|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Javljanje po groznih 5 dneh
2.11.2004 20:30:07   
Bejba
Končno smo spet doma. Ja, v četrtek smo odšli z našim sončkom k pediatru, ker nas je skrbelo, saj je zelo polival oz. bruhal, večkrat tudi v loku. To se nama ni zdelo normalno in sva šla na posvet. Pediatrinja pa naju je še isti dan poslala v Pediatrično kliniko. Jaz sem skoraj doživela šok. Komaj sva dobro prišla iz porodnišnice, že spet v drugo bolnico. Malo sem bila potolažena, ker je rekla, da bova skupaj ostala notri.
Torej se mi odpravimo tja in čakamo na sprejemu kakšno urco, potem Anžeta pregledajo in se odločijo, da ga obdržijo. Kaj pa je bil največji šok? Rečejo, da za mamo ni prostora. Sem mislila, da me bo kap. Kako pustiti tako nebogljeno bitje samo v bolnici? Jaz v jok, moj me je tolažil, sestre tam so mi govorile, da mu ne bo nič manjkalo in, da naj prideva takoj zjutraj drugi dan in bomo šli verjetno že domov.
Torej se s težkim srcem odpraviva domov, jaz vsa objokana, ata ves zaskrbljen. Lahko si predstavljate, da spala nisva nič in sva komaj čakala jutro, da zopet vidiva najinega sončka.
Prideva torej tja v upanju, da gremo vsi trije domov, ko nam povejo, da ga morajo obdržati čez praznike na opazovanju. Takrat pa sem rekla, da ne grem domov in pika. Uporabila sem vse mogoče veze, kar jih premorem in končno se je našla postelja tudi za mamo, čeprav čisto na drugi strani klinika. A bila sem tam. Lahko sem ga sama previjala, hranila in crkljala.
Vse skupaj pa bi bilo veliko, veliko lažje in lepše, če bi se osebje drugače obnašalo. To ni bilo za verjet. Takoj prvi dan sva se skregala z eno sestro, saj je mojemu rekla, da je on kriv, ker naš otrok bruha, ker ga toliko "vlači" po naročju. Moj je čisto ven padel. In tako se je osorno in neprijazno obnašanje osebja nadaljevalo vseh teh 5 dni. Seveda z redkimi svetlimi izjemami-sestrami, ki so vsaj malo polepšale bivanje tam.
Resnično sem razočarana nad Pediatrično kliniko. Čisto nasprotje ljubljanski porodnišnici, kjer so vsi tako prijazni in ustrežljivi. Tukaj pa greš vsem pošteno na živce in bog ne daj da preveč sprašuješ. Zakaj taki ljudje sploh delajo z dojenčki, če jih to ne veseli.
V glavnem, našemu sončku so postopoma zamenjali mleko, ker morava dodajati in je bil zgleda malo alergičen na prejšne mleko. Drugi izvidi so bili v redu (kri, voda, ultrazvok trebuščka), pridobili pa smo tudi na teži, kar je bil tudi problem, saj je bil preveč suhec.
Sedaj smo doma in vsi veseli, da je to za nami ter upamo, da nam nikoli več ne bo treba tja. Res grozovito vzdušje.

Malo sem bila dolga, a sem vam morala napisati o tej naši izkušnji. Sem pa slišala mnogo kritik na račun te klinike in čisto nobene pohvale. Res žalostno.

Uživajte še naprej in radi se imejte!

LP; Bejba
Neposredna povezava do sporočila: 1
2.11.2004 20:32:55   
ninca
:(:(:(:(:(:(:(:( za Pediatrično kliniko
:bravo::bravo::bravo::sloncek::bravo::bravo::bravo: zate in za tvojega :love: in za :duda:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2004 20:33:03   
Anonimen
Ojej. Jaz sem pa ravno danes iz pediatrične, kjer je bilo vse ok po doooooolgem času.
lp,:fis:

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2004 20:57:04   
BONI*
Res upam, da se ti taka neprijetna izkušnja ne bo nikoli več ponovila. Kot medicinsko sestro me vedno prizadene,če slišim negativne kritike (upravičene)čez svoje stanovske kolegice. Se strinjam, da nekatere izmed njih nikakor ne pašejo na svoje delovno mesto. Na žalost je res tako. Naj me pripriči strela zadane,če bom kdaj postala psica.

Upam, da bo sedaj z Anžetom vse OK in da mu to novo adaptirano mleko ne bo delalo težav. Vi se kar lepo še naprej cartajte in ati naj še naprej pestva svojega :angel:.

