|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleča rit
27.6.2007 11:52:34   
Caarmen
Mena pa zanima koliko je vas bolela rit proti kocnu nosečnosti ( manjka mi še 7 tednov) ko so se vam začele širiti medenične kosti. Če sedim skupaj eno uro na riti, komaj vstanem vsesti nazaj se pa ne morem ker boli, pa nisem mehkužna...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boleča rit
27.6.2007 12:32:43   
CUKRČEK
to pač paše zraven...še ena nosečniška radostuser posted image Mene tudi grozno boli trtica in vse medenične kosti. Hodim okoli kot ena raca zaradi tegauser posted image Še malo, pa bo minilo

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.6.2007 12:52:14   
Ajvy
Me včasih tako zaboli, da še malo postojim, preden sem sploh sposobna nadaljevati s hojo...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.6.2007 14:21:19   
Samoyedka
Mene je tudi trtica bolela, ampak nekje vmes med nosečnostjo- nisem mogla sedet ali pa sem zavzemala ful čudne poze user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.6.2007 14:54:19   
Anonimen
Glih dobesedno rit me ne boli, me pa kolki in sramna kost grozno bolijo že en čas in vedno huje je (itak user posted image ).

(odgovor članu Caarmen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.6.2007 15:07:07   
BLAŽIKA
Mene pa so najbolj bolele vezi pod trebuhom in to grozno bolele. To verjetno res dobiš v paketu z nosečnostjouser posted image user posted image , saj mine po 9 mesecih.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.6.2007 18:34:27   
lunca2
Mene rit ni nič bolela pa tud kej druga ne.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.6.2007 8:01:34   
Anonimen
Mene rit najbolj boli po user posted image . In sicer tako, da še potem vsaj 2 uri ne morem normalno hoditi in sedeti. Kot takrat, ko sem rodila in sem mislila, da  je user posted image  zgrešil pot in bo na drugo lukno ven šel user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?