|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   na meji - stara osebna
24.6.2007 9:46:02   
lutka
V glavnem, preselili smo se in novi osebni imava samo midva z možem. Otroci imajo še veljavne osebne izkaznice vendar še star naslov.

povejte mi, ali mi lahko na meji s Hrvaško kaj komplicirajo, ker naslovi niso isti? user posted image

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: na meji - stara osebna
24.6.2007 9:49:25   
Maxica
Ma, po moje, da si ne bodo tolk časa vzeli, da bi to primerjali. Moje laično mnenje. Itak pa nikoli ne veš, kaj pričakovati od njih, tako da... user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.6.2007 9:51:09   
Anonimen
Na osebni mora biti ažuren naslov!
Če sta otroka prijavljena na novem naslovu, mora biti na izkaznici tudi nov naslov. A ni logičnouser posted image . Saj ko preverjajo podatke itak pogledajo v bazo...
Ali pa se motimuser posted image

(odgovor članu lutka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.6.2007 9:53:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Ma, po moje, da si ne bodo tolk časa vzeli, da bi to primerjali. Moje laično mnenje. Itak pa nikoli ne veš, kaj pričakovati od njih, tako da... user posted image

Kaj pa vem... Po moje je odvisno od meje na kateri si. Mi, ko smo v Prekmurju, nas na meji v Petišovcih vsakič preverijo, pa če gremo v eni uri trikrat čez.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
24.6.2007 10:08:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.6.2007 10:34:29   
karamela
Če imaš še čas, zamenjaj otrokom OI.

Pomoje pa bodo zaradi teh stvari na meji komplicirali samo če so vstali z levo nogo. ampak nikoli ne veš, bolje zdaj zamenjat OI, kot ostat pred morjem.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.6.2007 11:05:41   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Kaj pa vem... Po moje je odvisno od meje na kateri si. Mi, ko smo v Prekmurju, nas na meji v Petišovcih vsakič preverijo, pa če gremo v eni uri trikrat čez.

To je tudi verjetno res. Mi več ali manj prečkamo "mejo" z Italijo in tam res nikoli ni kakšne panike.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.6.2007 11:09:34   
Anonimen
Jaz ti svetujem, da raje zamenjaj, ker po mojih izkušnjah družine z otroci radi preverjajo. 

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.6.2007 11:52:22   
lutka
user posted image user posted image  spet bom ob 100 eur....

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.6.2007 13:28:36   
Anonimen
Bolje tako, kot da se brez veze vozite dol in bi vas mogoče celo zavrnili na meji in bi imeli probleme. Glej raje s tega vidika, kaj bi vas več stalo.

(odgovor članu lutka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.6.2007 13:19:53   
skuštrana
Če vam preverijo dokumente potem bo verjetno problem. Bolje zamenjaj. Saj, če se ti mudi lahko daš otrokoma dat delat nove osebne, čez pa lahko greš še s staro in potrdilom, da se nova dela. Tako sem naredila jaz, ko sem se poročila in nisem pravi čas dala menjat osebne.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.6.2007 13:28:47   
urška76
Kaj pa v primeru, ko se v soboto poročiš in menjaš priimek (naslov ostane isti), v ponedeljek pa že prečkaš mejo? Vmes pa nekak ni uradnih ur, da bi lahko dal novo osebno delat. A moraš met poročn list sabo, tako kot trogam rojstne od malih, kadar sem sama.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.6.2007 13:34:53   
skuštrana
Zdi se mi, da je določen rok v katerem moraš menjat dokumente okoli 1 mesec, do takrat pa veljajo še stari. Za vsak slučaj pa kopijo poročnega lista s seboj vzemi.
No, sicer sem jaz po poroki kar dostikrat šla čez mejo s starimi dokumenti, če te ne preverjajo je tako ali tako vseeno, potem pa me je počasi panika zgrabila in sem si končno dala delat novouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?