Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dojenček in 14mesečnik v enaki sobi? 1.11.2004 11:46:36
|
|
|
|
princeska Zala
|
Po mojem je pametno,da ga poskusiš v teh 4 tednih navadit spati v svoji sobici.Drugače se lahko zgodi, da boš ponoči tolažila kar oba.Poskusi mogoče te pa sinček preseneti.Upam da ti uspe!
|
|
|
|
dojenček in 14mesečnik v enaki sobi? 1.11.2004 13:16:04
|
|
|
|
Taša
|
Mi imamo taveliko 5 letnico v svoji sobi, že od 1 leta naprej. Ko sem bila noseča z tamiceno nisem niti razmišljala da bi bili skupaj v sobi. Tavelika spi kot top in se mi zdi hudo da bi jo tamicena ponoči zbujala, zato tamala spi zraven naju v sobi. Najbolj sem jo pa dala v najino sobo zaradi sebe, da mi ne bi bilo treba ponoči veliko vstajat in hodit v drugo sobo. Tako jo imam sedaj zraven svoje postelje in je super čeprav se ponoči ne zbuja. Jaz bi jo oz.bi ga dala kar zraven sebe v tvojo sobo, predvsem da boš sebi olajšala zadevo....LP
|
|
|
|
dojenček in 14mesečnik v enaki sobi? 1.11.2004 13:44:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Po mojem je tudi 4 tedne še dovolj, da poskusiš z uvanjanjem spanja v drugi sobici. Ja, če ne bo šlo, pa bo res najbolje, če bi na pomoč lahko priskočil očka.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?