Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje sorojenec med porodom 24.6.2007 18:23:43
|
|
|
|
crci06
|
jaz imam šele 1 otroka, vendar pa me je zelo ganilo, ko sem že dolgo tega na RR prebrala, da so prvorojenko pazile kar sestre v P. Če me poznaš, ga pripelji kar k meni. Jaz bi skušala to rešit tako,da gre zraven v P kakšna prijateljica, ki je z otrokom, če pa otrok zganja cirkus, pa vskoči očka. Se splača vsaj potruditi. Srečno!
|
|
|
|
RE: kje sorojenec med porodom 24.6.2007 19:06:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm, jaz malo računam, da se bo uspela kaka babica pripeljat, čeprav sta obe 100km stran. Če pa ne bo zneslo, bomo pa probali dobit vsaj kako prijateljico za tistih par uric, če bo šlo. Drugače mi najbrž ne bo preostalo drugega, kot da rodim sama. Razen, če se res izkaže, da bojo v P tako dobri, da ne bojo komplicirali zaradi prisotnosti tamale, kar pa iskreno kar malo dvomim.
|
|
|
|
RE: kje sorojenec med porodom 24.6.2007 19:24:21
|
|
|
|
žarnica
|
uf,jaz upam,da bom šla rodit tak čas,da bo kdo doma. Da slučajno ne bi ponoči,ko fant dela. Sicer pa imam moja starša zelo blizu in če bosta doma,bosta takoj vzela hčerko. PA tudi druga babica je dokaj blizu, samo bi bilo treba še po njo it. Pomoje se bo našlo varstvo,saj je zraven ne bi jemala.
|
|
|
|
RE: kje sorojenec med porodom 25.6.2007 23:05:49
|
|
|
|
andrejaz
|
moj prvorojenec pa je bil takrat v vrtcu - sem pa imela vnaprej določen carski rez.
|
|
RE: kje sorojenec med porodom 26.6.2007 0:01:44
|
|
|
|
makla2
|
Jaz sem bla zmenjena z bratom oz z njegovim razrednikom, da bo lahko šel domov iz šole Sem pa pol šla kr z malim spat, tko da so se popadki umiril in sem zdržala doma tako dolgo, da je prišla mami. Pol mi je pa voda odtekla in smo šli . Sicer se pa zmen s kakšno prijateljico, mogar da jo pokličeš v službo, če dela kje blizu, in pride domov. To mislim, da se da vse uredit. Ne vem, kako bi otroka gledal v P. Gre tud zato, kako bi otrok reagiral nate pri rojevanju, sej veš tud boli lahko in otrok ne ve, da je to normalno .
|
|
|
|
RE: kje sorojenec med porodom 26.6.2007 0:01:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Tasonka, ce bo panika, pa mene poklici (ok, sredi noci mi gsm ne bo zvonil, ampak cez dan pa ) ... LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?