|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CROCS
26.6.2007 18:49:42   
loreti
A morda katera ve kje jih lahko kupim na internetu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: CROCS
26.6.2007 21:36:17   
Anonimen
Uf, težka bo. Ne verjamem, da kje.

Moderator(ka), zakaj pa je tole prestavljeno? To pa resnično bolj paše na Lepoto in modo.

(odgovor članu loreti)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2007 21:45:50   
polona2
Lahko, samo ne originalne. Poglej na Bolho. Drugače pa jih lahko kupiš v Hervisu, originalne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.6.2007 8:32:27   
Anonimen
Kolikor vem jih imajo v Hervisu in v PC Mercator v Jaršah (nasproti City Parka). Moraš pa kupiti original, jaz jih imamže ene 3-4 leta in so zelo OK. Sem pa zadnjič ker sem imela "slab dan" kupila ponaredek v Massu in si rekla za na vrt bodo že...Katastrofa!!! Mi noge zatekajo kot 100user posted image .
M.

(odgovor članu polona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.6.2007 8:48:23   
Felicity
Malo za smeh - poglejte ta blog o crocs-ih.user posted image user posted image user posted image

http://ihatecrocsblog.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.6.2007 8:49:20   
pety78
Sem šla preverjati kaj za vraga je to... user posted image Ja, sem videla, da so ljudje čist obnoreli s temi čevlji. A so res tako fajn za nosit, ker zgledajo nikakvo? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.6.2007 8:52:37   
pety78
Ok, japonke bi še mogoče obula za na plažo ali pa za okol bajte. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.6.2007 8:57:14   
Felicity
A ti rabiš slovensko int.trgovino?

Tukaj je njihova orig.:

https://shop.crocs.com/shoppingCart.aspx?reqid=2000&reqProdTypeId=shop&subsectionname=buy_online&section=shop

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.6.2007 9:40:15   
blue sky
Meni se zdijo ful grdi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.6.2007 10:09:50   
filipinka
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky

Meni tudi! Take je vcasih nasa soseda nosla v stalo!

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.6.2007 10:29:56   
anitaz
Jaz imam njihove japonke in so ZAKON!!!!! NI BOLJŠIH!!!! Zdaj čakam še otroške, za Tjašiko. So tako zelo udobni in tudi za v vovod su super! Posušijo se v 3-eh minutkah user posted image user posted image user posted image  

Tako da CROCS RUUUUULS!!user posted image

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.6.2007 11:49:57   
polona2
Meni so pa všeč, sploh za otročke so srčkani, samo ne razumem, ko vidim, da veliko otrok nosi ponaredke, fora je ravno v materialu, ker je posebno obdelan, ne pa da otrokom tlačijo na noge ne vem kakšno plastiko, ki je najbrž strupena itd., če bi se mi bilo škoda dati 30-40 evorv za originalne, jih raje nimam, kot pa da kupim nekaj za par evrov za ceno otrokovega zdravja.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.6.2007 12:00:26   
Majabo
tudi jaz jih kupujem za mladicka
saj so po celi ljubljani razprodane!!! hervis jih nima, sanolabor ne drzi malih stevilk, H2O v BTCju jih nima vec,...novo robo pa kar cakajo in cakajo...in se cakajo....
huh katera ve ce jih imajo v hervisu v celovcu???

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.6.2007 12:06:34   
Majabo
anitaz si jih narocila po intenetu? pri nas se mi zdi da smo malo omejeni z barvami in modeli, v kolikem času jih pa to dobis v Slo?

lp

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.6.2007 15:34:41   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: filipinka

IZVIRNO SPOROČILO: blue sky

Meni tudi! Take je vcasih nasa soseda nosla v stalo!

user posted image , sem šla jaz tudi prečikirat kaj vr* je to...user posted image  In ko sem vidla slikico mi je bila asociacija: Ja, vej pa tou so kak črejvli.. user posted image

Hm...po slovensko povedano..škornji za v štalo in še kam drugam user posted image

Ampak, to je le opazka, po prvi na daleč posneti slikici - tak da nočem se z nikogar norčevat. Zgolj ubesedinjena asociacija... user posted image

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.6.2007 18:12:24   
loreti
Mislna sm na kakšno slovensko internetno stran ker na njihovi ne znam mi sploh ne prime naročilo tko da sm obupala. Rada bi jih pa kupla za maledva k so jima ful všeč in si jih ful želita, sicer sta dobla en ponaredek od sestre sam men glih ni všeč k se ful nogice potijo tko da bi rada original. Bom mogla pa v avstrijo pogledat in upam da jih še majo. Hvala vseeno!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.6.2007 19:05:24   
helloKitty
u Hervisu na Viču so mel učeri še rdeče, črne in zelene. Tud za otročkeuser posted image

(odgovor članu loreti)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.6.2007 11:40:47   
Dadi
Fajn so za nosit, samo meni so tako nagravžni...Jih je kupila moja svakinja celi svoji familiji,pa sem jih probala. Kupila bi jih edino za moja dva pupka ampak jim je žal zmanjalo številk..user posted image  Ker otrok s tem lahko kjerkoli ruži, hitro se posušijo, pa občutek je ko da nimaš nič na nogi.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.7.2007 12:56:55   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: Majabo

anitaz si jih narocila po intenetu? pri nas se mi zdi da smo malo omejeni z barvami in modeli, v kolikem času jih pa to dobis v Slo?

lp

Jaz jih dobim direktno od uvoznika user posted image  sicer moram čakati, ampak se splača

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.7.2007 12:25:17   
vista
Tudi meni so bili najprej hudo grozni. Zdaj pa jih ne sezujem za noben dnar! In veste kaj - prav luštkani so mi postali!user posted image

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.7.2007 13:13:22   
Mina1
H2O jih tudi ima v BTCju.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu loreti)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.7.2007 13:17:55   
orhideja75
take si lahko same naredite. navadne gumijaste škornje odrežete. pa spredaj malo lukenj naredite. men sploh niso všeč, pa čeprav so tako IN.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.7.2007 18:08:21   
Anonimen
Drage crocks fanice v celovcu nasproti city arkaden je cela trgovina crocks,pa maš notri full tega , se take z rožicami pa bleščicami pa svašta...pejte pogledat ane...

(odgovor članu orhideja75)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
5.7.2007 18:21:55   
Marogica
Meni so bili ful grdi, ko pa sem jih videla na BAGI, jih vzela v roko, sem imela občutek, da bodo to ta pravi natikači za poletje. In res so super, niso iz take plastike, kot ve mislite(jaz sem namreč tudi to mislila), temveč..kako naj opišem??? kot neke vrste "stiropor," ful lahki in noga se čisto nič ne poti v najhujši vročini. Sama jih imam za strežbo, kjer sem na nogah tudi po 13 ur, in me noge čisto nič ne bolijo, se ne potijo...res so vse to, kar NISEM pričakovala.

Aja, imam pa ponaredke, torej Crocse za 6 € in se ful obnesejo. 40€ ne bi dala nikoli. Toliko denarja pa resnično niso vredni.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.