Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Moj otrok je spregovoril 28.6.2007 9:55:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke Sedaj pa ga ne boste moglu ustavit
|
|
|
|
RE: Moj otrok je spregovoril 28.6.2007 9:56:31
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Čestitke, Črtomir ; sicer pa jaz tudi veliko govorim sir. Predvsem ga veliko POJEM
|
|
|
|
RE: Moj otrok je spregovoril 28.6.2007 9:59:33
|
|
|
|
pika30
|
Bravo Črtomir! Raho zdaj pa pazi kaj govoriš,ker te bo mali vse posnemal.
|
|
RE: Moj otrok je spregovoril 28.6.2007 10:02:03
|
|
|
|
Pingvinčica
|
|
|
|
|
RE: Moj otrok je spregovoril 28.6.2007 10:02:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitam,ampak te opzorjam prevč dolgo časa ne boš vesela Še prosila boš,da za minutko utihne.Mi,našga imamo polna ušesa,nonstop je navit,a ve katera,kako se začasno ustavi hudega čvekača?Še ponoči v spanju ima tisti famozni ZAKAJ Sedaj ga treniramo,da ne uskakuje v pogovore odraslih,da naj počaka,da se mi pogovorimo,nato pa je on na vrsti.Samo kaj,ko tako težko uspeva ta vzgoja,ga ni načina,kako ga ustavit.
|
|
|
|
RE: Moj otrok je spregovoril 28.6.2007 10:05:10
|
|
|
|
mojčca
|
Čestitke . No, Raho, ko sem bila jaz stara dve leti, me je mami peljala k zdravniku, ker nisem niča nič. No in so ji rekli, da naj me čez dve leti pripeljejo nazaj, če še vedno ne bom govorila. Po približno pol leta pa so me hoteli peljati nazaj, ampak ne zato, ker nisem govorila, ampak ker me niso mogli ustaviti. Ja, in še danes imajo tak problem. Res, da eni spregovorimo malo kasneje, ampak nam pa potem zalaufa 100/uro.
|
|
RE: Moj otrok je spregovoril 28.6.2007 10:31:17
|
|
|
|
*alja*
|
Čestitam Zaj pa pazi da nebo kot pri nas da je bil drugi njeni stavek " kleta muga "( beri: prekleta muha ) in že dva meseca ponavlja skos isto ko vidi muho al oso. Kako pa to misliš v dveh jezikih? Kaj govori dva jezika?
|
|
RE: Moj otrok je spregovoril 28.6.2007 10:43:08
|
|
|
|
živa
|
Uf, Raho, si me malo potolažila, ker naš pri 17 mesecih govori samo pa-pa. Še do mame nismo prišli . A potem mislite, da imam še upanje? Lp, živa
|
|
|
|
RE: Moj otrok je spregovoril 28.6.2007 11:01:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aljahanzel Kako pa to misliš v dveh jezikih? Kaj govori dva jezika? Ja, Črtomir govori slovenkso in madžarsko. Enakovredno. In zanimivo je, da je v obeh jezikih spregovoril istočasno. Pravijo, da je to izjemno redko. živa, ne se sekirat. Naš je bil še prejšnji ponedeljek med tistimi, ki ne govorijo. Star pa je dve leti in pol.
|
|
|
|
RE: Moj otrok je spregovoril 28.6.2007 11:06:18
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Čestitam,ampak te opzorjam prevč dolgo časa ne boš vesela Točno tole je men padlo na misel,ko sem prebrala....ko se spomnim, kako moj pri 27 mesecih prekljinja , se krega z mano...ne ne bom, pusti me, bejž stran, ne bom kr ti dej....no ja včasih je bolje da bi bil malo tiho..če ne druga pa takrat ko rabim mal tišine on veselo na glas poje(kar je sicer pohvalno da zna že nešteto pesmic, samo včasih bi se res prileglo malo miru in tišine) ...
|
|
|
|
RE: Moj otrok je spregovoril 28.6.2007 12:30:41
|
|
|
|
rainbow
|
bravo, fantek se mi pa zdi, da je to kar normalno, posebej za bilingualne. da je bil kar hiter, as mali
|
|
RE: Moj otrok je spregovoril 28.6.2007 13:09:09
|
|
|
|
bini
|
čestitam!!!! tud zame je to spodbudna novica, ker pri 15 mesecih obvlada - ma-ma ( pa nism zihr da je to mama), papa, brm brm,ba - ba... ampak bomo dočakali tud mi
|
|
RE: Moj otrok je spregovoril 28.6.2007 13:44:12
|
|
|
|
Pobalami
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho IZVIRNO SPOROČILO: aljahanzel Kako pa to misliš v dveh jezikih? Kaj govori dva jezika? Ja, Črtomir govori slovenkso in madžarsko. Enakovredno. In zanimivo je, da je v obeh jezikih spregovoril istočasno. Pravijo, da je to izjemno redko. Ja ni čudno, da je rabil čas. Saj madžarščina je ful težka .
|
|
|
|
RE: Moj otrok je spregovoril 28.6.2007 14:11:57
|
|
|
|
Mešamdrek
|
|
|
|
|
RE: Moj otrok je spregovoril 28.6.2007 14:22:00
|
|
|
|
sazi
|
čestitke se zaradi naše govorne počasnosti ne sekiram preveč smo pri 17ih mesecih tudi samo samo na pa-pa, brm-brm in ma-ma, ki pa ne pomeni mama
|
|
|
|
RE: Moj otrok je spregovoril 28.6.2007 21:37:03
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Bravo Črtomir! Sicer pa je naš komaj pri 22 mesecih prvič rekel mama. Potem je pa šlo brzinsko in pri dveh letih je govoril že povedi iz treh, štirih besed. Danes, ko je star dve leti in pol, ga pa ne ustaviš. Govori kot navit, še rajši pa poje in to take zelo dolge pesmice ala Huda mravljica in En hud pesjan. Tak da tiste, ki jim otroci še ne govorijo, nič se sekirat, še preveč bodo imeli za povedat!
|
|
|
|
RE: Moj otrok je spregovoril 28.6.2007 21:41:01
|
|
|
|
živa
|
O, super, zdaj ste me pa res potolažile in vzpodbudile k čakanju na govorni "čudež" pri mojem malem ! Lp, živa
|
|
|
|
RE: Moj otrok je spregovoril 1.7.2007 8:27:03
|
|
|
|
Maxica
|
Čestitke, Raho oz.Črt. Boš videla, zdaj ga boš pa kdaj prav prosila, če je lahko tudi kaj tiho.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj je dobro imeti sestro?V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.