela, zato še enkrat: www.alisa.si sem ravno klela
|
|
|
|
RE: Neckermannovi modrčki za dojenje 29.6.2007 23:06:36
|
|
|
|
Anonimen
|
arielca, 2 taka za stare mame imam še od prej . Zdaj bi pa rada take, da bo tudi moj imel kaj od njih Lejči, hvala bom jutri, ker je že poooooooooozno
|
|
|
|
RE: Neckermannovi modrčki za dojenje 29.6.2007 23:12:36
|
|
|
|
arielca
|
Tole je boljše ? http://www.lavie.si/doma_si.html
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.