Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: joške ne rajcajo vseh 27.6.2007 6:12:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da je bistvo in riti in jošk in vseh ostalih delov ženskega telesa, da se dobro vkomponirajo v celoto - in telesa in duha. Ženska je lahko lepa tudi brez konkretno ene izmed teh značilnosti, lahko pa ima in ritko in zizike pa ji še vedno nekaj manjka. Osebno se mi zdijo joške lepa stvar na ženski, niso pa odločilne. Na koncu ipak pretehta pogled v oči, nasmeh in glas. V nasprotnem bi bilo to kot da bi izbiral žensko zaradi velikosti sramnih ustnic.
|
|
|
|
RE: joške ne rajcajo vseh 27.6.2007 7:28:55
|
|
|
|
orhideja75
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Mislim, da je bistvo in riti in jošk in vseh ostalih delov ženskega telesa, da se dobro vkomponirajo v celoto - in telesa in duha. Ženska je lahko lepa tudi brez konkretno ene izmed teh značilnosti, lahko pa ima in ritko in zizike pa ji še vedno nekaj manjka. Osebno se mi zdijo joške lepa stvar na ženski, niso pa odločilne. Na koncu ipak pretehta pogled v oči, nasmeh in glas. V nasprotnem bi bilo to kot da bi izbiral žensko zaradi velikosti sramnih ustnic. vse je res kar pišeš, vendar nekateri pa uživajo v "delu" s temi organčki...
|
|
RE: joške ne rajcajo vseh 27.6.2007 14:19:34
|
|
|
|
ronja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi "dojilni" organi niso namenjeni erotiki tudi pri ostalih primatih je rit tista, ki "rajca".. moderni človek je pa to z leti zjebal.. saj po večini manj razvitih državah po afriki, še veno skačejo zgoraj brez.. pa ni noben dec zrajcan.. niti ne gleda jošk kot nekaj "rajcig".. kar je prav hehe, joške so sekundarni spolni organ in ti so VEDNO povezani z erotiko, tudi široke rame nimajo funkcije oplojevanja, pa so seksi, tako pač je, da mamo radi to, kar zagotavlja našemu potomstvu dobre gene in varnost (torej široke rame za obrambo in pa velike joške za hrano - čeprav ni nujno, da bo ženska z malimi prsmi mela malo mleka), ampak v naravi pač tak nekak stvari delajo, ne samo pri človeku. Poleg tega se je človek postavil na dve nogi in je moral samo rit nadomestit še s čim in prsi so fajn dodatek. Sicer pa ni glih res, da pa Afričanov pa ne rajcajo prsi, saj na nudo plaži tudi niste vsi ves čas zrajcani, to je samo fora okolja. Iste prsi v intimi tvojega doma majo pač drug oz. večji učinek...
|
|
|
|
RE: joške ne rajcajo vseh 27.6.2007 15:50:32
|
|
|
|
Naty*
|
Ne vem zakaj je to tolk čudno, da enih ne rajcajo??!! Sej tud vseh žensk ne rajcajo iste stvari na moškem. Enim je recimo všeč nabildana postava, drugim je pa to čist mim... Pri moških je pa tud precej odvisno. Pol bi lahk tud razmišljale, zakaj enih ne privlačijo blondinke, medtem ko so eni čist nori na njih (eden je enkrat v "zaupne besede" celo napisu, da mu pade, če vid pri blondinke rjavo muco ). Hvala bogu, da vseh moških ne privlačjo (velike) prsi!! Drugače bi marsikatera ženska ostala samska, sedaj pa to pač kompenzira z ostalimi atributi.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?