Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Juhu, smo dobili drugo pikico :) 3.11.2004 16:44:25
|
|
|
|
mehurčica
|
:bravo::bravo::bravo: Kako pa to, da niso dali pikeca v ritko? V stegno namreč bolj boli. Je pa močen tvoj lumpi! David je nekje pri 8m imel 8700g.:)-
|
|
|
|
Juhu, smo dobili drugo pikico :) 3.11.2004 17:01:28
|
|
|
|
tina.nika
|
:bravo::bravo::bravo: Filip Maš pa pravega korenjaka. Nika tehta pri osmih mesecih 7500 g. lp, Tina:sloncek:
|
|
|
|
Juhu, smo dobili drugo pikico :) 3.11.2004 17:51:34
|
|
|
|
kimi
|
ta fant pa ima pravo kilaži kar tako naprej pa bo kmal mene ujel:)- sm bl med lahkimi:)-
|
|
|
|
Juhu, smo dobili drugo pikico :) 3.11.2004 17:53:10
|
|
|
|
kimi
|
mehurčica sedaj skoraj povsod cepijo v stegno ker otroci to bolje prenašajo in lahko se potem vsedejo na ritko brez da jih ritka boli:)- ali pri vas cepijo v ritko?
|
|
|
|
Juhu, smo dobili drugo pikico :) 3.11.2004 17:56:16
|
|
|
|
Bela
|
Pravi korenjak je ta Filip:bravo::bravo::bravo: Mamica pa zelo ponosna:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Juhu, smo dobili drugo pikico :) 3.11.2004 19:19:39
|
|
|
|
ninca
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za :duda:
|
|
|
|
Juhu, smo dobili drugo pikico :) 3.11.2004 19:39:28
|
|
|
|
pikala
|
:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Juhu, smo dobili drugo pikico :) 3.11.2004 19:50:38
|
|
|
|
BARBARA R.
|
:bravo: Filip :bravo: Nas pa jutri to čaka.Upam ,da tudi herojsko. :muca:
|
|
|
|
Juhu, smo dobili drugo pikico :) 3.11.2004 22:56:09
|
|
|
|
mehurčica
|
Kimi, ja, pri naši pediatrinji cepijo v ritko-bolj na vrhu obstrani, tam kjer ponavadi ne sedijo in ne ležijo s tako težo. Tako da mislim, da jih ne boli. Vsaj David se ni nič pritoževal. Prvi dan je samo spal, drug dan spet malo več, pol pa spet po starem. Pri vseh treh cepljenjih. :miska::kuza::muca:
|
|
|
|
Juhu, smo dobili drugo pikico :) 4.11.2004 8:38:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala hvala za čestitke:ups: Ja, imamo pravega močnega lumpija,ki pridno še vedno papa pri mamici:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?