Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 22.6.2007 12:24:42
|
|
|
|
lex
|
fotokopijo dohdninske napovedi za lansko leto, če pa je še nisi dobila pa za predlansko. Ampak najboljš da jih pokličeš in vprašaš.
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 22.6.2007 12:38:15
|
|
|
|
KBM
|
Podatki za leto 2005 se vpisujejo!
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 22.6.2007 14:25:01
|
|
|
|
*pepelka*
|
Če vlogo oddajaš 1., potem daš podatke za predpreteklo teto, drugače pa za preteklo. Obrazec pa lahko potegneš tudi z neta
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 22.6.2007 16:49:56
|
|
|
|
Barbara111
|
nina nana odg. rabiš potrdilo o skupnem gospodinjstvu, potrdilo o katasterskem dohodku,polo potrjeno tudi od delodajalca, če si zaposlena. Lp.
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 23.6.2007 11:51:28
|
|
|
|
dory
|
Glede na to,da sem bila jst 2005 se studentka, mi je na obcini rekla,da naj za to leto prinesem samo potrdila,da je bilo tako, za 2006 pa zadnje tri plačilne liste,ker bodo črpal iz tega..
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 27.6.2007 10:50:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Leta 2005 sem bila na socialnem in borzi, zdaj sem se pa letos zaposlila torej...vseeno rabim od delodajalca kaj Menda rabim iz davčne tudi neko potrdilo da leta 2005 nisem bila davčni zavezanec.Torej kaj vse rabim??joj
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 27.6.2007 14:48:12
|
|
|
|
dory
|
men je blo receno samo zadnji tri placilne liste,od koder bodo crpal...
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 30.6.2007 17:38:23
|
|
|
|
katjandraž
|
Antigona, hvala !!!! Sem že sama iskala, pa nisem našla.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?