Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PUNCE HITRO Z IDEJAMI NA PLAN!!!! Prosim, pro... 2.11.2004 21:36:50
|
|
|
|
Anitka
|
Ahoj! Sem pa hitra kaj?;) Torej jutri imava z mojim predragim že 6. Obletnico, odkar "hodiva". Jaz pa sem totalno popušila in sem brez ideje, kako ga presenetiti, kaj mu podariti. Še dobro, da jutri dela malo dlje, da lahko takoj po službi še kaj zrihtam. Punce dajte predlagajte kaj, kako?!?!?!?!?! Plosim, plosim, plosim! Hvala, Anitka:metulj:
|
|
|
|
PUNCE HITRO Z IDEJAMI NA PLAN!!!! Prosim, pro... 2.11.2004 21:52:48
|
|
|
|
pika74
|
hmmmmmm težka bo. Sm mojga vprašala, kaj bi pr njemu palil, pa je reku, da kšn striptiz:love::love:. Pa sm rekla, ma dej no, pa ne morm to napisat... Ampak sej je res. Zakaj pa ne. Lahko ga pelješ kam ven na kšno romantično večerjo ob svečkah...če le obstaja še kšna taka restavracija, k je mal bolj nobl. Ša mal vinčka, pol pa vse ostalo kar samo od sebe pride:love::love:. Drugače pa, odvisno od tega, kakšen je. Če je romantik, bi mogoče tole bila kar dobra ideja. Vprašaj se, kaj mu zares veliko pomeni. Česa se bi razveselil... postavi se v njegovo kožo. Pa ob tem ne pozabi nase. Skratka, poišči nekaj takega, kar bo za oba nepozabno. Pa lepo praznujta. :rozica::darilo::torta::darilo::rozica: Lp, Pika74 :metulj:
|
|
|
|
PUNCE HITRO Z IDEJAMI NA PLAN!!!! Prosim, pro... 2.11.2004 21:57:27
|
|
|
|
ZARA
|
sorry Anitka... jst sem brez idej,glih prejsn teden je zadnja od osamljenosti umrla...:)-:)-:)- TI PIKA, matr...a zdej bos pa se zvodnica 8)8)8)???? Anitka pa lepo praznujta... papa:sloncek:
|
|
|
|
PUNCE HITRO Z IDEJAMI NA PLAN!!!! Prosim, pro... 2.11.2004 22:07:30
|
|
|
|
tia
|
Ahoj Anitka, joj kako rada bi ti pomagala. Sem čisto podobnega mnenja kot je Pika74,naredi mu romantično večerjico,potem pa doma lep sptiptiz in seveda :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,lahko pa naredita še kakšno bebico,pa bo večen spomin na 6.obletnico. Lepo praznujte , :)-:)-:)-:torta::torta::darilo::rozica::rozica:. Tia :muca:
|
|
|
|
PUNCE HITRO Z IDEJAMI NA PLAN!!!! Prosim, pro... 2.11.2004 22:09:21
|
|
|
|
pika74
|
Lej jo mojo tamlado - zdej me bo pa skoz frigerala pa kontrolirala. Ja morm mal sej veš, da morm za doto šparat8)8)8).
|
|
|
|
PUNCE HITRO Z IDEJAMI NA PLAN!!!! Prosim, pro... 2.11.2004 22:25:45
|
|
|
|
neni
|
:rozica:Anitka čestitke za obletnico, privoščita si in pejta kam na lepše, za 7. bosta namreč doma med pleničkami.:ups: hi hi lp Neni:miska:
|
|
|
|
PUNCE HITRO Z IDEJAMI NA PLAN!!!! Prosim, pro... 2.11.2004 22:31:09
|
|
|
|
ninca
|
anitka častitke za 6.obletnico :bravo::bravo::bravo: glede ideje pa...tudi moja je od osamljenosti umrla :((:((:((:)-:)-:)-
|
|
|
|
PUNCE HITRO Z IDEJAMI NA PLAN!!!! Prosim, pro... 3.11.2004 7:01:19
|
|
|
|
Anitka
|
Ahoj punce! Ja ve me pa že pred zajtrkom znate do solza namsejati!:)-:)-:)-:)-:)- Hvala za super ideje. No za kakšen striptiz sem morda malce preveč :ups::ups: Bomo šli res na kako večerjico pa bomo potem videli kako se bo stvar odvijala naprej. Če se še kaj spomnite pa še napišite imate čas do 13.30.;) Hmm :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: za :duda: tud ni slaba ideja. Ja pri sedmi bomo pa itak ob zibelki! Pa pa in lep dan, Anitka:metulj:
|
|
|
|
PUNCE HITRO Z IDEJAMI NA PLAN!!!! Prosim, pro... 3.11.2004 8:04:42
|
|
|
|
smrček
|
Midva bova tudi ta mesec praznovala obletnico. Rezervirala bom kopel za dve osebi v Zdravilišču Laško (Apolonovo ali pa Dianino), zraven spada šampanjček, ki ti ga k bani prinesejo. Pol pa še večerjica za dve osebi. Ni grozno drago, je pa nepozabno doživetje.9nebesa Želim ti, da bi čimlepše praznovala. :pujs::darilo::torta: Irena
|
|
|
|
PUNCE HITRO Z IDEJAMI NA PLAN!!!! Prosim, pro... 3.11.2004 8:08:10
|
|
|
|
meeryana
|
Halo Anitka......čestitke za 6. obletnico :bravo::rozica:...pa da še jaz pripomorem z idejo.... Kaj pa če ga nebi ven peljala??? Kaj pa če bi opremila stanovanje s svečkami, dišečimi olji, romantično svetlobo, naročila hrano recimo v kitajski restavraciji,....potem pa se oblečeta v pidžame, papcata, se pogovarjata, poslušata glasbo, ....pa kaj vem kaj še vse :sloncek: hehe. Recimo..... Želim vama najlepši večer in lepo praznovanje!
