|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem se malo pregrešila
3.11.2004 13:50:21   
Gea1
Punce najprej vas zelo lepo pozdravljam. Se opravičujem, ker se že tako dolgo nisem nič javila, ampak zadnje čase sem morala malo priti k sebi. Biti sama s sabo in se skulirati. Moram povedati, da mi gre zelo dobro in da se na neljubi dogodek samo še tu in tam spomnem. Misli sem usmerila naprej in zopet se lahko smejem, zabavam s prijatelji, hodim ven in se veselim vsakega novega dne.
Vsem nosečkam :nosecka: čestitam. Tistim, ki ste prestale zdravniške posege želim čim prej eno malo :duda: ali pa kar dve :duda::duda:, da bo mera polna. Ste res pogumne in vztrajne. :bravo::bravo::bravo:
Sprašujem pa vas, ker sem se malo pregrešila in sva zadnjič z mojim kar 3x seksala na polno. Sedaj pa me skrbi, ker še ni mesec vzdržnosti po ss naokrog, da ne bi bilo kaj narobe.:zmeden2: Kaj pa ve mislite?

Pozdravček in veselo na delo! :kuza:
"Mam tako gužvo, da se v službi sploh ne morem več javljati".
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sem se malo pregrešila
3.11.2004 14:10:44   
naja78
živjo.
jaz mislim da kar lepo počakaš,saj ne veš kako bo.boš že vidla.mislim pa da če se prime in bo vse ok,ne bo nič narobe.

ker si seveda prekmalu moraš pa tudi malo računati da mogoče ne bo uspelo.mogoče pa,se neve.skratka prepusti se toku kamor te bo nesel.hudega 100% ne bo.

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sem se malo pregrešila
3.11.2004 14:14:28   
tinkamiška
Pozdravljena Gea,

sem vesela, da ti gre tako dobro in da se spet lahko smeješ. Sem brala, da ne priporočajo :sloncek:, ampak če se pa zgodi, pa da menda tudi ni nič hudega. Ti bo pa verjetno katera druga bolj stokovno napisala.

Lepo se imej in čimprej vama želim:duda:!

Tinka

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sem se malo pregrešila
3.11.2004 14:14:35   
Pikapolonica
Hoj!

Veš, tudi jaz sem lani novembra (ravno ta čas - oh kako je bilo grozno) morala na čiščenje. No, in takrat mi je G. rekla, da naj počakam kakšna 2-3 cikluse, če pa se kaj zgodi, pa TUDI NIČ HUDEGA! No, pa se ni zgodilo med pavzo, ampak takoj po njej. In zdaj odštevam zadnji teden...

Tudi tebi želim da se ti čimprej pridruži nova pikica, ki ti bo pomagala pozabiti vso to žalost in trpljenje!

POzdravček, Pikapolonica :pika: in :duda:

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Sem se malo pregrešila
3.11.2004 14:34:38   
bambi
Hej malecka, ti se nič ne sekiraj, kdo pa je gledal na te finte pred 30 leti???? So se ravno tako :sloncek::sloncek: takoj na polno, jaz jih kar nekaj poznam, ki imajo otroke enega za drugim, torej 10 mesecev razlike.... pa tudi ni bilo nič narobe. Veš midva sva po mojem porodu tudi po že 14 dneh, pa je bilo OK. Če te nič ne boli se nimaš kaj sekirat, glavno je da paše..... saj veš da bo še prišel čas, ko boš prav tečna zaradi tega, ker moraš... ko bodo zopet O dnevi in ti ravno takrat ne bo :zmeden::zmeden: Ko pa je :sloncek::sloncek::sloncek: iz užitka, pa ne more nikoli škodit.....

:rozica: Bambi

p.s. ej 3x sta :sloncek::sloncek:, hjuuuuuuu to si tudi jaz želim spet kdaj, tako čist iz užitka... midva sva zdaj po tolikem času totalno happy, če nama to rata 2x na dan.... iz užitka seveda.

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Sem se malo pregrešila
3.11.2004 17:57:57   
Anitka
Hoj GEA1!

Jaz mislim, da ni nič narobe. Če telo ni pripravljeno na :duda: itak ne bo nič, če pa je pa hvala bogu, a ne?;)

Sem res vesela, da si spet med nami, ker sem te že pošteno pogrešala.

Anitka:metulj:

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Sem se malo pregrešila
3.11.2004 21:02:01   
tia
Hej Gea1,
sem te že kar precej pogrešala,sem že mislila ,da si enostavno odšla iz RR,pa boš počasi na nas pozabila in nisi :bravo::bravo::bravo::bravo: ti.

Gea1 ne sekiraj se ,če je telo pripravljeno na novo :duda: bo ti takoj uspelo,če pa ni bo pa tako ali tako prišlo do M. in ne bo nič s tem veseljem.

Če pa priznam tudi midva se ne moreva zadržati in kar na polno,kako bo bom pa poročala že za 2 dni ,namreč morem dobiti M.,če bo prišla ne bom jezna ,če pa je ne bo ,bo pa spet veselje v hiši.

Pustive se presenetit,lahko nama bo pa res uspelo zanositi skupaj,enkrat sva že bile bliz.

Držim pesti:miska::miska::miska::miska::miska: da čimprej vse fosilke zagledamo :modri: in bomo potem občudovale svoje bušije.

Oglasi se mi kaj!

pa pa

Tia

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Sem se malo pregrešila
3.11.2004 21:36:19   
Pia73
Gea1 mislim, da ni panike,...

Sem pa vesela, da si se vrnila in da se spet lahko smeješ,....:bravo::bravo::bravo:

LP Pia73

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Sem se malo pregrešila
4.11.2004 10:07:19   
neni
Gea zdravo!:bravo:
Dobrodošla nazaj!:bravo:
Tudi jaz mislim, da lahko :sloncek: prinese samo kaj pozitivnega.
Če tvoje telo še ni pripravljeno na :duda:, potem ne boš zanosila. Če pa je, potem pa komaj čakamo poročilo! Pa še srčne rane se tako hitreje celijo. Ti samo brez panike!
lp Neni

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.