Anonimen
|
Živjo, punce! Imam en problem ali pa bolje vprašanje za vas! Zanima me, ali se vam zdi to nekako normalno okolje za zakon in vzgojo otrok? Naj malo razložim. Kot prvo, meni je jasno, da smo ljudje različni, da drugače rešujemo probleme iin to, ampak vseeno. Problem je v tem, ker sva s taščo različni kot dan in noč. jaz ne maram oz ne prenesem kreganja v smislu dretja in tuljenja, Meni je logično, da se par skrega in si pove svoje, ampak na dokaj civiliziran način. Tašča pa misli, da more skoz vpiti in tuliti in zmerjati vse po vrsti, tako da sem si precej obogatila besedni zaklad. Ampak vedno hujše je, čeprav mi ona govori, da se trudi. Saj ne rečem, da ne, ampak še vedno pa morema prenašati njuno dretje po hiši. To še naj povem, da sama nikoli nisem prenesla že, če je kdo grdo pogledal, kaj šele da je kaj glasno rekel, sem se takoj začela cela trest, ampak res trest in ko sem bila mala sem se še polulala. Pa nisem bila nikoli tepena, niti nista naša povzdignila glasa ali tepla otrok. Tako da mi je bilo po poroki tako grozno, ko sva začela živeti pri njemu, ko sta se kregala in tulula in kar nista kregala. Če sva šla pa ven na sprehod, sta se pa nehala, ker ni bilo občinstva, ko sva prišla pa nazaj, sta pa nadaljevala. Saj vem, da morem se prilagajat, kaj sprejet in razumet,ampak nekje so pa meje, ane!?
|