|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skupen dopust
29.6.2007 13:25:34   
Anonimen
Starša od mojga imata prikolico na pavšal v kampu in preživita čez poletje cel dopust in skoraj vse vikende tam. Ful nas vabita, da naj pridemo kadarkoli tja. Jaz sem še na porodniški in bi bila lahko kar celo poletje tam, moj bi pa prišel čez vikende in avgusta, ko ima dopust.

Po eni strani bi ful rada šla saj obožujem morje in poletje... po drugi strani pa se bomo če bomo dolgo skupaj ziher kaj počili. Saj drugače sta ful v redu in se dobro zelo razumemo, ampak živimo ločeno in se vidimo največ dvakrat na teden.

A bi ve šle na tak dopust?  
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Skupen dopust
29.6.2007 13:28:05   
srki
Za kakšen teden pa res. Sploh, če so OK. Saj se verjetno tudi s tvojim možem/partnerjem kdaj spičiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.6.2007 13:29:26   
Felicity
Jaz bi tudi šla na tvojem mestu, saj na dopustu so (smo) vsi bolj sproščeni in flegma.

Pa uživaj!

- Aja sedaj sem opazila da za celo poletje, no ja, jaz bi bila dokler bi mi pašalo. 2 meseca pa ne bi zdržala. Pa tudi onadva si zaslužita da sta malo sama.

< Sporočilo je popravil Felicity -- 29.6.2007 13:35:34 >

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.6.2007 13:31:45   
Anonimen
Jaz bi tud šla. Še vseen če bo kaj narobe, lahko spakiraš pa greš domov.

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.6.2007 13:32:33   
Taula
Za cel dopust ne..ker bi se ziher počila z mojimi, ker bi pogrešala možička in ker bi otrok pogrešal možička, in ker bi možiček pogrešal mene in otroka.user posted image

Šla bi za kaki teden, pa za vikende.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.6.2007 13:32:35   
Pajaca
Jaz bi šla max za en teden, oz raje bi jim rekla, da bi šli sami takrat ko bosta šla onadva kaj domov. Nisem tip človeka ki bi s starši (mojimi ali njegovimi) preživela več kot 3 dni. Men je to taka muka, da je ni večje, se cel čas prilagajat nekomu. Pa so najini staršli drgač čist ok, sam tud ok ljudje imajo svoje finte, jaz pa tud.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.6.2007 13:33:05   
tanikaa
Ja valda da bi šla. Ne vem, zakaj mate vse fiksno idejo, da s taščo pa za dalj časa nekje NIKAKOR user posted image  Če se zastopite res ne vem, zakaj ne bi šla?

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.6.2007 13:38:08   
Taula
Ja valda da bi šla. Ne vem, zakaj mate vse fiksno idejo, da s taščo pa za dalj časa nekje NIKAKOR Če se zastopite res ne vem, zakaj ne bi šla

Za celo poletje ali dalj časa jaz ne bi šla, ker imam jaz svoje finte in ona svoje finte. Pa je dobra ženska in se razumeva, samo nope. user posted image In tudi zaradi možička ne bi šla.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.6.2007 13:38:12   
skuštrana
Jaz bi pa šla, če bi se seveda s starši fajn razumeli. Ko bi mi začelo pa vse skupaj presedati bi pač spakirala in šla domov. Probaj, zakaj ne izkoristiti, če imaš možnostuser posted image  

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.6.2007 13:38:51   
Taula
P.S. Pa ni težava v tašči..tudi če bi bili to moji starši bi se po enem mesec počili.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.6.2007 13:40:49   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

tudi če bi bili to moji starši bi se po enem mesec počili.user posted image

Midve z mamo že po dveh dneh. user posted image  S taščo pa bi bila brez problema tudi en mesec. user posted image  Ker tudi ona ma rada pir. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.6.2007 13:44:24   
Anonimen
No, nebi ravno šla z njima bivakirat za cela dva mesece v stilu, ponudili so nam prst, zakaj nebi zgrabili kar cele rokeuser posted image . Saj so rekli da pridite kadarkoli, ne pa da pridite kar živet tjauser posted image . Verjetno želita del dopusta tast in tašča preživeti tudi sama in uživat eden z drugim......
Bi pa vsekakor šla, jaz se z tastom in taščo namreč dobro razumem, smo tudi nekaj let živeli v istem gospodinjstvu in vsi preživeliuser posted image . Sem bila bolj hči, kot pa pa snaha.
Bi pa šla tako, da bi z možem šla kdaj ob vikendih, ali pa mogoče kdaj ostala cel teden (mož bi šel vmes domov zaradi službe), samo ne več kot en teden. Ga ne smem za dlje iz vrvice izpustituser posted image user posted image user posted image . Ko pa bi imel mož dopust pa bi šli vsi trije na dopust. Ampak kaj več kot to pa res ne.
Naj si tast in tašča tudi od nas malo odpočijetauser posted image .

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
29.6.2007 13:48:20   
total
Itak, da bi šla...vsaj se mal spočiješ in uživaj.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.6.2007 13:54:17   
F*S*M
Privošči otroku morej pa še na morju ponavadi bolje spijo 

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.6.2007 15:41:02   
jade1
Greš z njimi na dopust in, ko boš imela dovolj spokaš kufre in greš domov. Simpl ko pasulj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.6.2007 15:46:12   
Anonimen
jaz pa ne bi šla brez mojega dragega.
pri nas je podobna situacija- imajo prikolico, sem na porodniški... tako da imam časa na pretek. Ampak sem tak tip človeka, da vem da nam prav dolgo ne bi šlo skupaj. pa ne zaradi tega odnosa tašča-snaha, tudi zmojo mami ne bi šlo skupi. ja je že tako, da najboljše shajamo jaz in moj dragi  in user posted image . sami. odklopleni od vsega in vseh.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
29.6.2007 17:07:18   
Anonimen
Bi. Ampak čisto nič več kakor za en vikend na mesec. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
29.6.2007 17:17:27   
muška
BI ŠLAuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.6.2007 18:30:48   
Anonimen
Jaz bi tudi šla, ampak ne za dolgo user posted image

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
29.6.2007 18:35:52   
Anonimen
Jaz bi šla, ampak ne za dolgo, mogoče kak teden, dva... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
29.6.2007 18:56:07   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja. Probaj, če ne boš zdržala, pa pakiraj kufre in domov. Dokler ne probaš, ne veš....

p.s. Ni pa slabo, ker bo otrok dosti na morju in bo "tankal" energijo za zimo.... Zanj bo vsekakor koristno biti čim dalje na morju.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.6.2007 0:25:57   
baguSka

Itak. Sla bi, dokler se nebi navelicala..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.6.2007 2:00:27   
Anonimen

Da sem na porodniški, bi si privoščila podaljšan testni vikend.

Na dopust "dopust" pa definitivno ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?