|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacija!?
26.6.2007 9:44:14   
mišeka
Živjo!

imam eno mal čudno vprašanje in upam, da mi boste lahko pomagale. Ali je možno, da ima ženska redne menstruacije pa nima ovulacije? Ne znam si tega razložit, zato vas prosim za pomoč.

Hvala pa veliko sreče priuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovulacija!?
26.6.2007 9:48:25   
ledenka
je možno. tudi je možno, da ti tu in tam ovulacija izpade, čeprav jih imaš sicer redno.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mišeka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2007 10:33:21   
Naty*
Ja je možno. Moja prijateljica se je trudila zanosit eno leto pa ni šlo. Po vseh možnih pregledih so ugotovili, da nima ovulacije. Dobila je hormonske tablete in je v roku enega meseca zanosila. Po porodu je imela pa vse vredu in je po pol leta še enkrat zanosila. Sedaj ima že dva luštna fantka, pa mogoče bo še kak user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2007 11:33:56   
mišeka
punce najlepša hvala za odgovore.

(odgovor članu mišeka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.6.2007 11:45:32   
fortun
Je možno - povem še jaz in sicer s prve roke. Tudi jaz sem namreč ta nesrečnica. S partnerjem se trudiva že dve leti, pa nama še ni uspelo. Zato sva se tudi odločila, da greva na preizkave in tam mi je dr. rekel, da imam policistične jajčnike in zato tudi nimam ovulacije - oz. so le- te izredno redke. Tudi  meni je dal hormonske tabletke, ki jih sedaj pridno zobam, v bistvu šele dobro začela, tako da rezulatov še ni. UPAM PA, DA BODO...
Zato ti priporočam, da greš čimprej na kak pregled, da ugotoviš kaj je narobe, da potem, ko se odločiš, da bi zibala user posted image  ne boš izgubljala dragocenega časa.

papa

(odgovor članu mišeka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.6.2007 15:20:25   
Anonimen
Jaz že imam 1 otroka, zdaj pa že 2 leti čakam naslednjega, menstruacijo imam redno in točno, vendar nimam ovulacije.
Prvi način zdravljenja je pri meni spodletel; vbrizgavala sem si injekcije za stimulacijo rasti foliklov + monitoring (dajanje krvi in ekografije).

(odgovor članu mišeka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.6.2007 16:53:00   
meryy
punce jaz imam probleme z izračunom ovulacije če spremljam svoje telo je to 9- 12 dan če pa računam tle na forumu al pa kje drugje je pa šele 26-28 dan . kr neki!! mislim kakp pa ve? kako to gledate? če seveda nimate nobenga aparatka za O (ne upam si ga kupit ker bom ratala z njim obsedena tko kot s testi)!!

katera mi lahko pomaga s tim logičnim vprašanjem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.6.2007 9:19:07   
Majabo
ovulacija nej bi imela 14 dan (od prvega dneva menstruacije) ce imas ciklus dolg 28 dni
ampak vse to je "predviden plodni dan" in je moznost zanositve vecja...
ampak ker nismo narejeni v tovarni po kolupu, poslusaj svoje telo, ovulacijo imas verjetno takrat ko cutis....
kar se pa listicev-testerjev tice imas prav, lahko te zasvojijo, iz prve roke povem
upam da niso 100% ker meni ovulacije sploh ne pokazejo user posted image

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.6.2007 9:37:51   
meryy
Majabo, meni so testi pokazali ovulacijo na dan user posted image  , drugič sploh ne, tretjič pa 3. in 20. dan ciklusa.....vse je zmešano. Tko da verjamem le sebi(...sluz...temp ne merim več) zanimivo ta mesec je pa to, da imam 17 dan ciklusa pa imam vse znake pms...vse špika vse boli napihnjena???? kaj je pa zdaj to?
upam sam da bomo čimprejuser posted image  pa da lahko nehamo z vsemi temi pripomočki, ker jaz  že prav bolano vsem razlagam vse možne aparature.. tko da....opaa smo šli predeleč... obsedenost

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.6.2007 10:18:12   
Naty*
Jaz bi vsekakor bolj stavila na znake na telesu, kakor na računanje plodnih dni po raznih tabelah in programih. Seveda je to najbolj običajno, da je O na polovici ciklusa. Kot pa je že ena napisala "nismo delani v tovarni po kalupu" in zato to ne drži vedno. Poznam primere, ko so zanosile tik pred M ali pa celo vmes. Testov za O sicer nikoli nisem uporabljala tako, da tuki ne morem komentirat, preglednicam pa le ne preveč verjet.

