Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: H kateremu ginekologu na Goriškem? 29.6.2007 16:43:34
|
|
|
|
Kati81
|
Sicer živim v Lj hodim pa h ginekologinji v Ajdovščino dr. Roškar Kodrič in imam zelo dobre izkušnje z njo, pove tko kot je in ker sem imela veliko težav med nosečnostjo mi je res veliko pomagala in naredila veliko uz.
|
|
|
|
RE: H kateremu ginekologu na Goriškem? 29.6.2007 17:46:16
|
|
|
|
melanija
|
Ne hodi k ginekologu v Ajdovščino poznam namreč kar precej žensk z slabimi izkušnjami z njo, med njimi sem tudi jaz. Priporočila bi ti da si ginekologa izbereš med ginekologi v šempeterski bolnišnici. Jih je kar nekaj in so v redu. Jaz osebno hodim k dr. Alenki Zavrtanik Čelan. Je ne morem prehvalit. Dobra je tudi Bizjak Neda, pa dr. Šoštarič, dr. Gergolet, dr. Pušnar. Upam da sem ti kaj pomagala.
|
|
|
|
RE: H kateremu ginekologu na Goriškem? 30.6.2007 1:11:39
|
|
|
|
* Mateja *
|
Jaz hodim k Kodričevi v Ajdovščino. In bom tako rekla, rodila sem 3 mesece prej, če bi bilo zame bolje poskrbljeno ne bi tako rodila in sedaj je vsa sladka z mano, sem bila ravno ta teden pri njej. Zdej je krasna, nimam nobene besede čez njo. sam lahko da se zaveda tudi svoje nestrokovnosti. Ne bom preveč šinfala..... Bila sem pa tudi pri dr, Gregoričevi v Novi Gorici in mi je bila super, zelo prijazna, ful časa si je vzela zame. Bi hodila k njej, ma ima ful polno!! V šempetru pa nebi nobenga preveč hvalila! Šoštarič je bil zraven pri porodu pa mi je bil bolj bogi, pove vse strašno na lepo, da se ti prikupi, sam v resnici ni vse tako rožnato. Ni mi bil tok všeč! Tale Čelanova je pa menda v redu, sem od večih že slišala same pohvale! Za druge g. pa ne znam povedat, ker jih ne poznam!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.6.2007 23:34:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?