|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odklop.com
29.6.2007 11:34:49   
meta22
sem našla eno fajn ponudbo na njihovi strani za grčijo, pa me zanima kolko so zanesljivi. a je že kdo potoval preko njih?

lp
meta
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odklop.com
29.6.2007 14:15:58   
tinkamiška
Hojla

Midva sva tri leta nazaj našla last minute preko te internetne strani, sva šla na Santorini in je blo vse lepo in pravuser posted image

Lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2007 13:14:09   
meta22
živjo tinka!

hvala ti za info. a potem karte pa voucher kar na letališču dobiš in kje to vse skupaj prevzameš?
sem zasledila da šibate spet v grčijo! kam pa  ? mi gremo na karpatos.

lp
meta

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2007 14:34:09   
tinkamiška
Hojla metauser posted image

Ja, takrat sva plačala preko banke in sva potem po pošti dobila eno potrdilo(če se prav spomnim) in z tistim sva potem kr na letališču dvignila voucher in karte.
Sva pa najprej hotela kupit karte za en drug datum in sva se malo predolgo odločala in nama je nekdo drug pihnil počitnice, k sreči je bi še en datum zelo blizu in sem prav letela na banko plačatuser posted image

Letos gremo pa na Chios, sva si pa že z first minute plačala, ker sva imela 20% popusta. Iza ima k sreči še vse zastonj...

Na Karpatosu sem pa tudi že bila in mi je blo fino fajnuser posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjo
Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?