Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KLIMA 23.6.2007 9:40:09
|
|
|
|
žarnica
|
mi imamo coolwex, hladi,greje,ionizira, pa je super. Imamo pa stanovanje veliko 68m2.
|
|
|
|
RE: Klima - kaj priporočate 23.6.2007 10:42:48
|
|
|
|
ales*
|
Nekakšno pravilo velja, da 100W pri klimi zadustuje za 1m2 prostora. To pa ne pomeni, da klima z 2400W ohladi le 24m2 stanovanja, saj je tudi s to klimo moč ohladiti celo stanovanje (vendar na račun precej višje porabe elektrike). Seveda je veliko odvisno tudi od same postavitve notranje enote v stanovanju. Načeloma vam bo v teh dneh prav prišla vsaka klima (tudi najcenejša), glejte le na to, da jo boste redno servisirali, saj so v nasprotnem primeru lahko pravi strup za vaše zdravje. lp
|
|
|
|
RE: Klima - kaj priporočate 23.6.2007 12:38:48
|
|
|
|
muška
|
mi imamo pb.100 kvadratov stanovanja in imamo dve klimi (Ariston) o moči ne bi pisala, ker ne vem ; no lepo ohladita, pozimi lepo ogrejeta (vsako zimsko jutro si grejemo stanovanje), račun za elektriko pa glede na to, da nam lavfata res ogromno, ni pretirano višji
|
|
|
|
RE: Klima - kaj priporočate 25.6.2007 20:29:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi2 imava isto kot žarnica pa je super.Nič mi ni vroče razen,ko sem zunaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.