Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako naj ga nažicam?:) 2.del 21.6.2007 10:31:06
|
|
|
|
Mina1
|
no vidiš, kaj sem ti rekla....
|
|
RE: Kako naj ga nažicam?:) 2.del 21.6.2007 10:33:14
|
|
|
|
Mina1
|
Držte pesti, men se rooola... samo da se tine odrola preveč, tako kot meni .
|
|
RE: Kako naj ga nažicam?:) 2.del 21.6.2007 10:33:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti si genij Kak je lušno, ko nas meče, aaaa???
|
|
|
|
RE: Kako naj ga nažicam?:) 2.del 21.6.2007 10:34:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1 Držte pesti, men se rooola... samo da se tine odrola preveč, tako kot meni . Kdaj pa je preveč, da vem??? Zaj nimam nobenih mej
|
|
|
|
RE: Kako naj ga nažicam?:) 2.del 21.6.2007 10:34:34
|
|
|
|
Mina1
|
itak ita, dober občutek, res luštno, pa sej veš z glavo na zabavo ne , ma sej si dovolj stara, me mamice smo itak najbolj .
|
|
RE: Kako naj ga nažicam?:) 2.del 21.6.2007 10:35:55
|
|
|
|
Mina1
|
Kdaj pa je preveč, da vem??? Zaj nimam nobenih mej kdaj je preveč...hm...nikdar načeloma, dokler vse štima in je fajn obema, ampak mene so že spraševali, če sem na kakšnih tabletkah, da imam tolk energije, da me tolk daje, meče, da me razganja, da se non stop smejim. Taka sem enostavno, a ni to fajn , ena prov fajn mamica in tako.
|
|
RE: Kako naj ga nažicam?:) 2.del 21.6.2007 10:38:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1 Kdaj pa je preveč, da vem??? Zaj nimam nobenih mej kdaj je preveč...hm...nikdar načeloma, dokler vse štima in je fajn obema, ampak mene so že spraševali, če sem na kakšnih tabletkah, da imam tolk energije, da me tolk daje, meče, da me razganja, da se non stop smejim. Taka sem enostavno, a ni to fajn , ena prov fajn mamica in tako. Ej, kot da bi sebe brala..sem sama doma, pa se režim Domači pa me že tudi malo čudno gledajo..samo je fajn Kak že gre tista: Mi imamo se fajn, pa če prav je al nee
|
|
|
|
RE: Kako naj ga nažicam?:) 2.del 21.6.2007 10:39:45
|
|
|
|
Mina1
|
Mi imamo se fajn, pa če prav je al nee bravo , kaj veš, mogoče sva pa kaj takega pojedli, da naju daje tkao , blagor tvojemu in mojemu izbrancu, no mojim izbrancem, jih je ene par v igri, samo da je vsakič nekdo na dosegu roke mmm njami
|
|
RE: Kako naj ga nažicam?:) 2.del 21.6.2007 10:54:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1 Mi imamo se fajn, pa če prav je al nee bravo , kaj veš, mogoče sva pa kaj takega pojedli, da naju daje tkao , blagor tvojemu in mojemu izbrancu, no mojim izbrancem, jih je ene par v igri, samo da je vsakič nekdo na dosegu roke mmm njami Mejbi bejbi, nikol ne veš No, pri men je trenutno samo en v igri, ampak kaj veš kaj bo še v naslednjih dneh, tednih..treba najt rezervo, eno, dve...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?