Zofy
|
Nov03 jaz imam iste težave. Sicer še nisem rodila, vendar sem imela vedno ciklus na 32-35 dni, nakar seje še bolj umiril in sem imela 1 leto na 31. dan, sedaj pa že eno leto zmešnjava: od 28 do 40!!! Jaz mislim, da to ni nirmalno in brala sem, da je to lahko znak policističnih jajčnikov. Malo sem pobrskala po netu in menda se da to urediti z dabroston tabletami, včasih ginekoligi tudi klomifen predpišejo, saj pri policističnih jajčnikih ovulacija včasih izostane. In glede na to, da sem 1. zanosila takoj (nisem obdržala), sedaj pa se že več kot 1.5 leta "matrava" bi rekla, da to drži. Na žalost pa imam očutek, da bo moja G rekla, da to ni nobena panika, da je ok, da imam še čas in naj se ne sekiram (??!). Mislim, da se bom tokrat za pregled zelo pripravila, poiskala na netu cel kup simtomov in ji malo potencirala celo zadevo, ker se mi zdi, da te sicer ne jemljejo resno. Kake pa imate ve izkušnje z vašimi G? Vas za vse jemljejo resno ali vas skozi tolažijo, češ "sej ej vse ok, ste zdravi.."?
|