Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 26.6.2007 20:08:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa sem nekoč rekla nikoli več bivšega nazaj.In veste kaj je sledilo?????
|
|
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 26.6.2007 20:16:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Nikoli starejšega od sebe več kot dve leti.Zdaj imam starejšega šest let.
|
|
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 26.6.2007 21:34:20
|
|
|
|
mamsi
|
Nikoli ne reci nikoli, no to men NIKOLI ne rata. Razmišljam da bi raje rekla ravno nasprotno. Namesto NIKOLI - bi rekla ZMERAJ. In potem nastane: Zmerej si bom pulila kocine, zmerej bom mela kup cujn za peglat, zmerej se bom redila, zmerej bom brez denarja, zmerej bom stara in grda... ... NIKOLI je boljš čeprov pol včas kak star kruh pojem.
|
|
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 27.6.2007 12:01:32
|
|
|
|
daysi
|
Jaz sem imela kar nekaj svoji muh: - nikoli noseča pred oltar- poročila sem se v visoki nosečnosti - nikoli ne bom živela v Ljubljani- sedaj živim v ljubljani - nikoli ne bom imela kadilca - nikoli ne bom živela v bloku - vedno bom sam svoj financer - in še kar nekaj bi se dobilo
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 27.6.2007 12:12:16
|
|
|
|
lemavrica
|
-ne bom se poročila noseča ( počila sem se v 5. mesecu nosečnosti ) - ne bom noseča in brezposelna ( sem na Zavodu ) - ne bom živela na možev račun ( pride skupaj z Zavodom )
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 27.6.2007 13:39:13
|
|
|
|
baguSka
|
Zarečenega kruha se največ poje over and over again.... and again.... and again....
|
|
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 27.6.2007 19:46:25
|
|
|
|
najina pikica*
|
uf ja men gre zaenkrat še kar ok,no ja, od tistih miljon "jst pa nebom...."sm pojedla kruh samo enkrat....sm rekla,da nebom nikoli nikoli živela pri svojih al pa pri njegovih tastarih no ja pa zdej živim pri njegovihsicer ločeni vhodi pa vendar je sprehod v copatih od vret do vret mogoč
|
|
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 27.6.2007 19:59:58
|
|
|
|
jade1
|
Aja pa mlajšega od sebe tud ne bom mela. In je mlajši 14 dni, ampak po letnici pa eno leto.
|
|
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 27.6.2007 20:53:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Misliš, da to res deluje? Hmmmm, naj poskusim... nikoli ne bom zadela na lotu, nikoli ne bom zadela na lotu nikoli ne bom zadela na lotu,... Isto.....
|
|
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 29.6.2007 12:56:05
|
|
|
|
bebe&jaz
|
Najboljši zarečen kruh, kar sem ga do zdaj pojedla, je moje sine - Zmeraj sem bila t r d n o prepričana, da bo moj otrok v njegovem življenju karkoli, kdorkoli, samo da ne bo devica po horoskopu....... In zdaj ne upam več na glas povedat, da moj sine nikoli ne bo nogometaš
|
|
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 29.6.2007 12:59:04
|
|
|
|
orhideja75
|
IZVIRNO SPOROČILO: bebe&jaz Najboljši zarečen kruh, kar sem ga do zdaj pojedla, je moje sine - Zmeraj sem bila t r d n o prepričana, da bo moj otrok v njegovem življenju karkoli, kdorkoli, samo da ne bo devica po horoskopu....... In zdaj ne upam več na glas povedat, da moj sine nikoli ne bo nogometaš ne razumem
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 29.6.2007 13:01:39
|
|
|
|
purple
|
Jz sem ga tolk pojedla, da....Nč več ne rečem.
|
|
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 29.6.2007 15:40:16
|
|
|
|
lolipop
|
IZVIRNO SPOROČILO: bebe&jaz Najboljši zarečen kruh, kar sem ga do zdaj pojedla, je moje sine - Zmeraj sem bila t r d n o prepričana, da bo moj otrok v njegovem življenju karkoli, kdorkoli, samo da ne bo devica po horoskopu....... In kaj je prosim narobe z devicami? Razen, da smo pravičniško zajebane (citiram mojega dragega) in da imamo (skoraj) vedno prav? Ko se bila "mlada", sem govorila, da jaz pa že ne bom kuhala. Da bom samo iz vrečk hrano jedla.
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 29.6.2007 22:45:50
|
|
|
|
muška
|
-rekla sem, da nikoli ne bom živela v tej bajti, kjer živim zdaj -da bom živela v mestu, v bloku -da nikoli ne bom imela športnika, ker so egoisti -da ne bom imela sinov, ampak vsaj eno hčerko -da bom bogaaaaataaaaa -da se nikoli ne bom poročila in da bom vedno vsem povedaja kaj jim gre, da ne bom hinavska, ampak raje direktna-> to pa drži! Evo, tega se pa res držim
|
|
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 29.6.2007 23:50:11
|
|
|
|
Tonchka
|
Pred leti sem se zaklinjala da ne bom NIKOLI imela mlajšega fanta oz. moža in da NIKOLI blondinca z modrimi očmi. Hmmm, moj mož je 3 leta mlajši od mene, blond in ima modre oči...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?