Lp,Boni

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2004 22:23:13   
kimi
res so nesramni sicer sem pa jaz tudi v lj porodnišnici tako nesramnost doživrla da sem planila v jok in iz intenzivne gor v sobo

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.11.2004 8:51:50   
Anonimen
Groza. Nekja je trba narediti, sicer ne bo nikoli drugače. Kaj pa ti misliš, Boni? Ali bi kaj pomagalo, če bi vodstvu poimensko napisal, kdo in na kakšen način se je grdo obnašal? Ali ima takšno ravnanje lahko kakšne posledice ali ne?

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.11.2004 9:36:01   
pravljica
pri meni je blo isto...v mariborski bolnišnici...dobro da sem dojila in sem ostala zraven pikice...res da je že to 5 let nazaj ampak vseeno...
ful so se mi smilili otročki brez mamic - niti meni jih niso dovolili cartat, pa kako so jokali...večkrat so mi šle solze na oči...sem rekla da svoje same tam nikoli ne pustim...
prvič: ko prideva noter, jo je blo treba skopat, kot da je kužna...in jaz sem bla "prepočasna" pa je sestra vzela stvar v svoje roke...jao
ponoči smo ble mamice zaklenjene v drugem prostoru...moja je bla pač navajena ponoči večkrat jest pri meni in sem jih na to opozorila, da me naj zbudijo ko začne jokat...ponoči pa me je zbudil samo njen jok da sem mogla sama trkat na vrata da so me spustile k njej
potem sem mogla enkrat ven skočit, ker sem mela izpit...pa pridem nazaj...malečka pa pri sestri v naročju, ker je blo glih kosilo in jo je filala pa zraven govorila, da pri njej ji že ne bo uspelo tak kot ji pri mamici - pri meni ni nikol jedla tiste svoje čorbe, ampak sem ji dajala svoje kosilo, ki je blo normalno; juha, krompir meso in solata (otroci so imeli pa juho, meso in krompir skupaj zmešano, pa ne bi niti vedla kaj to je če ne bi vprašala)
v glavnem groza od groze...sestre sedijo v svoji mini pisarnici in se cel dan menijo pa zavijajo z očmi ko nas gledajo...bogi otročki brez mamic pa jočejo zaprti v tistih posteljicah...se sploh ne smem spomnit na to!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.11.2004 9:36:12   
BONI*
Jaz sem imela enkrat eno psihiatrično bolnico v svoji sobi, ki nikomur ni zaupala in z ničemer ni bila zadovoljna. Vedno nas je kritizirala, zmerjala,... Na koncu je našla pot do direktorjeve pisarne, kjer se je šla pritoževati nad nami češ, da jo skušamo zastrupiti, da ji ne dajemo zdravil,... Strokovna pomočnica direktorja je bila po svojih dolžnostih primorana priti k nam na oddelek in se pogovoriti z nami-razčistiti, kaj je narobe, zakaj je bolnica nezadovoljna.
Mislim, da je vodstvo vedno dolžno odreagirati na pritožbe, posebaj če se te pojavljajo večkrat za isto osebje. Pri tem, vsaj pri nas, pacienti niso potem nič na slabšem (v smislu maščevanja osebja). V najslabšem primeru postane osebje oz. dotična oseba bolj formalna do pacienta(ov) (tako opazujem jaz).
Zase vem, da če slišim za kakšno pritožbo čez mene, se pošteno zasekiram. Ni mi vseeno, kaj si ljudje mislijo o meni. Poskušam se popraviti. Seveda pa včasih pritožbe niso realne in utemeljene in stvari enostavno ne morejo potekati drugače kot potekajo. Predvsem je za to kriva kadrovska in časovna stiska. Ampak sedaj ne bi o tem! Hočem rečti, da če se kdo pritoži, skušam stvari popraviti oz. rszložiti osebi, zakaj je to tako.
Upam, da nisem preveč naložila.

Lp, Boni

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.11.2004 14:09:15   
Anonimen
Bejba, ko bo pišla odpustnica je zraven tudi anketa. Izpolni jo in jim jo pošlji!
lp,:fis:

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.11.2004 14:10:24   
Bejba
Vidim, da imate tudi druge take negativne izkušnje. Groza, tole naše zdravstvo. Seveda so svetle izjeme in verjamem Boni, da si ti med njimi. Vsekakor ne smemo vseh metati v isti koš.
Tudi jaz sem razmišljala o pritožbi, a sedaj ko sva doma, sva samo srečna da je tako in upam, da bova čimprej pozabila na to izkušnjo.

Uživajte še naprej brez negativnih izkušenj.

LP; Bejba

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?