bibyzan
|
Pozdrav! Mene pa nekaj prav močno zanima. Že pred porodom sem brala, da je dojenje kao ena vrst hujšanja, ker porabiš za to ne vem koliko kalorij in kg gredo kar sami dol. Jst sem en mesec po porodu, moja pikica je še kar v bolnici(nedonošenka), tako da si jaz mleko črpam. Po porodu so mi kg šli res dol, bila sem polna vode, že skoraj oblečem stare hlače. No, dolgo sem nosila nosečniške ker me je rana od CR ful bolela(še sedaj me, če preveč migam). Pa hočem oblečt stare hlače in mi nekak čudno še bolj tesno stojijo, kot pa pred dvema tednoma. Pol pa vaga in glej ga zlomka:pridobila sem nazaj kar 4 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! V čem je problem:res sem kar naprej lačna, se nakosilam, pridem po stopnicah gor, sem že spet lačna????!!!Ali je to le požrešnost?Sicer drugače v življenju zelo rada jem(preveč), ampak sem trdno sklenila, da po porodu ne mislim ostat neprivlačna mama, ki je naveličana vsega(še posebej, ko gre v trgovino in ugotovi, da lahko obleče srajco št 46!!!). Sej tud prej nism bla ne vem kak, ampak nekaj v mejah normale, št 40-42 sm nosla. KAj naj naredim. A je mogoče vzrok to, da še nimam doma pikice in vseh "naporov"oz. bolje rečeno zaposlenosti z njo?? A ste tiste ki dojite tudi kr lačne? Hujšanje menda odsvetujejo, telovadba po cr ene pravijo po 6 tednih, ene po 10, čakam na ginekologinjo, da pove. Še mal pa bom imela tolk kg, kot takrat ko sem bila noseča(ki jih je bilo občutno preveč!!!) LP, bibyzan
|