Bety
|
Ženske, HVALA ZA VAŠE ODGOVORE IN PODPORO!!! Res ste angelčki... Jaz sem na med.over.net-u brala cel dan in sem zdaj malo več podkovana z informacijami...upam na najboljše... nisem mogla a da vam ne kopiram izpoved ene mamice in sami presodite... Avtor: Maja Datum: 10-09-03 21:12 Pozdravljena! Sonja rada bi ti povedala, da se je meni dogajalo isto lani maja-junija. BHCG se je poveceval normalno,na UZ se je videla vrecka ampak v njej ni bilo nicesar.Ta nic me je spremljal2.5 tedna tako, da so mi vmes naredili laparoskopijo, ker so sumili na izvenmaternicno nosecnost ampak le ta ni bila ( hvala bogu ),custveno sem bila zelo sibka saj sva se z fantom zelo veselila otrocka. Po laparaskopiji sem bila se nekaj casa v bolnici in tudi UZ vaginalni so me spremljali trikrat na dan, da sem bila ze res cisto na koncu. Zdravniki sami niso vedeli kaj se dogaja saj je rastni hormon narascal pravilno le ploda ni bilo nikjer videti. Potem mi je ne bom imenovala zdravnika naredil UZ in zopet ni videl nicesar .Rekel je samo to, da grem na ciscenje,mene ze na zacetku ni nic bolelo niti krvavela nisem,le iz veselja in zelje, da cimprej izvem predvideni datum poroda sem sla k ginekologu. ko mi je rekel, da grem na ciscenje sem mislala, da se mi je cel svet podru. Sama sem se naprej vstrajala, da bi pa vseeno pocakala se malo, saj me ni nc bolelo.Zdravnik se ni strinjal in tisti trenutek je v sobo prisel drugi zdravnik, katerega je ta vprasal za mnenje. Ta pogleda najprej mene, potem v monitor in rece: kaj a vas kaj boli, ali krvavite. Seveda moj odgovor je bil jasen in odlocen NE! Ta zdravnik, ki sem mu se in mu bom hvalezna celo moje zivljenje, je rekel naj grem domov in da sploh ne ve kaj delam tu. Vsa vesela sem sla domov in cakala se en teden, da se je plod pokazal. Sedaj imam 7.5 mesecev staro puncko, ki je bila porojena s CR. Z njo je vse ok. Sonja pocakaj in, ce nimas nikakrsnih tezav( krvavitev, bolecina...) se ne pusti. Upam in zelim ti., da bo tudi pri tebi vse ok. Sama se veckrat vprasam koliko je zensk, ki bi lahko bilo vse ok pa ni zaradi ne vedno ampak tudi kdaj zdravnikove krivde.LP
|