Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A je normalno? 29.6.2007 13:05:21
|
|
|
|
Felicity
|
Ja letos so komarji ful hudi - sploh tisti tigrasti, ki pikajo podnevi. Ne vem če so po vsej Sloveniji, pri nas so in je kar hudo, sploh če si ob kakšni stoječi vodi, ali pa da je ful vlage. Jaz tamalo takoj ko jo piči namažem s fenistilom, še najbolj pomaga. Kdaj ji rata takšno kot si ti opisovala, kdaj ne, ne vem od česa je odvisno, ma odkar ji mažem s fenistilom gre kar hitro mimo.
|
|
|
|
RE: A je normalno? 29.6.2007 13:06:58
|
|
|
|
kofetek2010
|
naš tavelik ima alergijo na pike in dobi okrog pika ful rdeče, zadebeljeno, včasih celo v premeru 5 cm pa srbi ga za znoret za blaženje mu pomaga Claritin in Solarcain (zelen gel z Aloe vero)
|
|
|
|
RE: A je normalno? 29.6.2007 13:17:00
|
|
|
|
srki
|
Ali je alergičen na pik komarja ali pa so ga pičili tisti strupeni komarji, kot je napisala Felicity
|
|
|
|
RE: A je normalno? 29.6.2007 13:17:28
|
|
|
|
total
|
letos so komarji grozni,tut mi smo imeli večji kolobar.
|
|
RE: A je normalno? 29.6.2007 13:23:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 dobi okrog pika ful rdeče, zadebeljeno, včasih celo v premeru 5 cm pa srbi ga za znoret Ja, zadebeljeno ima tud mal. Ampak mi je zanimivo, da nič ne deluje, da bi jo srbelo. Jaz se do krvi spraskam, ko me popikajo, ona pa kot da ni nič.
|
|
|
|
RE: A je normalno? 29.6.2007 15:55:43
|
|
|
|
lex
|
a je mela letos kakega klopa? Mojemu bratu se je naredil flek pri piku komarja, nakar je dobil antibiotik ker je mel mesec prej klopa
|
|
RE: A je normalno? 29.6.2007 16:20:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Če bi rdeč krog začel znotraj bledeti, tako da bi se naredil rdeč kolobar, potem bi blo nevarno za borelijo. Če v sredini ni belo, po moje ni panike.
|
|
|
|
RE: A je normalno? 29.6.2007 22:43:03
|
|
|
|
eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Ja, zadebeljeno ima tud mal. Ampak mi je zanimivo, da nič ne deluje, da bi jo srbelo. Pri nas je enako. Moram nabavit Fenistil, če res pomaga, da oteklina prej zgine.
|
|
RE: A je normalno? 29.6.2007 22:50:05
|
|
|
|
eva1
|
Ja pri nas je isto-jaz sem itak vsako poletje vsa popikana od komarjev in se mi naredi velik kolobar in prava odteklina,pa Lukatu tudi...zdej smo nabavili raid, upam, da bo kaj pomagal, da bo vsaj malo miru...imam pa danes cca. 30 pikov po telesu...grozno...Luka pa 2 na rokici pa jamra kok ga srbijo in bolijo...
|
|
|
|
RE: A je normalno? 2.7.2007 16:38:30
|
|
|
|
aidas
|
pri mojem 3 letnem sinu je tudi situacija podobna le da je še ful zadebeljeno in po 2 dneh mazanja z fenistil gelom mine.
|
|
|
|
RE: A je normalno? 2.7.2007 17:14:22
|
|
|
|
NRMM
|
Pri nas je enako s temi komarji,ampak dobro je edino to,da je ne srbi,no vsaj praska si ne. Ji pa par dni mažem s fenistilom,kar ok pomaga.
|
|
RE: A je normalno? 3.7.2007 10:08:25
|
|
|
|
smigli
|
Pr mojmu sinku je isto. Izredno močna reakcija, kolobar in oteklina, mažem ga samo z bephantenom in po dveh dneh je skoraj ok.
|
|
|
|
RE: A je normalno? 3.7.2007 22:43:57
|
|
|
|
eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 Ja pri nas je isto-jaz sem itak vsako poletje vsa popikana od komarjev in se mi naredi velik kolobar in prava odteklina,pa Lukatu tudi...zdej smo nabavili raid, upam, da bo kaj pomagal, da bo vsaj malo miru...imam pa danes cca. 30 pikov po telesu...grozno...Luka pa 2 na rokici pa jamra kok ga srbijo in bolijo... Uh, to je pa grozno, da te tako popikajo. Če te tako popikajo ponoči, lahko date na okna kako mrežo za ta namen-mi imamo tako na morju, pa je prav fajn, ker bi bili sicer tudi mi vsi popikani.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?