Najbolš način je user posted image skoz, pa sigurno uloviš tudi plodne dneve user posted image . Pa veliko uspeha!

< Sporočilo je popravil Naty* -- 27.6.2007 10:19:17 >

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.6.2007 17:50:57   
majci23
ma ja prav res ! meni tudi fertility friend reče, da sm imela O pred 2 tedni, kar sploh ne verjamem, ker bi to bilo šele 10 dni po M, cikluse mam pa dolge cca 38 dni. pa sluz sm tud šelle zdej imela in vse ostale znake ovulacije. BT mi pa itak tk niha da mi več nič ni jasno!!! punce le nase in na svoje občutke se zanašajte.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.6.2007 7:02:56   
Majabo
samo jaz ima  se drug problem....
nevem ali je psiha ali kaj
jst pri sebi ne zaznam vec znakov ovulacije
nic vec me ne spika kot vcasih, nic sluzi
a je to sploh mozno???user posted image  
morm sicer rect da jih tudi pred prvim porodom nisem imela, potem pa po porodu dve leti zelo intenzivne,,,sedaj pa zopet...nic user posted image

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.6.2007 8:49:50   
Naty*
Majabo mogoče bi pa vseen probala z O testi... če ne zaznaš znakov bi blo tko verjetn še najboljš, da vsaj vidiš če maš O.

velik sreče!

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.6.2007 10:44:45   
Majabo
kateri sploh obstajajo
probala tiste trakce za v urin iz mullerja
cel mesec kazalo...nic
kriza

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.6.2007 11:11:33   
Naty*
Nisem jih še uporabljala, tko da bo mogla kera povedat k jih uporablja. Ampak recimo, da mogoče kupiš še kake druge, sej verjetno znajo v lekarni svetovat. Če tudi tam ne bo nič, se pa posvetuj z G, ker je možno da O nimaš. 

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.6.2007 14:07:48   
meryy
vse skupaj ni zanesljivo. trakce je treba uporabljati takoj zjutraj isto kot merjenje temperature na vse zgodaj. ampak pri meni isto kao nič niso pokazali , sluz je pa bila, tko da enostavno samo sebi zaupam.
Takrat ko sluz opazite,  user posted image oz meni se takrat groznoooouser posted image user posted image Ko je pa O mimo me pa želja po hopsanju kar malo mine.
Najbolje vsak drug dan pa mir. Jaz samo ne želim da to pri nas doma rata rutina... češ danes je pa drug dan dejva! malo me to že pritiska prej sem bila okrog user posted image sproščena, ko naju je pač prijelo sva . zdaj pa računam računam računam...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.6.2007 20:08:52   
teja*
Tudi jaz zgleda, da nimam ovulacije vsak mesec al pa kar enkrat vmes. Namreč jaz sem letos zanosila po 10 letih truda in žal pred 6 dnevi tudi splavila v 21. tednu. Takrat sem imela menstruacijo 23.1., nato še 23.2. (zelo malo 4 dni), potem 5.3. pa so ugotovili, da sem zanosila. Da sem že 5 tednov noseča. Torej sem zanosila približno konec januarja. Moj g. se je še pohecal, ja vidva sta to pa kar nekej vmes naštimala. Tako, da nekatere se res ne mormo zanašat na plodne dneve. Toliko iz moje izkušnje.
Teja

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.6.2007 20:16:32   
pepa6
Mi lahko pojasnite kaj bi pomenilo, da so vsi testi ovulacije svetle barve, in da ni nikoli tista ta druga črtica iste barve kot kontrolna? Kaj to pomeni, da sploh ni prišlo do ovulacije?

