Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rjav izcedek in bolečine v jajčnikih 25.6.2007 8:43:50
|
|
|
|
loncica
|
Ponavadi so prisotni tudi krči. Moj nasvet: čimprej k ginekologu ali na urgenco, ker je pač praznik, da te pregledajo in pomirijo in verjetno ti bodo tudi predpisali dabroston. Ni nujno, da sledi SS. Veliko punc je imelo take izcedke, pa je bilo vse ok. Želim ti vse lepo
|
|
|
|
RE: Rjav izcedek in bolečine v jajčnikih 25.6.2007 9:48:05
|
|
|
|
Mbee
|
meni je sama ginekologinja na pregledu rekla naj pričakujem v teh tednih rjav izcedek, da to ni nič hujšega, če je svetlo rdeče barve pa moram nujno k zdravniku....je pa res, da bi sama šla v obeh primerih samo, da bi se pomirila. Držim pesti, da bo vse o.k.!!!
|
|
RE: Rjav izcedek in bolečine v jajčnikih 25.6.2007 11:38:46
|
|
|
|
pikica86
|
pozdravljena tudi jaz sem imela v 8t rjav izcedek in bolečine v jajčnikih.po približno 2-3 dneh izcedka sem imela zjutraj še vrtoglavico, zato sem šla v bolnico-bili so ravno novoletni prazniki.povedali so mi da imam cisto na jajčniku, zato sem mogla 2 dni ostat pri njih potem pa domov in strogo ležanje. drugače pa cista ne predstavlja nevarnosti za ss, edino kar ležati je potrebno-vsaj na začetku in ne vzdigovat težkih stvari meni so bolečine po nekaj tednih izginile meni so rekli da izcedek ni nič čudnega, da bi naj to bilo še ostanek menstruacije, ker se telo čisti.važno da ni rdeč izcedek drugače pa najbolje da obiščeš svojega G, da te pregleda.držim pesti da je vse v redu, in da boš imela lepo in zdravo
|
|
|
|
RE: Rjav izcedek in bolečine v jajčnikih 25.6.2007 21:16:56
|
|
|
|
tamala_82
|
urskaj, evo še ena, ki je imela svetlo rjav izcedek. noseča sem 5t 6d. pri meni je trajal samo 2 dni (ko sem bila 5t in 2/3d). Ker sem zapaničarla, sem klicala G in mi je rekla, da je to v zgodnji nekaj čisto normalnega, ampak da naj vseeno počivam in popijem veliko tekočine. V primeru, da bi bila sveža kri, pa takoj na urgenco. Hvala bogu, je po 2 dneh izcedek čisto izginil ... sem pa na forumu zasledila že veliko punc, ki so imele isti problem, pa se je vse srečno izteklo! Glavo gor in uživaj v
|
|
|
|
RE: Rjav izcedek in bolečine v jajčnikih 25.6.2007 23:10:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za odgovore. Js grem jutri k svoji G in vam sporočim, kaj bo... DRŽITE PESTI za mojega maleka!!!
|
|
|
|
RE: Rjav izcedek in bolečine v jajčnikih 26.6.2007 23:18:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene, moja G danes ni delala, sem jo pa dobila na telefon in mi je rekla, naj še kar jem Dabroston in naj pridem konec tedna, če pa bi krvavela pa v bolnico. Upam, da bo vse O.K. Papa
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?