|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   želimo si novega člana
20.6.2007 11:29:11   
ilatic
Pozdravljeni vsi. Po novem sem vaš član in sem že kar nekaj prebrala po forumu. Moram povedati, da je zelo uporaben in dobrodošel za vse. Sem že mamica dveh punčk strih deset in sedem let. Stara sem 32 let in sedaj smo se skupno družinsko odločili še za enega člana. Seveda si želimo fantka, vendar vemo, da je možnost 50%. Sedaj pa me zanima, če je kakšna možnost, da se načrtuje sinček oz. če ima kakšna izkušnje s tem. Zanimajo me vse vaše izkušnje pozitivne in negativne.
Hvala za odgovor in lep pozdravček.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: želimo si novega člana
20.6.2007 11:34:53   
TONČI.
Malo za šalo, malo za res. Pri meni je v prvo držalo.

http://www.mama.si/?menu=A200

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.6.2007 11:43:53   
fragola
Pozdravljena, in dobrodošla!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tud jaz sem frišna ma ti povem, da tuki gore je super te ženskice so mega!
Midva si tud želiva user posted image (nisem še mamica, ma upam da bom kmalu).

Tukaj pa ti pošiljam razpredelnico in si lahko splaniraš kaj boš imala! (malo za šalo malo za res)
Bo punčka ali fantek Razprave o izbiri spola svojih potomcev so v svetu vse bolj vroče. Ljudje posegajo po starodavnih vražah, po najsodobnejših metodah, vse le zato, da bi imeli naslednika pravega spola. Ne bomo se spuščali v moralno ocenjevanje tovrstnih postopkov. Raje vam predstavimo enega izmed starodavnih načinov, s katerim se lahko brez večje škode pozabavate.

Karta, ki je pred vami, menda izhaja iz cesarskih soban prepovedanega mesta iz časov kitajske dinastije Ching. Znanstveniki naj bi jo našli v kraljevi grobnici in original naj bi bil shranjen v Pekingu. In nekateri trdijo, da je kar 99% točna. Preverite sami.

Karta temelji na domnevi, da je spol otroka odvisen od materine starosti v času zanositve in meseca zanositve.

user posted image
user posted image  

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.6.2007 11:45:25   
fragola
TONČI si me prehitela si že ti dala pravi naslov!
Sory

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.6.2007 11:48:54   
fragola
Sem že mamica dveh punčk strih deset in sedem let.
. Kolk je stara ta mala? Si si pogledala karto?

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.6.2007 12:54:53   
ilatic
Ja super ste. Moram vam povedat, da mi je to manjkalo pri prvih dveh nosečnostih. Hvala bogu da tehnologija napreduje in da se lahko posvetuješ. Hvala vam za odgovore. To razpredelnico sem odkrila in mi kaže, da bi druga punčka morala biti fantekuser posted image , pa je seveda navihana punčka. Moram pa vam povedat da je zelo nagnjena k temu. Rada hodi na kickboxing in ko je bila majhna mi je govorila, da ko bo velika ji bo zrastel lulček.user posted image No sedaj tako več ne razmišlja.  Je pravi zlati sonček. Po tem koledarju mi sedaj kaže junij, julij, da bi bil fantek, ampak ne upam si preveč domišljati, da ne bo razočaranja.user posted image Lep sonček vsem

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.6.2007 12:59:16   
nov03
ilatic....tut moja hčerka bi morala bit sinek user posted image  user posted image , pa če sem poštena sva oba navijala za fantka. Ko pa sva zagledala najino malo zlato punčko, se mi je zdelo da sem si želela točno njo in točno takšno...In tko bo tut pri vas. Če boste dobili fantka ste si želeli točno njega in če boste dobili punčko boste kr iznenada ugotovili da se si želeli točno njo user posted image  user posted image  user posted image

Je pa ful zabavno to ugibanje spola ne rečem da ne....

lp,
Uršula

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.6.2007 13:51:29   
Pat74
ilatic... tudi mi bi enega fantka, imamo ravno tako dve punčki, ampak, če po pravici povem, mi je zdaj že kar mal vseeno za spol, samo, da bi bila čim prej user posted image