(odgovor članu mišeka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.6.2007 20:27:03   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: pepa6

Mi lahko pojasnite kaj bi pomenilo, da so vsi testi ovulacije svetle barve, in da ni nikoli tista ta druga črtica iste barve kot kontrolna? Kaj to pomeni, da sploh ni prišlo do ovulacije?
Če je druga črtica slabše vidna od konrolne to samo pomeni, da bo ovulacija nastopila v 48 urah, če je bolj vidna verjetno v 24 urah. Vse pa piše v navodilih za uporabo in ta navodila je potrebno upoštevati glede na to, da so testi različni.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.6.2007 20:31:33   
pepa6
Če primerjam vseh 5 testov, je rezultat včerajšnjega testa-mislim barvo druge črtice, še najbolj temnejši, ni tak hudo temen kot kontrolna črtica, je pa manj in tud včeri sva s svojim veselo user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.6.2007 20:40:21   
Shuka
Potem je to, to, vidva kar pridno user posted image in uspeh bo neizogiben, sam mislt ne nč na nosečnost, ker pol kot nalašč ne ratauser posted image ampak vidva sam uživajta drug v drugem pa bo.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.6.2007 21:13:25   
kepica
Mene pa nekaj drugega zanima. Kaj mislite, kdaj bolijo jajčniki. Pred, med ali po ovulacijiuser posted image Namreč, jaz sem danes 18. dan po M (M imam na 33 dni), pa me levi jajčnik tako boli, da komaj hodim. Na trenutke me prav cukauser posted image Grozno. Predvidevam, da ta mesec ovulira  levi jajčnik, ker me je prejšnji mesec bolel desni. Kaj mislite? Ima ravnoo? Kako je pri vas? Drugače sva z mojim zelo pridna, ampak včeraj in danes ga ni doma, pa ne bi bilo slabo mal slončkat. No, saj sva prejšnje dneve. Verjetno je kaj plavalcev še ostalouser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.6.2007 23:28:13   
meryy
jojj pri meni je isto tako je moj 19 dan O naj bi bila 10-14 dan zdaj pa me bolita že tri dni oba jajčnika za znoret!! ne vem zakaj je to upajmo da se je kaj prijelo  user posted image  . čeprav me prej tako nikoli ni bolelo, le pred M drugače ne. zdaj pa nič več ne razumem pa še PMS znake mam...groznooo tečna depresivna brez volje pa spim kot medved non-stop!!! ne vem kaj rečt al mam pms al mam O  al pa teškooo deproooo

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.6.2007 10:14:18   
fortun
tut mene je ta mesec grozno špikal desni jajčnik - zdaj ne vem točno zakaj? prejšnji torek sem bila pri Reškotu in mi je iz jajčnika (mela sem neke vrste cisto) spumpal 7,5 epruvet tekočine - takoj naslednji dan sem imela malce rjavkastega izcedka, ampak v četrtek se mi je vlila user posted image , v ponedeljek pa je blo full hudo - začelo se je špikanje takoj ko sem se malce umirila - če sem bila v gibanju je bilo OK, ko pa sem se vsedla se je začelo... ne vem kaj naj si mislim o tem - ali je to posledica punktacije, ali user posted image  ali česa drugega??? včeraj sem bila pri moji osebni G na pregledu in ko je šla pogledat na UZ je bilo vse OK - nobenih črnih krogcov na ekranu tako kot pri Reškotu. Sem se že spraševala če je možno, da imajo različni dohtarji različne UZ user posted image , ki pokažejo različne slike???

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.6.2007 10:25:01   
bekyca
Hm. Mene špika ene tri dni pred O in kakšna dva dni po njej. To pa vem zato, ker uporabljam ovulacijske teste in vem točen dan kdaj imam O. Mene v bistvu vsega skupaj špika enih 5 dni.

Tako je pri meni, kepica - če čutiš špikanje v jajčniku in če je to približno pravi čas, da bi lahko bila O....... potem so ziher plodni dnevi, če že ne ovulacija. user posted image  Veselo na user posted image !!!

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?