|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dve vprašanji
29.6.2007 13:04:40   
slumpo
ojla

zanimajo me vaše izkušnje....mam 3 mesece starega sina....v ležečem položaju noče bit več med pestvanjem oz. nošenjem...in ga dam pokonci kjer neznansko uživa ker si vse razgleda saj je velik firbec. skratka ali delam hudo narobe ker ga tako malega (je pa zelo močen in se tudi že precej z nogicami odriva) dajem pokonci...

pa še nekaj ...zanima me koliko mora biti star da gres lahko z njim v bazen....baje sedaj je še prezgodaj zaradi higienskih razlogov...kakšne so vaše izkušnje ...namreč smo hoteli v toplice za vikend pa so mi odsvetovali kopanje malčka v bazenčku za tamale ker tam not lulajo in koža od mojega pikca pa še ni toliko zaščitna da bi to zadržala zunaj ( da ne bomo kaj fasali)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dve vprašanji
29.6.2007 13:13:23   
Felicity
Glede bazena - moji prijateljici je pediatrinja odsvetovala bazen, vsaj do takrat ko bo user posted image  cepljena. Mi pa smo bili prvič v bazenu ko je bila user posted image  stara 7-8m.

Za ostalo ti bodo pa druge svetovale, jaz žal ne vem.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.6.2007 13:21:09   
pika30
Ni hudo narobe če je že tak korenjak,verjetno res noče biti samo v ležečem položaju.Jaz sem mojo user posted image  že pri treh mesecih nosila bolj pokonci,ne še čisto,ampak je bila obrnjena kontra meni,glavico pa naslonjeno na moja ramena,da je lahko firbec pasla.
Po moje ga lahko kopaš v bazenu,samo stuširaj ga za vsako ko gresta iz vode.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.6.2007 13:22:58   
2.2.
pač če noče bit v ležečem položaju pa ne rabi moja je tudi okrog 3 meseca brcala in se branila ležečega položaja- pač niso več novorojenci...

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.6.2007 14:35:41   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: slumpo

ojla

zanimajo me vaše izkušnje....mam 3 mesece starega sina....v ležečem položaju noče bit več med pestvanjem oz. nošenjem...in ga dam pokonci kjer neznansko uživa ker si vse razgleda saj je velik firbec. skratka ali delam hudo narobe ker ga tako malega (je pa zelo močen in se tudi že precej z nogicami odriva) dajem pokonci...

podobno je bilo pri Ani in ravnala sva po njenih željah, večinoma smo jo nosili pokonci, naslonjeno naokoli, ker je se drugače drla na vse glas. Juliji je dlje časa pasal ležeči položaj in smo jo upoštevali.

Glede bazena pa nevem. Julijo sva peljala pri 4 mesecih na plavanje za dojenčke, samo to je bil en majhen bazen v osnovni šoli.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.6.2007 15:15:12   
CAPA
za bazen je ok že če je user posted image  star 4 mesece. Prej pa ni tok dobr samo zarad malo hladnejše vode in ker user posted image  v prvih mesecih še ne zadržujejo toplote - dobro.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.6.2007 21:32:40   
bskrle
V bazenu je voda prehladna, mi smo bili s punčko staro 4 mesece, a ne v sezoni in v navadnem bazenu. V otroškega jaz zagotovo ne bi šla. Klor!

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.6.2007 22:57:18   
Nogavica
Tudi mi smo našo malčico nosili pri treh mesecih pokonci, ker drugače nikakor ni hotela biti v naročju.

Za bazen pa sem nekje brala, da odsvetujejo vsaj do šestega meseca, če pa se že odločite, pa po kopanju zelo dobro stuširat.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?