|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KDAJ STE IZVEDELE ZA SPOL?
2.11.2004 11:20:46   
binica
Pozdravček vsem :nosecka:!

Sem v 14t nosečnosti in me zanima kdaj ste izvedele za spol otroka? Čisto sem že radovedna! Vsi mi pravijo, da bo :modri:, ker se dobro počutim, nič ne bruham,.... jaz pa skozi čutim, da bo :roza:
No, bomo videli!!

Lep dan,

Binica in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
2.11.2004 11:32:05   
KIRA
meni so isto govorili - vsi od moje mame, do tašče so rekli, da bo fantek, ker nisem nič bruhala itd.. pač pa sem precej shujšala. pa ni bil;) sem pa zelo navdušena nad :roza:, ker sem si jo naskrivaj želela...
moja mala sončica pa se ni dala prepričat, da bi med nosečnostjo pokazala, kaj je. do zadnjega nismo vedeli, kaj bo. ker sem imela carski rez in močno narkozo, sem zadnja zvedela, da imam hčerko. vsi drugi so prej vedeli - jaz šele drugi dan v šok sobi. prvega se namreč nič ne spomnim...

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2004 12:12:24   
eva1
Ja tut men vsi govorija da bo :modri:, ker nisem bruhala(oz.zelo malokrat), pa ker sem tok zmatrana, pa ker me prsi skoz fullll bolijo...no pa na NS je G rekla da bo vrjetno fantek, prav tako so mi napovedali v 19t, pa čeprav je G rekla da ni 100%, da bi lahko tudi :roza: imela malo večje labije, zato si ne upa 100% napovedati(je rekla da je rizično prezgodaj napovedovati)! Tako da nisem 100% da bo :modri:, pa še filing mam da bo pupika! Bomo vidl-naslednji UZ mam 16.11., pa bomo še enkrat vprašalli! Karkoli bo, sam da bo vse ok!
Lp, Eva 20t in :duda:

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2004 12:13:17   
Pinja
Tudi mi ne vemo kaj bomo imeli, se :duda: spretno skriva. Vsi pravijo, da bo :modri:, ker se nisem nič zredila, imam lepo kožo, se nisem spremenila(vizualno)... Samo okoli oblike trebuha so zmedeni, ta baje bol nakazuje :roza:. Sicer vsi navijajo za :modri:, jaz si pa želim :roza:. Sicer pa, ko bom :duda: držala v naročju, mi bo čisto vseeno, samo da bo zdravo.

Drugače se pa spol določi na UZ nekje v 20t!

lp :sloncek:

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2004 12:31:47   
princeska Zala
Meni so vsi govorili,da bo :roza:po obliki trebuha(na špic),pa je tudi bila.:bravo:
Zvedela sem 10 dni prej,ker se ni hotela pokazat.;)
Je pa res,da sem vseskozi imela občutek,da bo :roza:In zdaj je ne bi zamenjala za nobenega fantka.Tudi ati je čist nor nanjo,čeprav si je želel "pebeka".:sloncek:

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.11.2004 14:50:35   
ANJA5
Izvedela sem na Nuhalni, da bo fantek - sem bila tolk vesela da sem kr :sloncek::sloncek: in takoj :kuza: vsem povedat !!

Lp, Anja

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.11.2004 18:48:46   
SMaja
ojla.
Tut mi še nismo izvedeli katerega spola je... V 18-tednu mi je G. namignila na fantka, medtem, o je v 23-tednu videla punčko, vendar tut to ne 100%. Mislim, da do konca ne bomo vedeli. Kokr maš pač srečo. Če se ti mali želi pokazat:) Ne poslušaj preveč kaj ti drugi govorijo kaj bo, poslušaj sebe. Itak je pa važno da je otroček zdrav, karkoli že je. Sem bila jaz tut nekaj časa zelo firbčna- me je predvsem okolica delala, ker so vsi okoli mene pametovali, meni se zdi pa nasprotno... nikoli ne moreš bit 100%. Mnogim so že potrdili, pa se je potem izkazalo drugače. Odvisno tudi od G.

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.11.2004 19:07:26   
dory
Ze v 13 tednu je ginekologinja vidla lulcka, potem se je kazala puncka, a od 25.tedna je bil fantek za ziher...in mamo ga :)

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.11.2004 22:24:25   
kimi
poznam punco ki ni nič bruhala ji ni bilo slabo pa ima punčko, moja tašča je pa full bruhala-slabosti in sam spala pa ima 2 fanta

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.11.2004 10:06:50   
Abby
Vse te ljudske modrost v stilu, če ti paše sladko, bo punca, če kislo pa fant, če nosiš spredaj, zadaj, na glavi... so ene same neumnosti. OK, zabavno je ugibati, ampak realne osnove pa nima. Še najbolj zanesljiva od vsega tega je intuicija. Na UZ naj bi se zanesljivo videlo od cca 20t, ampak samo, če je prav obrnjen. Meni se v prvi nos. ni videlo, tokrat je pa tudi nogice držal tako, da ni bilo nič videti.

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?