|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dove Summer Glow
25.6.2007 13:29:59   
Anonimen
Losjon, valda... tist, k je baje za eno malenkost samoporjavitven in še bleščice ma zravn... pa sej od tega čez en cajt ne morš postat flekast kukr od ostalega samoporjavitvenega sranja, a ne? user posted image

By the way - bleščice so za en ku***. user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dove Summer Glow
25.6.2007 13:34:48   
BLAŽIKA
O ja kerensa kar postaneš flekav, ko začne iti barva dol. Pa ko se boš ene tretjič mazala kar pazi ker boš drugače kot mavrica v rjavih barvahuser posted image user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2007 13:36:54   
dory

By the way - bleščice so za en ku***. user posted image user posted image user posted image

by the way...tudi krema je za en ku*** :)

zal...kakor sem ze napisala...meni ne bo nobena vec flancala,da te kreme disijo, da dajo tako oh in sploh barvo...mnja, verjamem prva dva dneva, potem pa ko se zacne zadeva spirat,postanes zlatencen in svinjski...tko pac je...sem prevec krem sprobala od cenejsih do drazjih in so vse isti ku** :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.6.2007 13:41:11   
Anonimen
Je*enti summer glow! user posted image

Grem pod tuš...

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.6.2007 19:01:09   
Strawberrie Cherrie
Ti priporočam Diorjevo samoporjavitveno kremo. Letos je sicer nimam, ker imamo STROŠKE, lani sem si jo pa privoščila user posted image user posted image user posted image user posted image Sami plusi, nič flekast, pa sem se mazarila 2x tedensko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.6.2007 19:12:09   
lemavrica
Meni je pa ok, res da a uporabljam samo za obraz ampak se res zadovoljna. Nič nisem flekasta.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.6.2007 19:17:28   
Anonimen
Za kremo pojma nimam, kako se obnese user posted image . Sem preškrt user posted image .

Zakaj ne greš raje na sonce, če bi bila rada zagorela? A ne živite zdaj v hiši z vrtom user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.6.2007 19:17:56   
Anonimen
Za Dior bo treba najprej ceno preverit user posted image , drgač pa... ja, no... bom pa Dove sam na ksiht packala, pa bo... sej mamo puder... čiiist novga mam... user posted image
Mič, teško... ponoč delam, dopoldan grem spat, zbudim se proti večeru... kje nej jst sonce ujamem, k sm pa nočni zombi in potem posledično celo poletje bela k jogurt? user posted image

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 25.6.2007 19:18:54 >

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.6.2007 19:18:44   
Strawberrie Cherrie
Še mal pa bo nekje napisala, da išče eno fatalno rdečo šminko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.6.2007 19:19:16   
Anonimen
Hvala, London, jo že mam. Zakaj? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
25.6.2007 19:21:02   
Strawberrie Cherrie
Ker si se totalno spremenila - v 1mesecu.

In sploh, ko sem na začetku lanskega leta prišla na RR in smo se nekaj začeli pogovarjat, sem ti rekla, da si tebe predstavljam kot eno 'urihtano' blondinko z rdečimi ustnicami in cigaretom, pa si rekla, da vse še štima, sam rdeče šminke pa NE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.6.2007 19:23:37   
Anonimen
Ja ampak to je še zmeri res, veš? Mam jo, sicer, in to ne eno, cel bataljon useh barv šmink in lakov mam, sam kolk od tega pa uporabljam, to je pa že druga fora. user posted image

Mimgrede - a take gluposti si ti zapomnš al kaj? Pa sej sm tut kej pametnejšga že napisala na RR, nooo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
25.6.2007 19:24:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

teško... ponoč delam, dopoldan grem spat, zbudim se proti večeru... kje nej jst sonce ujamem, k sm pa nočni zombi in potem posledično celo poletje bela k jogurt? user posted image

Jutranja seansa spanja na terasi ali vrtu. Samo budilko naštimaj, da te totalno ne zapeče user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.6.2007 19:26:01   
Anonimen
Hmmm... sej bi un Turbo Maximus napihnla, sam kaj, k luftpumpe ne najdm... pihat pa ne mislm ceu dan... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
25.6.2007 19:35:25   
Strawberrie Cherrie
Ja, take gluposti si zapomnim. Pravzaprav imam tako prazno glavo, da si večinoma takih stvari zapomnim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.6.2007 19:36:34   
Anonimen
Jst se tlele matram, da kdaj pa kdaj res kkšn veleum sestavm, k si ga je vredn zapomnt, predvsem na Zakonodaji in Partnerstvu, ti pa pol vn butneš rdečo šminko pa čike, ej... halooo, ženska... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
25.6.2007 19:40:55   
Strawberrie Cherrie
Zdaj pa vidiš s čim narediš vtis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najbolje, da si s tvojimi željami po karieri pogledaš Blondinko s Harvarda prvi in drugi del user posted image + nabavi si čivavo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.6.2007 19:42:18   
Anonimen
Tist harvardski peroksid sm že vidla, ampak me mal na Paris Hilton spomne, nje pa vidt ne morm, tko, da... user posted image  Čivave pa tut ne rabm, ker že mam eno đukelo pr bajti in mi je čist dost... moja Gospa Pes... user posted image

In tko - zdej bom nehala veleume sestavljat in bom sam še kozlarije pisala... sej kar je pametnga, itak spregledate, babe blesave... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.