|
|
|
|
PUNCE HITRO Z IDEJAMI NA PLAN!!!! Prosim, pro... 3.11.2004 8:13:05
|
|
|
|
meeryana
|
Hm...zdaj sem se spomnila, da glede tega kaj početi verjetno pripravlja on,....ne? Ti pa sprašuješ kaj mu podariti......hm....... CD, uokvirjeno vajino skupno sliko, masažo z dišečim oljem (maserka-TI seveda), lepo glasbeno željo na radio, če ga posluša....že sedaj dopoldne, ali telegram v službo, ......pač par idej.... LP M
|
|
|
|
PUNCE HITRO Z IDEJAMI NA PLAN!!!! Prosim, pro... 3.11.2004 8:38:08
|
|
|
|
pi
|
Čestitam ob obletnici :bravo:. Jaz tudi mislim da bi bilo dobro da ga pelješ kam na romantično večerjo. Tam se že naprej zmeni da vama pripravijo romantično mizo in ko prideta ga na mizi že naj čaka darilo, pa darilni bon za erotično masažo, seveda v studiu Anitka. V Lepo se imejta in uživajta saj drugo leto več ne bosta mogla ven na večerjo, bosta mogla kar lepo doma pri :duda: ostat. Lp
|
|
|
|
PUNCE HITRO Z IDEJAMI NA PLAN!!!! Prosim, pro... 3.11.2004 8:39:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko bo prišel domov, leži gola na postelji (seveda v zatemljeni sobi, s kakšno prižgano svečko mogoče), leži lepo zapeljivo na boku, pred "mednožjm" pa imej lepo v rdeč, seksi papir zavito darilce (karkoli, gotovo niti ne bo tako pomembno). Pa kakšno romantično muziko. Jaz sem tako naredila. Pa da ne boš mislila, da je to potem tako romantično izgledalo, kot se sliši. Ker tudi ni bilo mišljeno, to je bil štos. Ko je moj "moški" vstopil, se je začel tako režat, da sem mislila, da bo dušo spustil. Ker jaz po naravi, vsaj navzven, nisem prav ne vem kakšen romantik. Pa ta smeh se lahko potem nadaljuje v kakšen skupinski ples ali kaj "podobnega". Midva imava pač take štose, ki pa si jih zapomniva za zmeraj.
|
|
|
|
PUNCE HITRO Z IDEJAMI NA PLAN!!!! Prosim, pro... 3.11.2004 8:44:13
|
|
|
|
naja78
|
kupu mu kako dobro knjigo o sexu,pa boš vidla bo zelo zadovoljen.jaz sem naredila isto.
|
|
|
|
PUNCE HITRO Z IDEJAMI NA PLAN!!!! Prosim, pro... 3.11.2004 9:13:16
|
|
|
|
pravljica
|
jaz sem mu enkrat kupla knjigo...Najboljši sex vašega življenja (ma je že celo preštudiru :) )...potem enkrat smetana, jagode in gola koža...pa masaža z olji...pa večerja (sam to zdej ne bi več palilo ker je že preveč vsakdanje)...najboljš je blo pa v laškem - dianina kopel...ZAKON! oba gola pod plaščem, tema, jakuzi sam za naju, cvetovi vrtnic na vodi, šampanjček ob svečah, prava glasba...res ZAKON...sam to si pa res par mesecev prepozna...lahko za drugo leto rezerviraš...po moje bi pa tudi palilo da mu telegramček v službo pošlješ...tega sigurno ne pričakuje...
