|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hmb
21.6.2007 10:40:08   
sova
Živ!
Zanima me koliko imate kaj hemoglobina v nosečnosti. Jaz sem v 38 tednu in imam 112 hemoglobina. Prvo nosečnost mi je tako padel in sicer takoj po porodu, da sem pol leta jemala tablete za železo. user posted image
To nosečnosti pa že sedaj jemlem enkrat na dan, pa me zanima če je to še normalno 112 na koncu nosečnosti. user posted image koliko ga imate kaj ve!?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hmb
21.6.2007 11:11:42   
Anuška79
Jaz sem noseča 35. tednov. Včeraj so namerili 111 hemoglobina in sem dobila tabletke, ker mi skozi celo nosečnost počasi pada. V prvi sem imela zelo visokega - nikoli pod 135, sedaj mi je pa počasi padal s 130 na 110.

Jemljem pa dve tabletki železa na dan - zjutraj in zvečer. Pa namenoma sem sedaj povečala količino rdeče pese, paradižnika, jagod, malin - v glavnem vse 'rdeče' hrane bogate z železom.

(odgovor članu sova)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.6.2007 11:20:28   
Caarmen
V 31. tednu sem ga imela 138 in me je zdravnica zelo pohvalila.  user posted image    Vse do nosečnosti pa so me smatrali kot slabokrvno...

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.6.2007 12:52:38   
eya
Normalne vrednosti za odraslega so 120-140, tako da se mi tvoje vrednosti ne zdijo tako zelo nizke.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.6.2007 13:15:22   
Anonimen
Jaz ga imam v 38. tednu 104, sem pa komaj zadnji mesec začela jemat tabletke, prej nisem hotela. Potem mi je pod 100 padel in sem začela in ga zdaj dvignila s 96 na 104.

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.6.2007 10:01:37   
birdy
Jaz sem ga imela tam okoli 30.tedna 100. Pa sem takrat že cerka 14 dni jemala železove tablete. V torek imam pa G pa bomo videli kako zdej kaže.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.6.2007 10:19:30   
guppy
Meni je od začetka do 30. tedna padel s 130 na 107. Že dober mesec pijem železov sirup (tablet moj želodec ni prenesel).

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?