Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Cena montažne hiše! 28.6.2007 13:20:17
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: fragola Ja Laguna tud ni slaba! Ma katero montažno hišo bosta delala? če bo montažna bo Jelovica, mogoče pride še Marles v poštev, bova vidla.
|
|
|
|
RE: Cena montažne hiše! 28.6.2007 13:22:43
|
|
|
|
fragola
|
šele sedaj sem videla da spodaj piše, kaj ni všteto vse v te hiše grozaaa full enih stvari. in pol moreš še full denarja v to dat. pol pa ni več tok zelo poceni Sej res ni tko poceni ma je še zmeraj cenejo kot klasična hiša! Kot je napisala Olivija, da je en znanec dal 30 mio na ključ. Se mi zdi, da rata samo malo zakreditiraš! Je pa res da midva bova prodala to hišo kjer zdaj živiva, tako da neki denarja bo ostalo pa na kredit!
|
|
|
|
RE: Cena montažne hiše! 28.6.2007 13:23:35
|
|
|
|
*ajetam*
|
ja olivija to je pa itak vedno. midva sva za poroko dala 2krat več kot sva na začetku rekla.... ker je pol še to pa še to .... ah.... blagor da sta tok deleč že. meni sploh ni jasno kako človek lahko dobi tak kredit? a morem met plačo 5000 € al kaj ????
|
|
|
|
RE: Cena montažne hiše! 28.6.2007 13:24:47
|
|
|
|
fragola
|
če bo montažna bo Jelovica, mogoče pride še Marles v poštev, bova vidla. Ja v naši okolici je že nekaj Marlesovih hišic!
|
|
|
|
RE: Cena montažne hiše! 28.6.2007 13:30:21
|
|
|
|
fragola
|
meni sploh ni jasno kako človek lahko dobi tak kredit? a morem met plačo 5000 € al kaj ???? Stanovanjski kredit je itak zelo nizak, dobiš ga glede na višino tvoje plače. Če želiš več denarja moraš vzet hipotekarni kredit! Ker Stanovanjski krediti res nudijo malo!
|
|
|
|
RE: Cena montažne hiše! 28.6.2007 13:32:39
|
|
|
|
Olivija
|
sva imela srečo, ker parcelo že imava. Potem pa hipotekarni kredit za 20 let, pa vrtnarit se bomo naučili in poleti noge namakali v kakšnem domačem bazenu - ravnokar naštimujem moja starša za bazen. Še vedno upam, da bova lahko veliko sama naredila, pa enga super fajn soseda za ploščice imava ... in na tak način bova mogoče prišparala kakšen miljon sem ter tja, in seveda upam, da bodo šle plače v naslednjih 20 letih kaj gor.
< Sporočilo je popravil Olivija -- 28.6.2007 13:33:22 >
|
|
|
|
RE: Cena montažne hiše! 28.6.2007 13:38:34
|
|
|
|
fragola
|
Ja tud jaz upam da bodo šle plače kaj gor. Ma jaz sem mišlenja če si priden marsikaj narediš sam! Samo če beliš sam hišo kolk prišparaš in dosti je takih delc k lahko jih sam narediš. Kar se tiče pa vrtnarjena, meni je tko lepo rožce, solatka,... Greš v vrt pa maš dobro zelenjavo! Jaz se najbolj spostim ko delam kaj na vrtu, ful uživam!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?