Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Uvajanje GH - patronažna? 27.6.2007 16:13:40
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz jo nisem nič prosila in se je kar pojavila na vratih okoli 6 meseca, da je povedala nekaj o GH(to kar sem že sama vedela ). Kasneje je prišla še okoli 1 leta, pa še zadnjič se je ustavila na cesti, ko naju je videla na dvorišču
|
|
|
|
RE: Uvajanje GH - patronažna? 27.6.2007 16:37:42
|
|
|
|
Naja30
|
hothien, zelo lepa stavka imaš v podpisu Patronažna naj bi imela do 8 obiskov pri mamici in Enega naj bi šparala za čas, ko se uvaja GH. Tako je menda zakonsko določeno. Če ne, naj me katera popravi. Pri meni je bila 3x v prvem mesecu, potem pa kot da jo je magla uzela
|
|
|
|
RE: Uvajanje GH - patronažna? 27.6.2007 18:18:04
|
|
|
|
Geja
|
Hojla, Ravno včeraj sva imeli kontrolo pri pediatru in je bila tam tudi "babca". Vprašala sem kdaj naj začnem z uvajanjem GH, pa sta mi pediater in babca dejala da naj kar počakam do 6 mesecev. Sem rekla da sem že malce pozabila kako in kaj pa je rekla da naj pokličem v patronažno službo in dobim svojo babco pa se bova dogovorili za še en obisk. V kolikor pa ne izraziš želje, pa tudi babce potem ni več na obisk. No takšna je praksa v našem koncu (Domžale). Meni je pa že takrat babca rekla da če jo bom rabila, jo naj pokličem in bo z veseljem prišla. lp, Geja
|
|
|
|
RE: Uvajanje GH - patronažna? 27.6.2007 21:12:18
|
|
|
|
blue sky
|
Meni je pa patronažna rekla, da naj jo jaz pokličem, ko bo mali star 6 mesecev, da se malo oglasi. Zakaj sploh pride? Najbrž bo razlagala o uvajanju goste hrane, mi jo pa že kar zdaj brez nje uvajamo .
|
|
|
|
RE: Uvajanje GH - patronažna? 27.6.2007 21:37:25
|
|
|
|
tinaaja
|
meni je rekla naj jo poklicem preden zacnemo z uvajanjem. da pa priporoca le dojenje ali adaptirano mleko do 6m. enako je priporocala P. Imam super patronazko, zato bom prav vesela,da jo bom spet videla.
|
|
|
|
RE: Uvajanje GH - patronažna? 27.6.2007 21:47:27
|
|
|
|
urskas
|
K meni pred dobrima dvema letoma ni prišla. Niti pediater mi ni omenil te možnosti. tako sem kar sama morala biti najbolj pametna kar se tiče GH. Zdaj pri drugem otročku, mi je pa patronažna rekla naj jo pokličem po 5 mesecu pa je ne bom, kajti vse kar moram vedeti o uvajanju sem naštudirala že pred letoma. zdaj je pač ne rabim, to sem ji rekla že na zadnjem obisku, vendar je vseeno rekla naj jo pokličem. lp
|
|
|
|
RE: Uvajanje GH - patronažna? 27.6.2007 21:50:38
|
|
|
|
Mehičanka
|
Mi smo jo zadnjič videli pri prvem kopanju.
|
|
|
|
RE: Uvajanje GH - patronažna? 27.6.2007 23:06:43
|
|
|
|
anckabancka
|
Tudi k meni je prišla pred uvajanjem, samo mi je naročila, da jo pokličem, ko bom začela z uvajanjem. Imela pa sem občutek, da že več vem o uvajanju kot ona. Ampak mi je bilo vseeno fino, da je prišla in sva malo poklepetale. Pa še zmenile sva se za naslednji obisk, ko bo tretji otrok.
|
|
RE: Uvajanje GH - patronažna? 27.6.2007 23:20:38
|
|
|
|
eya
|
K meni ni nič prišla, niti mi ni omenila, da bi jo morala poklicat.
|
|
RE: Uvajanje GH - patronažna? 28.6.2007 7:34:37
|
|
|
|
Nogavica
|
Pri nas je bila nazadnje v petem mesecu, ko mi je malo razložila o uvajanju GH, rekla je, naj jo spet pokličem med sedmim in osmim mesecem, da mi razloži glede mesa, potem pa pride še okrog 1 leta.
|
|
[Brisano sporočilo] 28.6.2007 9:37:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Uvajanje GH - patronažna? 28.6.2007 11:31:20
|
|
|
|
metka84
|
Moja partonažna je pa zelo vredu,rekla mi je kdaj koli bodo kakšne težave ali pa če me karkoli zanima jo naj pokličem pa mi bo pomagala,sedaj pa ste se srečale z mojo taščo pa ji je rekla da v torek pride,kar se že malo veselim da boma malo poklepetali.
|
|
RE: Uvajanje GH - patronažna? 28.6.2007 11:37:09
|
|
|
|
Aja32
|
Midve sva jo ravno danes imeli... Sva ta datum obe zapisali - jaz in patronažna... Določili sva ga že sredi februarja... Dala mi je tudi zloženko Prehrana dojenčka... Danes sva pa že določili datum pri enem letu - to 23. januar 2008... LP A
|
|
|
|
RE: Uvajanje GH - patronažna? 28.6.2007 11:45:09
|
|
|
|
crci06
|
Tudi jaz sem že slišala, da baje (tudi pri nas) pride na še en obisk in ti malo razloži glede uvajanja. Mi smo stari 6m in je še ni, itak pa je po porodu prišla 2x le kartco poštempljat in rekla, da že vse obvladam. Če pride čez 1 mesec zaradi GH se spet ne bova imeli česa za pogovarjat. Zdi se mi pa, da res v materisnki piše, da smo upravičeni do kar nekaj obiskov, lahko tudi pred porodom, vendar je naša "šefica" dejala, da jih je premalo, da tega ne delajo. Če si katera želi obiskov, jih kar pokličite in poskrbite, da dobite, kar vam pripada!
|
|
|
|
RE: Uvajanje GH - patronažna? 28.6.2007 13:46:33
|
|
|
|
Bubilu
|
Mene je ravno danes poklicala in se najavla, mali je bil pred kratkim star 4 mesece.
|
|
RE: Uvajanje GH - patronažna? 28.6.2007 15:37:02
|
|
|
|
arielca
|
Ob zadnjem obisku je rekla, da se oglasi, ko bo mala stara pol leta. Danes je naša gospodična stara skoraj 19 mesecev, pa je ni bilo .
|
|
RE: Uvajanje GH - patronažna? 28.6.2007 18:13:44
|
|
|
|
ema79
|
Moja je meni rekla, da mi pripada 6 obiskov. Pride pač po potrebi. Sama je rekla, da me bo okoli 4 meseca poklicala in jo prišla, da mi je povedala o GH.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?