|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kreme proti strijam
22.6.2007 15:46:34   
amaya
Brskam in brskam pa nikjer ne najdem odgovora...zanima me katera krema je najboljša proti strijam oziroma za vlaženje kože. Sem namreč novopečena nosečnica in bi rada takoj na začetku to preprečila. Hvala za nasvete...user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kreme proti strijam
22.6.2007 16:18:13   
lutka
mandeljevo olje bo kar vredu. Drugače je pa od Sanosan-a krema proti strijam tudi dobra.

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2007 16:35:30   
Maleal
Jaz sem imela v obeh nosečnostih kremo od Sanosana in nisem fasala niti ene strije user posted image ,je pa bila najbolj poceni v intersparu.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2007 17:00:39   
NADA79
Kaj pa Avent-ova? Se mažem z njo, pa mi je kar malo draga. Saj ne da je "predraga" ampak je res porabim veliko. Pa bi imela nekaj cenejšega!

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2007 17:07:58   
*alja*
Jas sem se mazala z Aventovo kremo proti strijam od tretjega meseca naprej in sem jih vseeno fasala, tak da ni važno sam od kreme!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu NADA79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.6.2007 17:08:06   
karamela
Jaz sem se mazala z navadnim oljem za otročke znamke LUMPI, pa tudi nisem ne v prvi ne v drugi nosečnosti dobila niti ene strije.

Je pa seveda po mojem mnenju največ odvisno od prožnosti kože oz. koliko si nagnjen k temu! 

Sem pa pred pol leta zasledila, da ima tudi DM svojo znamko eno kremico za strije. Izkušenj z njo pa nimam.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
22.6.2007 17:27:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karamela)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
22.6.2007 17:33:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.6.2007 19:04:13   
amaya
ja sej vem, da je ful odvisno od prožnosti kože same...upam, da je moja vsaj mal prožna, da ne bom cela popokanauser posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.6.2007 19:33:52   
p&b
Jaz sem v prvi nosečnosti(pa tudi sedaj v drugi) uporabljala kremo sanosan,ki jo dobiš v intersparu,pa nisem dobila niti ene,sicer pa sem mnenja,da lahko mažeš še nevem kako in z najboljšo kremo pa če koža že sama po sebi ni dovolj elastična in prožna,jih dobiš.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.6.2007 21:27:21   
Aja1
Jaz sem se mazala s Sanosanom in z Babylove (DM) in nisem fasala nobene strije.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.6.2007 21:32:37   
***pika***
Menda ni toliko pomebna krema, kot je pomembna elastičnost tvoje kože.

Meni so vse kreme proti strijam smrdele (nosečka, pač) - še dobro, da nisem kupovala preveč dragih.
Še najmanj mi je smrdela od Amaia, za bolj znosen vonj sem pa povrh mazala še z otroško kremo Sparky (ena bolj poceni iz Spara), pa ni videti kakih strij.

< Sporočilo je popravil ***pika*** -- 22.6.2007 21:33:08 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.6.2007 21:47:33   
2.2.
ja jaz sem uporabljala avent kremo (sprej) že od začetka nosečnosti 1 mesec, pa kljub temu sem jih dobila v 7-8 mesecu nosečnosti in zdaj po porodu jih imam še vedno fulllllll user posted image  tak da čist nič ne pomaga odvisno je od tipa kože 

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.6.2007 22:03:58   
annie
Jaz uporabljam kremo Babylove od Dm-a...potem pa bom videla kakšen bo rezultat. Je pa seveda, tako kot tudi druge pravijo, odvisno od tipa in elastičnosti kože.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.6.2007 23:24:59   
Klaudia
Men je najboljše kokosovo maslo. Ko se namažeš maš kožo mastno še kar dolgo časa in res nima časa popokat user posted image .

Tuki si lahko več preberete
http://www.cobio.si/zdravje/nega-koze/

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.6.2007 9:39:58   
malecka_mateja
IZVIRNO SPOROČILO: NADA79

Kaj pa Avent-ova? Se mažem z njo, pa mi je kar malo draga. Saj ne da je "predraga" ampak je res porabim veliko. Pa bi imela nekaj cenejšega!

jaz ti kr to priporočam!jaz sem se mazal z njo in nisem dobila nobene nove strije!je pa problem da neih par sem od prej mella in sem jih s to kremo kar zelo skrila!tiste najmanjše pa so iizginile!meni je ufl pomagala!priporočam ti da jo pri avonu kupiš ko je v akciji!sej to je ful dostikrat!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu NADA79)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.6.2007 12:16:44   
tonja
Jaz pa uporabljam Vichy-jevo kremo. Res je malo dražja ampak do sedaj je bilo vse ok, pa tudi prijateljica in sestra nista imeli nobenih strij po tej kremi.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.6.2007 14:38:51   
arielca
Jaz sem uporabljala Afrodita kremo proti strijam in lekarniško olivno olje.
Veliko je odvisno predvsem od prožnosti kože. Krema lahko zadevo malo oblaži, preprečiti pa je ne more.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.6.2007 13:57:34   
Mokka1
Sem v 30. tednu in uporabljam L'occitane - 100% karitejevo maslo, pa nimam še nobene user posted image user posted image user posted image (saj trkam). Sta dve prijateljici to preizkusili in je delovalo - upam, da bo tudi meni zdržalo do konca.
Pa moram rečt, da nimam ne vem kako elastične kože, ker sem se 1x v preteklosti zredila za 3 kg, pa sem dobila strije po hrbtu, sedaj pa sem že nekje na +10 pa še nimam nobene (nove)user posted image user posted image user posted image .
Sem pa slišala, da je mandljevo olje tudi dobro.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kreme proti strijam
26.6.2007 8:45:58   
piči
Jaz pa uporabljam kar od Sanosana. Morem reč da je kr dobra, sem pa vidla, da jo tudi druge hvalijo. Za enkrat je še vse ok (36 t). Čez dan pa zaradi groznega srbenja trebuha in prsi uporabljam še od Bubbchena kremo proti strijam, ker se prej vpije ali pa kar navadno mleko za telo. 

(odgovor članu Mokka1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.6.2007 9:31:09   
Anuška79
No, jaz sem v obeh nosečnostih uporabljala kremo - losjon - olje, ki mi je pač prvo prišlo pod roke. Nimam nobene strije, a mislim, da bolj zaradi elastičnosti kože kot kaj drugega. Važno je, da kožo redno vlažiš in to je to. 

(odgovor članu piči)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.6.2007 9:36:13   
lemavrica
Uporabljam kremo od Amai-a, zankrat moj trebuh dobro brani pred strijami.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.6.2007 9:37:09   
tamala_82
punce, kdaj ste pa začele uporabljat te kremice, losjone, ... v katerem tednu? 

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.6.2007 9:40:28   
orhideja75
no, da še jaz povem svojo izkušnjo:
1. se nisem mazala čisto nič in nisem dobila niti ene strije
2. sem se mazala, ker sem pač povsod videla nosečnice oz.novo pečene mamize s polno strijami. no pa imam  ene tri strije na levem stegnu. drugje nič

pravijo pa, da je to čisto odvisno od kože.
res pa, da nisem imela ogromnih trebuhov, le toliko, da se je videlo, da sem noseča. kakšen je pa sploh misli, da sem se zredila. sploh v 1.nosečnosti.
drugače pa svetujejo najbolj mastne kreme. jaz sem uporabljala mandljevo olje, ali pa baby olje na koncu. tudi kokosovo maslo je vredu.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?