Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: k2r - razbarva vse in še več :( 19.6.2007 23:04:23
|
|
|
|
beba76
|
To pa mi je že znano Sem že tudi nekaj zaj.... Jančika, zakaj pa nisi vprašala...
|
|
|
|
RE: k2r - razbarva vse in še več :( 19.6.2007 23:14:31
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Ta k2r je samo za belo perilo razbarvat oz. ga osvežit, pa kakšne zavese da so spet lepo bele, pa pleničke... V glavnem za barvno perilo odsvetujem.
|
|
RE: k2r - razbarva vse in še več :( 20.6.2007 8:24:20
|
|
|
|
asso
|
Tako je, za barvno res ne bi... Pred leti sem hotela razbarvat ene lepe sive hlače. Sej so se razbarvale ja, ampak tudi originalna barva. Prišle so ven grde rumene, kot od varikine...
|
|
RE: k2r - razbarva vse in še več :( 20.6.2007 12:52:44
|
|
|
|
Jančika_
|
Mater, pa piše gor, da je za fino in barvno tudi. No ja, mož si je srajco zlikal, izjavil, da je lepa in šel z njo v službo .
|
|
|
|
RE: k2r - razbarva vse in še več :( 20.6.2007 12:56:22
|
|
|
|
tažana
|
Mater, pa piše gor, da je za fino in barvno tudi. No ja, mož si je srajco zlikal, izjavil, da je lepa in šel z njo v službo . - v sili še hudič muhe žre
|
|
|
|
RE: k2r - razbarva vse in še več :( 20.6.2007 13:16:01
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Mater, pa piše gor, da je za fino in barvno tudi. No ja, mož si je srajco zlikal, izjavil, da je lepa in šel z njo v službo . Bravo tvoj mož.
|
|
|
|
RE: k2r - razbarva vse in še več :( 20.6.2007 15:57:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Pusti to, jaz sem pred leti moževo majco z varikino uničila, je bila vsa šekasta...pa me vpraša kak mi je to ratalo in da bi mu še več majic lahko naredila takšne . In pol je bla to njegova najljubša majica....
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?