(odgovor članu nov03)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.6.2007 16:43:09   
ilatic
Zdravo pat
me veseli da je še kdo za tretjega. Moram reč, da sva z možem mislila da ne bo tretjega sva se že odločila, vendar je to leto tako uspešno, da sem kar dobila željo po še enem družinskem članu. Res da sem bila pobudnica jaz, mož si želi fantka in je pripravljen imeti še enega. Bil je že pri drugi prepričan, da bo fantek in potem zelo razočaran. Smo kar imeli težko obdobje. Ampak ko je ta punčka prišla v njegovo naročje je postala njegova ljubljenka, tako da sem včasih prav jezna na njiju ker sta kot rit in gate. Sedaj tudi ve da ja lahko še tretja pučka. Čeprav si jaz mogoče želim fantka sedaj še bolj kot on. Ko gledam mojega moža, ki je velik močan in kako objame svojo mamico mislim, da je to izreden občutek. Nekje sem prerala, da so hčerke očkove in sinovi mamini. tudi jaz sem bila bolj navezana na svojega pokojnega očeta kot na mamico.  Sedaj sem prekinila s tabletkami in bomo poskusili. Kar bo pa bo.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.6.2007 7:13:51   
sasa78
malo za šalo punce.
user posted image user posted image user posted image user posted image
moj vedno pravi: en ate ena vrsta otrok, to pa zato ker imamo 2 fanta. Kdor ma pa par so pa itak poštarja menal!!user posted image user posted image user posted image user posted image

To je a zajebancijo - ker jaz bi v 3 imela rada punčko.
1 in 2 sem šla pa kitajski metodi in mi j obakrat uspelo. 3x fanta - kaj bo drugo leto pa bomo vidl!!!!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.6.2007 8:34:56   
Pat74
Ilatic jest tud bolj navijam za fantka, mož bi mel pa raje še eno punčko. Če dobro pomislim, si pa tud jaz kar ne morem predstavljati, kako vzgajaš fantka, ker sem že punčk navajena. Torej, pustimo se presenetiti, naj narava opravi svoje ... Ali pa nama ostane res le še poštar!user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.6.2007 10:39:59   
kesora
jaz imam pa dva fanta, v tretje si tudi jaz seveda bolj želim  punčko, ampak mi je pravzaprav vseeno, sem se že navadila na moje "gaunarje"

Moji fantje so moj največji zaklad!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.6.2007 12:12:31   
MARTINŠČICA
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic
me veseli da je še kdo za tretjega.

Hojla, tudi midva si želiva tri user posted image , pa naju vsi kolegi in znanci samo čudno gledajo. Žal nama v petih letih še ni uspelo nobenega priuser posted image , ne naravno ne umetno. Upava, da bo ta mesec.
Pišuka, tile user posted image user posted image user posted image  pa so navihani a, že sedaj nič ne ubogajo?!? Kaj šele bo, ko enkrat pridejo?!?

V glavnem ta mesec je baje taprav za vse nas. user posted image user posted image user posted image

200% MAMI

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.6.2007 14:09:00   
domen03
Nekje sem zasledila: spermiji z x kromosomom, se pravi za punčko so bolj dolgoživi in lahko v maternici preživijo nekaj dni. Spermiji z y kromosomom so hitrejši. Zato, če user posted image pred ovulacijo je več možnosti za punčko, če pa ob ovulaciji pa za fantka.

To je blo na kratko, pobrskaj malo po netu, je kar neki o tej temi napisanega.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.7.2007 12:48:09   
ilatic
ja hvala vam za vse. Po mojih podatkih je danes moj dan. Tako da sem mojemu že naročila naj bo pripravljen za danes. Cel teden se je moral šparat, ker je baje tako dobro za moška semena. Danes bo juhuhu. Verjemite ni navajen stradanja. HA HA

(odgovor članu domen03)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.7.2007 13:11:56   
Pat74
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
= user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.7.2007 13:28:50   
matejka ..
ja jst sm pa mamica enega živahnega fantka, pa se bova tud v kratkem lotila delati user posted image , pa si oba želiva punčko. zelo lepo da ste se odločili še za tretjega
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.7.2007 23:33:47   
Zvezdica
Ojla,
mi imamo fantka, pa bi bil ati zelo navdušen nad deklico. Zdaj imam user posted image in pred ovulacijo bova veliko user posted image .
pa da vidimo kaj bo. Vsekakor bomo videli, če ne prej pa takrat ko se rodi. Seveda si močno želim, da nama že v prvo ratauser posted image .

Srečno vsem skupaj,

Zvezdica

(odgovor članu matejka ..)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.7.2007 8:43:02   
ilatic
ja zvezdica želim ti veliko sreče. Res je treba bolj pogosto pa kar ornh. Tko sem prebrala in mislim, da kar drži, ker midva te rečiva res kar pogosto počneva in imam dve hčerki. Sedaj seveda ne, in se bova potrudla sam enkrat na teden. Morm povedat, da sta moj brat in njegova žena šla za drugega otroka na umetno oploditev, ker drugače ni šlo. In ko je zdravnik vprašal moža če imata kakšne želje glede spola je moj brat seveda povedal, da si želi sina. (prva je hčerka). Zdravnik mu je dal navodila, da se vzdrži 14 dni, preden mu prinese semenčica. In jima je uspel zmrznjenček in seveda sta dobila sina. Nekaj mora biti na tem, čeprav zdravniki o tem ne želijo govoriti. Me pa moti to, da imam verjwetno manj možnosti za zanositev, če to počneva samo enkrat na teden.
Imejte se in veliko sreče vsem!!!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?