|
|
|
|
PUNCE HITRO Z IDEJAMI NA PLAN!!!! Prosim, pro... 3.11.2004 11:29:23
|
|
|
|
PeterPan
|
jaz sem se vpisala k orientalskemu plesu, tako da poživim najine večere, ko je možek že tako utrujen, da mu na kraj pameti ne pade za dober s..:sloncek: se splača vam povem. je dobra naložba tale ples, pa še na samozavesti pridobiš. seveda ne pretiravajte, da se ne navoli.
|
|
|
|
PUNCE HITRO Z IDEJAMI NA PLAN!!!! Prosim, pro... 3.11.2004 11:34:38
|
|
|
|
pravljica
|
peter pan (?!) kje pa hodiš ti na ta ples, kako to zgleda, kakšne ženske tam srečaš (starejše, premožnejše, močnejše postave)? mene to tudi malo zanima pa ne vem kako je z družbo tam...pa je to tudi za noseče?
|
|
|
|
PUNCE HITRO Z IDEJAMI NA PLAN!!!! Prosim, pro... 3.11.2004 11:43:11
|
|
|
|
PeterPan
|
mislim, da se ti tečaji če lahko rečem širijo po celi SLO in to kar s svetlobno hitrostjo. v MB jih imamo kar nekaj, vem, da prave plesne šole že organizirajo ta ples, vsaj pri nas če se ne motim PINGI. probaj malo pobrskati na njihovih naslovih, pa bo. srečujem različne ljudi, vpisane so ženske VSEH starosti, v vseh različnih dimenzijah, in če imaš malo volje in želje tudi težko ni. čeprav sem slišala že marsikoga, da je to zelo težko se naučit, itd...., pa ni res, če imaš malo smisla za ples. ti povem ZELO interesantna zadeva, z velikim povdarkom na ženskih čarih. meni ni žal in mi je zelo všeč. kaj se tiče nosečnosti pa ti ne znam odgovorit, saj za enkrat še nisem v 9nebesa. mislim pa da ne škodi, saj dejansko razmiguješ ves spodnji del, se pravi medenico, kolke,... seveda ne smeš pretiravati,. da te vse boli. malo bolj intenzivno, pa mislim da lahko samo pomaga ne pa škodi. čao:sloncek:
|
|
|
|
PUNCE HITRO Z IDEJAMI NA PLAN!!!! Prosim, pro... 3.11.2004 11:58:03
|
|
|
|
pravljica
|
hvala ti...
|
|
|
|
PUNCE HITRO Z IDEJAMI NA PLAN!!!! Prosim, pro... 3.11.2004 13:47:07
|
|
|
|
Anitka
|
Punce hvala! Bom kombinirala vsakega malo in vam poročala. Upam, da najdem kako dobro knjigo! Pa da bom dobra maserka v STUDIU ANITKA, pa da se bova fajn najedla za večerjo, čeprav sploh nimam ideje kje bi bila naj ta romantična večerja (PI, TIA, MOJCA 9000 ???????????????????????? ) :rozica:HV:rozica:A:rozica:L:rozica:A:rozica: ! Anitka:metulj: P.S. Še prej pa grem s sestro k zdravniku, ker ima visoko vročino, pa še malega bo s sabo vzela - po nasvetu patronažne.
|
|
|
|
PUNCE HITRO Z IDEJAMI NA PLAN!!!! Prosim, pro... 3.11.2004 15:39:56
|
|
|
|
pi
|
Si že bila v Taverni v Jeruzalemu ? Meni je tam lepo, pa še dobra hrana je. Če ne bosta šla danes pa ga pelji tja kdaj poleti, imajo zelo lepo teraso z lepim razgledom. Lepo se imejta in jutri takoj sporoči kako je bilo. Upam da s tvojo sestro ni nič resnega in da bo čim prej ok.
|
|
|
|
PUNCE HITRO Z IDEJAMI NA PLAN!!!! Prosim, pro... 3.11.2004 18:01:32
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj! Se še na brzino oglasim, ker potem odhitim malce v zasebnost - :)-:)-:)- Kupila sem knjigo :ups: Orgazem brez meja :ups:, šla bova na večerjo (Pi hvala za predlog, žal danes tja ne bova šla je malce predaleč, bova pa enkrat zašla tudi v tisti kraj), potem pa se bo stvar nadaljevala v spalnici:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: , najprej bo obratoval Studio Anitka, potem Studio Ljubi in nato :ups::ups::ups::ups: Se oglasim, Anitka:metulj:
|
|
|
|
PUNCE HITRO Z IDEJAMI NA PLAN!!!! Prosim, pro... 3.11.2004 19:16:00
|
|
|
|
tinkamiška
|
Lepo se imejta in uživajta!! Tisto z masažnim studiem bom pa tudi sama kdaj prkticirala:)- Pa ne se preveč napapat! Tinka
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.