|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OK
2.11.2004 15:01:38   
Urša76
Drage moje naj-bejbe na svetu!

Kaj naj povem? No, samo na kratko:
- sem še živa,:bravo:
- sem samska (čist adijo pamet:((:((:((, vam povem!!! Sem rabla kar pol meseca, da sem se vsaj mal skulirala),
- hrbtenica me še vedno boli:(, ampak sem se mojemu zdravniku navkljub odpravila v službo, ker bi drugače še v drugo doživela živčni zlom...:grrr:

No to je skoraj vse. No, naj povem, da nisem in ne bom izgubila vere v resnično in pravo ljubezen.:love:

Vsem, ki jim nisem čestitala pa ste nove :nosecka: se opravičujem za zamudo. Iz srca vam privoščim vse naj, naj...:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Poljubčki vsem,
Urša

P.S: ste kaj pogrešale moje "teženje" na RR???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   OK
2.11.2004 15:05:50   
Erdbeere
ojej boga Urša_Š_V jest sem večkrat o teb premišljevala, pa sem mislila da si že :nosecka: in te zarad tega ni zdej sem pa ful žalostna bi kar :((

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   OK
2.11.2004 15:08:18   
saba
Urša

pa res te ni bilo na spregled kar nekaj časa...

samska????!!! kaj pa se je zdaj zgodilo

to imaš pa prav....vsakega človeka na zelji čaka prava ljubezen, eni jo srečajo prej eni pa kasneje. Uživaj v samskem življenju, ki ima tudi svoje prednosti a ne:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

vse lepo ti želim iz srca

saba

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   OK
2.11.2004 15:11:03   
Maša26
Pozdravljena,

sem že parkrat pomislila, kako kaj Urša..

Samska? To me je pa čisto šokiralo, glede na to, da smo vse hvalile tvojega Samota. No, saj nočem drezat, verjetno že sama veš kako in kaj.. Ampak vseeno :zmeden::zmeden::zmeden:..

Tudi mene nekaj časa ni bilo, tako da sem izgubila evidenco nad srečkami nosečkami..

No, jaz tudi še nisem med njimi :((, pa tudi ta mesec ne bo nič, ker sva cel mesec bolehala, malo eden malo drugi..

No, da ne bo preveč jamranja,

:miska::miska: za vse nas pa še ena :rozica: posebej zate.

:kuza:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   OK
2.11.2004 15:13:31   
Urša76
Erdbeere,

a misliš, da bi zdržala in vam nič povedala, če bi bila :nosecka:? Ma, ni šans. Ta prvo minuto bi vse ščvekala :)-
Imela sem totalne štale; najprej z nesojeno bodočo taščo, nato pa še s Samom. Saj ne moreš verjet... Saj ne da sem naivna budala, ampak moram priznat da me je kar mal povozil vse skupaj.

Maybe se bom v enem od prihodnjih dni malo bolj razpisala, da boste videle kaj vse se po tem svetu dogaja.

Počasi odhajam domov, tako da bodite v :rozica::rozica::rozica: do ju3,
Urša

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   OK
2.11.2004 15:51:36   
Joni
Urša, ravno včeraj sem mislila nate (sem tudi za crno spraševala), čeprav se nismo pogovarjale direkt, sem spremljala tvojo zgodbo!

Bodi močna in vem, da so s taščamo križi in težave, tudi moja je poseben kaliber, samo ni veliko manjkalo, da bi tud jaz svojga pustila zaradi tega, samo je sam spregledal, da mu mami bolj škodi kot pa koristi in sva spokala in čim manj stikov, sam ne gre nikoli k svojim na obisk, vedno skupaj, ga tud spravla ne bi!!! Pa tudi na njeno jamranje po telefonu je imun in jo kar se da hitro skensla.

Samo živcev je šlo pa na tone, dejansko na tone, mojih njegovih...ah, kaj čmo, naj "živi" cankarjanska mati!!!

Joni:metulj:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   OK
2.11.2004 16:38:33   
puncica
A da se ti je tolk dogajal, ja super, glavno da si zdej ok. Če pa ti je rabl sam pol mesca za skulirat pa bravo :bravo:
Resična in prava ljubezen pa še pride, nič obupat.

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   OK
2.11.2004 18:27:54   
anajmad
Nekaj se zavedaj(me še ne poznaš), moški ABSOLUTNO niso tega vredni, da se boš ti žrla. Prvo si ti potem pa................................................................................................................................................................................................................................vsi ostali.:metulj::rozica::):):):):):)
anajmad

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   OK
2.11.2004 20:18:57   
Anitka
Hoj URŠA!

Tako kot so ti že ostale punce napisale: Ni edini na tem svetu, čeprav se je v začetku res malce težko sprijazniti z izgubo. A zavedaj se, da je na svetu mnogo moških in kmalu boš spoznala nekoga, ki te bo vreden, ki te bo oboževal zato, ker si to ti in ker si takšna kot si. In ta tvoj Samo resnično ni vreden tvojih solza, tvojega obupa, tvoje žalosti!!!!!!!!!!!!!!!! Imej se rada, stori kaj zase, sprosti se, uživaj v samskem življenju in kmalu bo v tvoje življenje prišel princ na belem konju. Punca SHOW MUST GO ON in UŽIVAJ ŽIVLJENJE!!!!!!!!!!!!!

Pa srečno!

Anitka:metulj:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   OK
2.11.2004 20:22:37   
pika74
Se pridružujem ostalim in dodajam samo še en mičkn :hudicek: pripombo. Zdej boš mela šanso, da ga najprej vprašaš, če je v ispravnem stanju - torej, če je spermiogram OK, sej veš, da slučajn ne bo pol problemov:)-:)-:)-:)-. Dej si mal duška:)-:)-.

Pa glavo gor, punca:miska::miska:.

Mi smo s tabo.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   OK
2.11.2004 22:34:48   
kimi
urša za vskim dežjem posije sonce tako da kar brez skrbi

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?