|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali upati??
23.6.2007 11:33:36   
Anonimen
ohoj, na vas se obračam z enim vprašanjem, ki mu sama ne najdem razlag..z dragim delamo že kar nekaj časa na user posted image , z moje strani imam neke hormonske težave, tako da nisem niti računala, da bo zdaj čez poletje kaj ratalo..se mi pa dogaja naslednje - že teden dni me na trenutke, predvsem če kaj fizičnega se naprezam, začne špikati v jajčnikih. Recimo včeraj med tekom, čepreav se nisem naprezala nič bolj kot že par mesecev pred tem...a do zdaj me ni še nikoli...pa prej sem se v avtu enega norca ki skoraj vame zapeljal ustrašila, pa me je čez 5 minut spet špikat začelo...po cca. 10 minutah je nato ok...menstruacijo sem imela pred 3,5 tedni, tako da do M. je vsaj še teden dni, špikanje pa se vleče že vsaj 5 dni...druga taka stvar, da se počutum čisto napihnjeno...nisem ne pri ta debelih, ne pri suhih, trebuščka imam že od prej vedno malo, ampak to kar se dogaja v zadnjem tednu ni normalno...sem kot balon...pa čeprav zaradi vročine skoraj nič ne jem! Včeraj nisem zdržala, doma sem imela še en mullerjev test za zgodnjo nosečnost, ampak piše da lahko kak dan pred izostankom, ampak vsaj 10 dni po spočetju delaš test... sem vedela, da je malo zgodaj pa mi ni dalo mira...potem sem pa še zamočila, ker test ni tak kot CB, ampak ima le dribno režo, ki mora v stik z urinom pridet...in jaz sem zamočila, tako da je namesto 2-3 sekund bila paličila le kake pol sekunde v stiiku...dobesedno nič...kaj menite, glede na to, da sem delala test prezgodaj in še zamočila povrh, je verjetno velika verjetnost da tudi če bi bila user posted image  mi ne bi pokazal? Ali je možno da so znaki ki sem jih opisala znak user posted image ? Nočem nič preveč upat, ker sem že parkrat bila razočarana, samo....firbec me pa daje...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali upati??
23.6.2007 11:42:50   
Zofy
Po moje so tvoji znaki prej znaki O kot user posted image . Mene ponavadi v času O špika (včasih tako zelo, da bi najraje vzela kaj proti bolečinam), včasih me špika tudi prej, včasih pa po O. Tudi napet občutek spada zraven. Že leta nazaj sem se nad zoprnim špikanjem pritoževala ginekologinji na vsakem pregledu in vedno mi je naredila ultrazvok in rekla, da so pač jajčniki cistast organ in da zato pač na trenutke bolijo oz. špikajo. Da s tem ni nič narobe in da eni to čutijo bolj, drugi manj, nekateri pa sploh ne.

Kakor sem brala na forumih, je špikanje lahko tudi znakuser posted image , vendar boš mogla še malo počakat, da user posted image zaostaja. Potrdi še malce in želim ti, da boš kmalu zagledala user posted image !!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.6.2007 11:54:00   
nuala
Verjamem, da si na trnih, ampak res je prezgodaj. Seveda je možno, da si noseča, ampak po znakih, ki jih opisuješ bi ti težko rekla. Žal boš morala počakati še nekaj dni.
Moji prvi znaki nosečnosti  ( pred izostankom menstruacije ) so bili vedno kovinski okus v ustih in temnejše bradavičke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
24.6.2007 0:03:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nuala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.6.2007 10:30:45   
aurora28
Anonimna počakaj še malo in ponovno naredi test. Si delala test Viola? Držim ti pesti, da zagledaš user posted image . Pa javi kako bo.

Drugače pa imam tudi sama takšne znake, sem napihnjena, mozolje sem dobila, bradavičke me na otip bolijo, prsa pa ne preveč. Menstruacija mi zamuja 1 dan in sem prav tako delala zjutraj test iz Mullerja in mi je pokazal negativno. Punce kaj mislite da sem noseča? Joj tak bi bila vesela tega otročka, ker to bi bila tretja nosečnot in zelo zelo pričakovana, saj sta se prvi dve končali s spontanim splavom. Takšne stvari te zelo potrejo in potrebuješ nekaj časa, da se zopet postaviš na noge...potem pa zopet to čakanje al bo, al ne bo.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.6.2007 21:14:41   
metuLJchy
aurora upam, da sva obe delali test prezgodaj in da znaki nakazujejo kaj več kot menstruacijo...danes je kresni večer..pravijo da je pomalem čaroben...pa naj uresniči kakšne sanje user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Zadovoljstvo z življenjem v svojem kraju
majčica76

http://tinyurl.com/2wl93dx Tukaj je anketa, ki jo rabim za fax.... prosila bi vas če bi bila katera pripravljena rešiti anketo na tem spletnem naslovu... HVALA VSEM :)

/ (74%)

/ (26%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!