Anonimen
|
ohoj, na vas se obračam z enim vprašanjem, ki mu sama ne najdem razlag..z dragim delamo že kar nekaj časa na , z moje strani imam neke hormonske težave, tako da nisem niti računala, da bo zdaj čez poletje kaj ratalo..se mi pa dogaja naslednje - že teden dni me na trenutke, predvsem če kaj fizičnega se naprezam, začne špikati v jajčnikih. Recimo včeraj med tekom, čepreav se nisem naprezala nič bolj kot že par mesecev pred tem...a do zdaj me ni še nikoli...pa prej sem se v avtu enega norca ki skoraj vame zapeljal ustrašila, pa me je čez 5 minut spet špikat začelo...po cca. 10 minutah je nato ok...menstruacijo sem imela pred 3,5 tedni, tako da do M. je vsaj še teden dni, špikanje pa se vleče že vsaj 5 dni...druga taka stvar, da se počutum čisto napihnjeno...nisem ne pri ta debelih, ne pri suhih, trebuščka imam že od prej vedno malo, ampak to kar se dogaja v zadnjem tednu ni normalno...sem kot balon...pa čeprav zaradi vročine skoraj nič ne jem! Včeraj nisem zdržala, doma sem imela še en mullerjev test za zgodnjo nosečnost, ampak piše da lahko kak dan pred izostankom, ampak vsaj 10 dni po spočetju delaš test... sem vedela, da je malo zgodaj pa mi ni dalo mira...potem sem pa še zamočila, ker test ni tak kot CB, ampak ima le dribno režo, ki mora v stik z urinom pridet...in jaz sem zamočila, tako da je namesto 2-3 sekund bila paličila le kake pol sekunde v stiiku...dobesedno nič...kaj menite, glede na to, da sem delala test prezgodaj in še zamočila povrh, je verjetno velika verjetnost da tudi če bi bila mi ne bi pokazal? Ali je možno da so znaki ki sem jih opisala znak ? Nočem nič preveč upat, ker sem že parkrat bila razočarana, samo....firbec me pa daje...
|