|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   savna
25.6.2007 20:15:43   
Anonimen
Ojla! Mena bi pa malo zanimalo kam hodite v savne, če ste zadovoljni in kako izgleda savna, ki jo zakupiš za dve osebi???Malo bi mi tole pasal zdaj, ko zunaj ni vročineuser posted image !Hvala za odgovore in lep dan kolikor ga še bo!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: savna
25.6.2007 20:17:50   
karmy
men ni treba nikamor v savno..mam doma savno hahauser posted image user posted image user posted image pa še brezplačno

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2007 20:19:18   
Anonimen
Se podpišem pod karmi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.6.2007 20:29:24   
Anonimen
Nikamor ne hodiva v savne. Mogoče, ko bojo otroci večji. Sva si pa enkrat privoščila rimsko-irske kopeli v Čateških toplicah, kjer lahko za dve uri zakupiš prostor samo zase, imaš pa notri dve savni, bazenček, jacuzzi, masažno mizo... Ful uživancija in sploh ni pretirano drago. Za drugje ne vem, če lahko zakupiš savno samo zase.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.6.2007 20:38:25   
Anonimen
tekila, si pa faca user posted image  user posted image  user posted image
jst zdele trenutno razmišljam, da bi se odpravila na Antarktiko k pingvinčkom...jih mal počohljat :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.6.2007 20:41:53   
Anonimen
Meni je bila najbolj všeč v Dolenjskih Toplicah, tista, pri čisto tastarih bazenih.

Če je taka še v današnjih časih ne vem, ker že kar dolgo nisem bila tam...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.6.2007 20:57:08   
Anonimen
Pa vi mene ne jemljete resno! user posted image .Ampak js resno mislim, kje je fajn.... pa ne morem tako daleč- kje v bližini lj... hvala srecka nosecka za kompliment! Drugač mam js tud uno ta zastonj doma- vsak dan, ampak bi vseeno rada original za dva!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.6.2007 21:00:50   
karamela
Pojma nimam kje v Lj. bila sem samo v Dolenjskih Toplicah in mi je bilo ful uredu.

Punce kaj pa mogoče savne v Atlantisu? Ma sigurno je že katera bila, a je uredu? Tudi mene zanimajo vaše izkušnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.6.2007 21:28:37   
moci
midva sva bila pa v banovcih, tud fino user posted image

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.6.2007 21:41:55   
Anonimen
Ljubim savno!user posted image

Prvo sem mela panko zarad golote,ampak s časom se navadiš.V savni za dva še nisem bila-kje pa imajo to?
Drugač pa mi ful paše turška savna,pa infra savna z menjajočo svetlobo,tko na easy pa je finska savna,sam ne sme bit tista s previsoko temperaturo(do 100'C al nekaj takega).
Pa zlo všeč mi je savna na Fontani,v Mb!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.6.2007 22:45:11   
2 Sraki
Meni je najbolj všeč v Laškem, moji pa v dolenjskih, tako, da malo kombinirava enkrat sem enkrat tja.
Ne vem pa, če imajo kje opcijo za dve osebi.
Se pa že dolgo odpravljam v Atlantis, zato tudi mene zanimajo iskušnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.6.2007 22:47:33   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Meni je bila najbolj všeč v Dolenjskih Toplicah, tista, pri čisto tastarih bazenih.

Če je taka še v današnjih časih ne vem, ker že kar dolgo nisem bila tam...

Še obstaja, ampak je tudi v novem centru Balnea za poskusit.. Sicer pa od malega tja hodimo, jamski bazen je zakonuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.6.2007 23:00:16   
rija
Jaz sem navdušena obiskovalka savne zadnjih 16 let user posted image  vendar ti žal za ljubljano ne vem povedat, kje so dobre.....user posted image  v dvoje pa imaš v Laškem in še verjetno kje...to je zdaj postalo moderno....

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.6.2007 1:44:16   
Sita
V Ljubljani savna apartna Sokol Vič. Samo ne počivajta preglasno. So špranjasta vrata.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.6.2007 8:48:29   
hunter80
Sem bil v dezeli savn v Atlantisu. Ce ti je vsec savnanje je super... Ne mores pa zakupit samo za 2 osebi. Ponavadi dopoldne ni kaksne gužve, tako da bosta lahko v dostih savnah sama. Naberejo se popoldne in proti veceru.
Uživajatauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.6.2007 8:50:38   
Mina1
Atlantis mmm njamiuser posted image

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu hunter80)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.6.2007 9:44:38   
snake
jaz sem bila samo enkrat in nikoli več, počutila sem se ko v peklu brez izhoda, mešalo se mi je res dobesedno..............zdržala sem mogoče  tri sekunde in pol

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.6.2007 10:12:39   
Edvina
Kar se savn tiče mi je v Ljubljani najljubši Savna klub Breza na Lepodvorski. Ne vem sicer, če se da 'najet' savno za dva, mi je pa všeč tukaj, ker je že nasplošno bolj intimen ambient, ni gužbe..

Drugače pa imajo v Ljubljani, poleg vseh, ki so jih že punce naštele, savne tudi v Konex centru na Brdu, pa v Sunny studiu v Dravljah, pa še kaj bi se verjetno našlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.6.2007 13:22:31   
anafm
Super je v Penzionu Manca. Sicer je v Radovljici, ampak sej do tja je manj kot pol ure iz Lj. Lahko zakupiš za dve osebi, za 3 ure, imaš pa turško in finsko savno ter jakuzzi. Čisto sama sta lahko, samo moraš prej rezervirat in povedat, da bi rada privat. Včasih je bilo okol 9000 sit za oba skupaj. Zdej ne vem točno kakšne cene imajo. 

Poglej si:http://www.manca-sp.si/
Če se odločita, pa uživajta. Včasih si je trebe mal privoščit.

(odgovor članu Edvina)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.6.2007 9:52:30   
hunter80
Snake, malo bi se mogla sprostit, 90 stopinj pa res ni tokuser posted image

(odgovor članu anafm)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.6.2007 11:28:48   
tanikaa
Mi jo pa mamo doma. Tako za dve osebi. Infra. Je super. Ampak me pa zdaj poleti ne dobiš v njo. Ni šans.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu hunter80)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.6.2007 11:46:06   
snake
hunter, ja imaš prav sej 90 stopinj pa res ni toliko, le kako sem lahko takšna da ne zdržim tako milo in prijetno temperaturo....boooooooooooo, sem čudna ne

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?