|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   turčija
21.6.2007 7:46:45   
lejci86
no tiste ki ste že bile povejte kako je tam? a je treba kaj pazit pri hrani?kakšna zdravila je priporočljivo vzet s sabo?hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: turčija
21.6.2007 8:12:52   
blue sky
V Turčiji ni pitne vode, zato je raje ne pij iz pipe. Hrana je kar pikantna, še posebej meso, sladice pa tako sladke, da se kar vleče user posted image  (vsaj meni se tako zdi, ker nimam preveč rada tortic in tega). Jaz sem bila v Turčiji noseča, zato sem jedla predvsem sadje in zelenjavo, ki je zelo okusna. Včasih sem še jedla kak riž in krompir, ki ga tudi odlično pripravijo, tudi meso je kar okusno (za moje pojme res malo preslano in pekoče).
Nekih posebnih zdravil nisem imela s sabo, razen analgetikov, rupuruta in linexa za vsak slučaj.

Drugače pa je Turčija zelo lepa in imaš kaj videti, še posebej je zanimiv šoping in "handlanje" za ceno, saj ti na začetku tako zasolijo ceno, da te vrže na rit. Turki so kar prijazni ljudje, ampak zelo vsiljivi. Najbolj smešno je bilo v hotelu, kjer smo imeli AI in smo res lahko pojedli in popili, kolikor smo hoteli. Natakarji (povprečna starost nekje 15-16 let user posted image ) so nam kar sproti odnašali krožnike z mize. Če si imel na mizi še poln krožnik hrane in si si šel še po solato, te je čakala spet prazna miza, ko si prišel nazaj. Res je bila fora, da si si moral vsakič prijeti krožnik, ko je mimo prišel natakar, da ti ga ni odnesel user posted image , angleško ali nemško pa tudi niso znali.

Na tržnicah večinoma govorijo nemško, tudi angleško ter seveda rusko. Nas Slovence so kar menjali za Ruse. Najbolj pa se splača plačevati v ameriških dolarjih, ali pa vsaj, da na začetku vprašaš za ceno v dolarjih. Če vprašaš, koliko € kaj stane, delajo poten neke čudne izračune user posted image .

Meni je bila Turčija izredno všeč, še posebej ljudje, njihova kultura, glasba, ustrežljivost.

Kam pa greš v Turčijo - katero mesto?

< Sporočilo je popravil blue sky -- 21.6.2007 8:13:42 >

(odgovor članu lejci86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.6.2007 10:26:49   
lejci86
hvala za tolk informacij...user posted image

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.6.2007 11:01:09   
Shuka
Če prideš v dober hotel se nimaš kaj bati, midva sva se imela čudovito, in kot je rekla blue sky raje pijte ustekleničeno vodo. Drugače pa hrana, če nisi izbirčen je čudovita in za vsakega se najde kaj dobrega.

Turčija je dežela, kjer te razvajajo od spredaj in zadaj, se splača.

(odgovor članu lejci86)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.6.2007 11:06:08   
lejci86
gremo pa v hotel magic sun 4*,all  inclusive.....upam da bo uredi..komaj čakam...user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.6.2007 16:52:11   
bilbo
bo ok, ne boj se.
Si vzela zavarovalni paket od Generalija zraven

(odgovor članu lejci86)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.6.2007 23:04:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Če prideš v dober hotel se nimaš kaj bati,

Turčija je dežela, kjer te razvajajo od spredaj in zadaj, se splača.

Enako. S to razliko, da sem pila vodo iz pipe. In preživela user posted image .

Aja, pa v juliju/avgustu zna biti zelo vroče, tudi do 40 stopinj.

(odgovor članu Shuka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.6.2007 9:27:22   
ammra
Z dragim sva bila lani 14 dni v Turčiji. Z eno besedo "enratno".
Marsikdo bi rekel da nimaš kaj početi 14 dni z AI - samo izležavanje na plaži. Ampak ni res. če si fajn organiziraš počitnice so še prekratke.
Midva sva že prvi večer obiskala tamkajšnjo turistično agencijo (turško) in si splanirala celih 14 dni. Stalo nas je še dodatnih cca 200 € vendar sva doživela marsikaj (potapljanje, izlet z barko in ogled Olimpusa, rafting, enodnevni ogled Antalye, nepozabne turške kopeli z masažo in še in še). Vse izdlete se splača vzeti preko istega ponudnika saj ti da full skonto.

Uživajte v Turčiji!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?