|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje sorojenec med porodom
24.6.2007 18:17:48   
ribi06
Pozdravljene,
mene zanima kako ste rešile tiste, ki ste želele da bi bil mož prisoten pri porodu, pa ste doma imele že enega malčka in ga niste imele nikomur prepustit. Ali obstaja kakšno varstvo v porodnišnici LJ, ali ste enostavno šle rodit same.
Hvala že vnaprej na odgovorih.
G.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kje sorojenec med porodom
24.6.2007 18:23:43   
crci06
jaz imam šele 1 otroka, vendar pa me je zelo ganilo, ko sem že dolgo tega na RR prebrala, da so prvorojenko pazile kar sestre v P.user posted image user posted image user posted image

Če me poznaš, ga pripelji kar k meni.  user posted image
Jaz bi skušala to rešit tako,da gre zraven v P kakšna prijateljica, ki je z otrokom, če pa otrok zganja cirkus, pa vskoči očka. Se splača vsaj potruditi.

Srečno!

(odgovor članu ribi06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.6.2007 19:06:10   
Anonimen
Hm, jaz malo računam, da se bo uspela kaka babica pripeljat, čeprav sta obe 100km stran. Če pa ne bo zneslo, bomo pa probali dobit vsaj kako prijateljico za tistih par uric, če bo šlo. Drugače mi najbrž ne bo preostalo drugega, kot da rodim sama. Razen, če se res izkaže, da bojo v P tako dobri, da ne bojo komplicirali zaradi prisotnosti tamale, kar pa iskreno kar malo dvomim.

(odgovor članu crci06)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.6.2007 19:24:21   
žarnica
uf,jaz upam,da bom šla rodit tak čas,da bo kdo doma. Da slučajno ne bi ponoči,ko  fant dela.user posted image Sicer pa imam moja starša zelo blizu in če bosta doma,bosta takoj vzela hčerko. PA tudi druga babica je dokaj blizu, samo bi bilo treba še po njo it. Pomoje se bo našlo varstvo,saj je zraven ne bi jemala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.6.2007 23:05:49   
andrejaz
moj prvorojenec pa je bil takrat v vrtcu - sem pa imela vnaprej določen carski rez.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu ribi06)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.6.2007 0:01:44   
makla2
Jaz sem bla zmenjena z bratom oz z njegovim razrednikom, da bo lahko šel domov iz šoleuser posted image

Sem pa pol šla kr z malim user posted image  spat, tko da so se popadki umiril in sem zdržala doma tako dolgo, da je prišla mami. Pol mi je pa voda odtekla in smo šli user posted image .

Sicer se pa zmen s kakšno prijateljico, mogar da jo pokličeš v službo, če dela kje blizu, in pride domov. To mislim, da se da vse uredit.

Ne vem, kako bi otroka gledal v P. Gre tud zato, kako bi otrok reagiral nate pri rojevanju, sej veš tud boli lahko in otrok ne ve, da je to normalno user posted image .

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.6.2007 0:01:46   
Anonimen
Tasonka, ce bo panika, pa mene poklici (ok, sredi noci mi gsm ne bo zvonil, ampak cez dan pa user posted image ) ...

LP

(odgovor članu andrejaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.6.2007 7:41:05   
thumbelina
Jaz sem šla še s popadki iskat hčerko v vrtec. Z možem sva jo potem odpeljala k mojim staršem, kjer je bila na "počitnicah", rodila sem ob štirih popoldne, mož je šel iz porodne ob sedmih k svoojim staršem nazdravit, naslednje jutro pa je šel hčerko iskat in pokazat slikice bratca. Kot so mi potem starši povedali, ni bilo nobenega problema, še fajn se ji je zdelo ker je spala v njunipostelji... Aja stara je tri leta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?