Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tema za današnji dan 22.6.2007 14:15:05
|
|
|
|
puncica
|
Pri nama tud ne drži, oba sva bila samska, jaz 2 mesc, moj pa 6 mescev.
|
|
RE: Tema za današnji dan 22.6.2007 14:25:30
|
|
|
|
Lenny
|
Tudi midva sva bila oba fraj, tako da za naju ne drži
|
|
|
|
RE: Tema za današnji dan 22.6.2007 14:31:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Oba fraj...
|
|
|
|
RE: Tema za današnji dan 22.6.2007 14:34:17
|
|
|
|
purple
|
Moj fraj, jz pa zasedena.
|
|
|
|
RE: Tema za današnji dan 22.6.2007 14:49:51
|
|
|
|
dulcinea
|
Oba sva bila samska.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Tema za današnji dan 22.6.2007 15:37:03
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: BaNeLa A ne gregi? Da draga Ej, Daddy...ko bi ti vedel kaj vse sem jaz ''kradel''....bi ti še mene poslal k fajmoštru po odvezo
|
|
RE: Tema za današnji dan 22.6.2007 15:58:22
|
|
|
|
karmy
|
zanimivo da se samo tiste oglašate ki naj bi bili frej pred trenutnim partnerjem...
|
|
RE: Tema za današnji dan 22.6.2007 16:08:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo še jaz oba frej, sicer oba prej poročena, ampak ločena veliko prej, preden sva se poznala. Je pa moj prvi mož mene zamenjal za mojo prijateljico
|
|
|
|
RE: Tema za današnji dan 22.6.2007 16:12:08
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmy zanimivo da se samo tiste oglašate ki naj bi bili frej pred trenutnim partnerjem... halooo ....??? sej sem napisal "relativno" fraj .... moja pa poročena ....
|
|
|
|
RE: Tema za današnji dan 22.6.2007 16:33:36
|
|
|
|
jade1
|
On fraj, jaz pa "relativno" fraj . Ko sem bila pa čisto fraj pa sva šla na prvi zmenek. Čeprav ni bil on razlog, da sva šla z bivšim narazen.
|
|
|
|
RE: Tema za današnji dan 22.6.2007 16:34:20
|
|
|
|
jade1
|
Aja, pa noben ni imel prej otrok.
|
|
|
|
RE: Tema za današnji dan 22.6.2007 19:28:47
|
|
|
|
Anonimen
|
On fraj, jaz pa sem ravnokar prekinila z bivšim. V bistvu sem začela z njim, ker sem hotela bivšega prebolet, potem pa sem se noro zaljubila vanj, skupaj sva slabe 4 leta. Jaz sem živi dokaz, da ni nič kaj takega začeti z drugim ker hočeš pozabit bivšega. Meni je uspelo
|
|
|
|
RE: Tema za današnji dan 22.6.2007 19:33:46
|
|
|
|
snake
|
jaz samska, on samski ampak še zaljubljen v bivšo...... sem zavihala rokave in dala vse od sebe in evo nas, ampak zdej se ga ne morem rešit hahahahaha sej se hecaaaaaaammmmmm
|
|
|
|
RE: Tema za današnji dan 22.6.2007 19:52:28
|
|
|
|
helloKitty
|
jst pa nism bla frej in sm zarad njega pustila svojga ex fanta. in ne ni mi žal
|
|
|
|
RE: Tema za današnji dan 22.6.2007 20:43:35
|
|
|
|
caillou
|
Oba sva bila prosta bremen .
|
|
RE: Tema za današnji dan 22.6.2007 22:45:29
|
|
|
|
Magi*
|
on je bil frej, jaz pa ne (sem imela vezo na daljavo, kao. tu se je definitivno potrdil rek: "daleko od oči, daleko od srca"). in kaj to pove o naši družbi? prav nič. tako je bilo v prazgodovini in tako je danes. malo me je zmotilo tisto: "kako ste prišle do svojih mož", kot da bi jih lovile, ali kaj
|
|
RE: Tema za današnji dan 22.6.2007 23:44:11
|
|
|
|
nejcko
|
Če bi naredili statistiko po teh odgovorih, bi se moralo vprašanje glasiti: Kako ste prišli do svojih žena. Očitno je več žensk nezvestih. Aja, midva sva bila oba fraj.
|
|
|
|
RE: Tema za današnji dan 22.6.2007 23:54:56
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Če bi naredili statistiko po teh odgovorih, bi se moralo vprašanje glasiti: Kako ste prišli do svojih žena. Očitno je več žensk nezvestih. Aja, midva sva bila oba fraj. evo: babe smo vedno krive. al tipe ulovimo, al smo pa nezveste
|
|
RE: Tema za današnji dan 23.6.2007 0:06:35
|
|
|
|
artista7
|
jaz frej ene pol leta on že kar lep čas. samo pol leta sem bila frej takrat, ko je začel nekaj kikirikat okol mene (hec). da sva postala par je blo treba pa še počakat, ker je bil precej previden.
< Sporočilo je popravil artista7 -- 23.6.2007 0:07:17 >
|
|
RE: Tema za današnji dan 23.6.2007 6:43:30
|
|
|
|
karamela
|
Midva sva bila oba frej. On se je sicer po enem mesecu začel odločat al jaz al bivša , pa se je odloču zame. In edino pravilno je naredu. Aha zdej ga pa ne spustim nobeni.
|
|
|
|
RE: Tema za današnji dan 23.6.2007 23:04:41
|
|
|
|
Anonimen
|
On po zakonu, jaz po 8 letni vezi. V bistvu pa sva bila fraj, sva se mela ful za pogovort...Skupaj sva že 4,5 leta, pridela sva 2 črvička.
|
|
|
|
RE: Tema za današnji dan 23.6.2007 23:08:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: trojči kako ste prišle do svojih mož, obstaja? Jaz sem ga vzela na leasing . Bil je tako drag, da nisem imela dovolj keša.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?