Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mujo, Haso in Slovenec :)) 27.6.2007 9:40:05
|
|
|
|
Felicity
|
Idu tako Mujo i Haso New Yorkom i traze Fatu, koja se izgubila. Idu tako i deru se: "FAAAATOOOO!!! FAAATOOO!!!" I tako trazeci Fatu sretnu Slovenca. "Sta ste tako nekulturni", kaze im Slovenac "pa se tako derete po ulici?" "Pa izgubili smo Fatu, pa je trazimo!", rekose Mujo i Haso. "Pa sta. I ja sam juce izgubio Mojcu, pa sam lepo otisao na policiju, pa prijavio da se izgubila. Lepo sam je opisao: visoka okolo 175, dugacke plave kose, svetlo plavih ociju, velikih grudiju, dugih i lepih nogu ... i tako to.", rece Slovenac. Na to ce Mujo Hasi: "Bolan Haso, jebes ti Fatu. Ajmo mi trazit Mojcu!".
|
|
|
|
RE: Mujo, Haso in Slovenec :)) 27.6.2007 9:42:38
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Mujo, Haso in Slovenec :)) 27.6.2007 9:49:10
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
|
|
RE: Mujo, Haso in Slovenec :)) 27.6.2007 12:03:01
|
|
|
|
KBM
|
Ojoj,
|
|
RE: Mujo, Haso in Slovenec :)) 27.6.2007 14:13:01
|
|
|
|
Saša27
|
Ta je pa dobra
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?