|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grčija - otok Samos
28.6.2007 19:50:53   
mateja80
Živjo.
Zanima me kakšne so bile kaj izkušnje tistih, ki ste bili že tam na počitnicah? Za letos premišljujeva, da bi šla tja pogledat in bi bile informacije zelo dobrodošle.

lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Grčija - otok Samos
28.6.2007 19:55:48   
bamby

Južni del otoka ima morje bolj hladno in mirno, severni del pa je bolj valovit in toplejša voda. Je pa dobro najeti kakšno vozilo. Zdaj ali je to avto ali motor je pač odvisno kako želiš potovati in koliko si pripravljen odšteti. Tako lahko prepotuješ otok po dolgem in počez. Ni pa to kakšen zelo velik otok. Plaže so pa tudi različne. Veliko je takih peščenih , ki so primerne tudi za otroke.
Klima je pa tudi kar prijetna,saj je kljub visokim temperaturam dokaj znosno. Le v sobah še vedno priporočam klimo za lažje spanje.
Pa da ne pozabim omeniti. Tam kjer smo bili mi (južni del otoka), je bilo precej komarjev, zato si moral zvečer skrbno zapirat okna in balkonska vrata.
Je precej zelen otok, zato je bil meni še posebno všeč. 

Na splošno je bilo pa meni zelo fajn. Je otok, ki še ni pretirano poln od turistov. Se kar splača iti na dopust. 

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.6.2007 19:57:28   
mateja80
Bamby, hvala za tako hiter odgovor!!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.6.2007 9:53:02   
Felicity
Živjo, saj  v bistvu ti je Bambi že vse povedala.

Midva sva (še brez otroka) takrat najela skuter in raziskovala.
Nama je bilo lepo, če pa iščeta zabavo ne bo pravšnji, ker je zares bolj mirno.
Obvezno pojdita na plažo v vasici Kokari. Božansko!!!
user posted image

lp

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.8.2007 11:41:45   
podnajemnica7
Lani na Samosu je bil pa zame osebno najslabši možen dopust.
Vse trikrat dražje kot pri nas ali CRO. Non stop ful močan veter. Ogromni valovi, da se sploh ni dalo plavat in ledeno mrzla voda. In to konec avgusta. V bistvu se na Samosu takrat skoraj nihče ni kopal. Vsi so se samo sončili na plaži. Sonce je bilo pa zelo močno in je bilo zelo vroče. Vsi so se šli v morje samo na itro zmočit, nihče pa ni plaval zaradi valovov. Pa da si slučajno ne bi zmočil glave, ker bi si takoj lahko prehlasdil ušesa zaradi močnega vetra. Kos si se pa zmočil, te je ba zeblo kot hudič zaradi vetra.
V glavnem nikoli več tja. Hrnaa je bila zanič v hotelu. Kar naprej eno in isto, tako da sem mogla ven hodit jest. V glavnem dopust sem preplačala da glava boli. Za ta denar ki sem ga dala za en teden samosa bi se imela super fino na Hrvaškem en mesec. In komaj čakam da grem v soboto na Hrvaško na Kvarner.
Grčija me definitivno ne vidi več.

Drugi pa kakor želite. Aja pa če si hotel kam si si moram po Samosu obvezno voziti ali z avtom ali s skuterejm, ker peš nikamor ne prideš ker je tako velik otok. Vsi norijo po cestah. Nihče ne vozi po predpisih. Tudi v rondojih se vozi drugače kot pri nas in moraš bit ful previden. V glavenm iz tega dopusta sem prišla utrujena in ne spočita kot bi pričakovoala. V glavnem bad. Zanimive so bile edino vasice in mesta in lepe plaže samo za pogledat, za kaj več pa ne.

LP M.

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?