|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prenosni dvd predvajalnik
20.6.2007 12:40:18   
Kajč
Mene zanima če ga imam kdo mogoče? Izkušnje, katerega ima.... Hvala že v naprej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prenosni dvd predvajalnik
21.6.2007 9:54:26   
Nixxon
Podobna tema je bila odprta kak mesec ali dva nazaj, malo pobrskaj. Samo ni bilo veliko osebnih izkušenj notri.

(odgovor članu Kajč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.6.2007 13:01:06   
Blink1
Ojla

Mi smo ga kupili in ga bomo v kratkem tudi preiskusili na dopustuuser posted image

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.6.2007 23:51:10   
ales*
Link do podobne debate sem ti hotel prilepit, pa je ne najdem. Ker še ni dosti lastnikov omenjene napravice ti svetujem, da se pred nakupom pozanimaš o:
- podpori predvajanja različnih formatov (DVD, DivX, XviD...)
- možnosti nadgrajevanja kodekov (za DivX...)
- podpori prikazovanja podnapisov (šumniki)
- zagotovljenem servisu
- času delovanja pri napajanju z baterijo, čas polnjenja baterije, vrsta in kapaciteta baterije...
- možnosti namestitve v avtu
- kakovost slike (ločljivost, kontrast, svetilnost, vidni kot) in zvoka

lp

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2007 13:08:09   
Kajč
hvala

(odgovor članu ales*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.6.2007 18:38:51   
Kajč
danes sem kupila philipsov PET730 in je super. Divx delajo prav tako podnipisi. Edini problem je da ne predvaja podnapisov če je na cd več filmov. Drugače pa SUPER

(odgovor članu Kajč)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.6.2007 23:25:26   
ales*
Verjetno bi podnapisi delal, če bi imeli enako ime kot filmska datoteka. Ali pa je prav v navodilih napisano, da ne prebira podnapisov v primeru, da je na mediju več filmskih datotek?

lp

(odgovor članu Kajč)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.6.2007 0:12:52   
LuLu
Kajč, pardon, da se bom malo vmešala v to debato...

Aleš25, a mi ti lahko razložiš zakaj mi podnapisi , ki jih potegnem iz neta dol, ne prepoznajo č-ja. Ž in Š gre natipkati, č pa ne. Potem tudi č-jev ni na tem prenosnem dvd-ju, kot na računalniku. Se da to kak popravit?
Pa če veš še kak se podnapisi povečajo, da bi na prenosnem bili večji in po možnosti brez plavega ozadja?

Hvala za odgovor in lp user posted image

(odgovor članu ales*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.6.2007 10:33:55   
ales*
Moje mnenje je, da DVD predvajalnik (oz. software) ne podpira nabora znakov. Tudi meni so pred kratkim prodali DVD predvajalnik (ki podpira SLO podnapise), pa se je izkazalo, da Č-jev pa le ne spravi na ekran.
Svetujem ti, da med predvajanjem filma s podnapisi skočiš v menu in pregledaš možnosti nastavitev (pri PHILIPSovem predvajalniku vem, da se je dalo menjat podporo za nabor znakov), tam bi morda našla tudi možnost za povečavo podnapisov, za odstranitev modrega ozadja pa dvomim, ker je to spet posledica software-a.
Malo poglej še po internetu, če obstaja kakšna posodobitev software-a. V novejših različicah se zna zgodit, da so odstranili omenjene pomanjkljivosti.

lp

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.6.2007 19:38:25   
LuLu
ales25 hvala za odgovor. user posted image

(odgovor članu ales*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.