Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
PUNCE DRŽIMO PESTI ZA BOJANO 26!!!!!!!!!!!!! 3.11.2004 17:18:12
Anitka
Punce malo prej sem dobila SMS od Bojane 26: Z REŠILCEM ME PELJEJO V MB! POSKUSILI BODO ZAUSTAVITI POROD! DRŽITEPESTI IN NE KLIČITE ME! SE JAVIM! BOJANA
Punce dajmo stisnimo pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da bo vse v redu. Punca ima rok šele v drugi polovici januarja!
PUNCE DRŽIMO PESTI ZA BOJANO 26!!!!!!!!!!!!! 3.11.2004 20:33:29
tia
Mislim na njo,držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,naj jo :angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo,:duda: tebi ponujam celi zborček :angel::angel::angel::angel:,da te čuvajo.
PUNCE DRŽIMO PESTI ZA BOJANO 26!!!!!!!!!!!!! 4.11.2004 9:18:07
Darja*
:(:(:(:(:(:(:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: naj jo :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo