Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera ga ima tega haucka 28.6.2007 17:59:53
|
|
|
|
muki1
|
Jaz ga nimam, ampak tak na pogled( mala kolesa) se mi zdi, da se to bolj slabo obnese na pesku
|
|
RE: Katera ga ima tega haucka 28.6.2007 18:09:47
|
|
|
|
ema79
|
Tudi jaz ga nimam, ampak nobena marela nima velikih koles. Vsaj zdi se mi. Mi smo marelo kupili tudi v glavnem za na morje in tak, da jo mam skoz v avtu, za v BTC ipd. Niso narejene lih za pesek. Za doma, sprehode in ko greva kam za cel dan, pa vzamem tavelzga, da lahko mala lepo udobno not zaspi.
|
|
RE: Katera ga ima tega haucka 28.6.2007 21:10:41
|
|
|
|
živa
|
Jaz z Jane Energy veselo vozim malega po makadamu, kolovozih, tudi kamenčkih po plaži, čeprav slednje malce težje . Načeloma gre, ne tako elegantno kot z ne-marelami, ampak za na morje je čisto ok. Lp, živa
|
|
|
|
RE: Katera ga ima tega haucka 28.6.2007 21:45:20
|
|
|
|
LIDJOČKA
|
Mi imamo takega. Tako kot so ti rekle druge, za po pesku ravno ni za vozit, ker ima premajhna kolesa, drugače se meni zdi kar OK, tudi zloži se na majhno. Mislim, da bi bil za na morje kar dober. Poglej si ga potem pa se odloči sama. Pa lepe počitnice!
|
|
|
|
RE: Katera ga ima tega haucka 28.6.2007 23:15:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Vas prestavljam na opremo, bo verjetno večji odziv . LP .0 RR
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?